טומב ריידר החדש מקבל ממוצע 77 בPS4 שמונה+ על המחשב והבוקס
נראה שלא מעט אצלנו עדיין זוכרים לרעה לסקוור את הבלעדיות של טומב ריידר הקודם לאקסבוקס והורידו ציונים בהתאם הממוצע ירד בעיקר בגלל כתבים של אתרי פלייסיטישן.
בעיקרו לדעת רבים זה המשחק טומב ריידר שהכי עושה צדק לשם שלו, מאז שסקוור רכשו את הסדרה ולדעת רבים גם הסיפור הוא הכי נורמלי.
אבל.. וזה אבל חשוב.... הרייבוט מתחיל להימאס יותר נכון הנוסחא שלו, אנחנו משחקים את אותה לארה שוב ושוב ואנשים כבר מתגעגעים ללארה החזקה והאייקיונית שכולנו הכרנו בשנות ה90 וה2000.
ואני חושב ששם בדיוק הבעיה הרייבוט כבר צריך רייבוט אין אפס.
כלומר צריך להשאיר כמובן את ערכי ההפקה הגבוהים, אבל די צריך רעיונות חדשים ולארה חדשה.
אני מקווה שסקוור יתנו בדור הבא לרמדי לעבוד על הסדרה יש לי הרגשה שהם יתנו למותג את הריענון הדרוש.
או שהדור הבא עצמו כבר יביא איתו חידושים טכנולוגים שיתנו לאחד הצוותים הקיימים לרענן את הנוסחא לגמרי.
באופן אישי כאחד שדילג על RISE אני הולך לשחק במשחק הזה, RISE עדיין מופיע באופן תדיר בטופ המשחקים של הדור הזה, תעברו על הרשימות של IGN ואתרים אחרים ותמיד תמצאו אותו בטופ 10 או קרוב לזה.
אני לא אומר שהוא באמת בטופ הזה אבל אני אומר שאם הרייבוט היה לי כייפי מאוד ודילגתי על ההמשך שלו וההמשך היה מעולה לדעת רבים,אז אין סיבה שאני לא אהנה מהמשחק הזה, כי לא הספקתי להישרף מהנוסחא כמו המבקרים
אקנה אחרי שאסיים עם RDR 2 כמו שאמרתי כבר פעם.