שלא תבין לא נכון
כן יש השקעה רבה במשחק, בפרטים הקטנים , בסיפור , בגרפיקה.. העולם חי ומגיב סביבך כמו שרוקסטאר יודעים
הבעיה שהמשחק עמוס בבעיות מהותיות שהורסות ממנו את ההנאה.
אתה יודע שיש אנימציה באורך 10-15 שניות על כל גופה שאתה מחפש בה Loot?
ויש במשחק קרבות שאתה הורג 100 אנשים וכל הגופות סביבך. זה סיוט מהגיהנום לעבור על כולם. אז אתה בטח אומר אז תעבור רק על 2 וזה מה שאני עושה אבל אשכרה חסר לי דברים! חסר לי כסף, חסר לי כדורים לנשקים, חסר אוכל.
לא מבין מה עבר לרוקסטאר בראש.
מעבר לזה השליטה במשחק מאוד מעצבנת. לפעמים אתה מרגיש שאתה נלחם בשלט כדי שהדמות תעשה סוף סוף מה שרצית.
יש אינפוט דיליי שמוטבע במשחק וגורם להרגיש כאילו המשחק לא מגיב.
פעם אחת לחצתי R1 שזה הכפתור לתפוס מחסה והדמות לא עושה כלום, אז לחצתי שוב R1 , הדבר הבא שקורה הדמות תופסת מחסה ומיד יוצאת ממנו.
בסיטואציה של קרב ויריות זה אומר שאתה מת.
פעם אחת דהרתי בטעות לתוך בן אדם אחר שרכב על סוס. ההתנגשות הייתה מדהימה, הסוסים התפרקו שם חבל על הזמן בצורה מזעזעת עם פיזיקה ריאליסטית , התפוצצתי מצחוק. אבל אחרי זה ראיתי שהבן אדם השני נפל על סלע ומת ועכשיו אני מואשם ברצח , ויש עליי פרס כספי ורוצים להרוג אותי.
כמה פעמים יצא לי בטעות סתם ככה לירות בנשק בגלל שהשליטה ממש גרועה במשחק ואתה ישר פושע.. וזה פוגע במשחק מאוד!
כל אלה בעיות שאני בספק אם יסודרו , כי הן מעצבנות אבל כאילו לא יתפסו כבאגים.
אני חושב שבגלל המאסטרפיס שהביקורות עשו מהמשחק הזה , אנשים שמשחקים משכנעים את עצמם שהם אכן משחקים במשחק הכי טוב שהם שיחקו מעולם
אבל זאת טעות איומה..