RDR 2 מקבל ממוצע 97, נראה לי שאני נשבר

RDR 2 מקבל ממוצע 97, נראה לי שאני נשבר

ציון לא נורמלי. בנתיים ראיתי רק את הביקורת של Easy .. אבל המסר הוא ברור, מי שרוצה אסקפיזם טהור לעולם ותקופה אחרת זה המשחק, למשחק יש קצב אטי

במכוון מהעלילה, עד הגיימפלי והוא עמוס עד לעייפה בפעילות שלוקחות לנו המון המון זמן... אבל המטרה הסופית היא לנעול אותנו סופית בעולם אחר.

האם הציון מצדיק ממוצע 97? לדעתי יצא רק משחק אחד בדור הזה שמגיע לו ממוצע 97 (כן, ברור שזה DQ11 דה)

אבל בחיים לא דילגתי על משחק של רוקסטאר ואם אני צריך לשחק את RDR 2 ואת DQ11 במקביל זה מה שיהיה ברור כבר עכשיו שהם מימלא שני המשחקים הכי גדולים שיהיו בדור הזה אז ספיידרמן והשאר יכולים לחכות.

ההתקנה של RDR 2 תקח מעל לשעה וחצי על דיסקים.

ההתקנה עצמה תקח שעה וחצי למי שיתקין מהדיסקים ואז יש גם את הפאץ של היום הראשון שיאריך את זמן ההתקנה מעט יותר... קיצר יום ראשון אני מביא את הגרסה הדיגיטלית נראה לי.

מישהו 2

New member
זה בטוח יותר טוב ממריו וזלדה ~!

גם אותי זה שבר ברגע שראיתי את מערכת מזג האוויר המטורפת שיש במשחק.
הבנתי שרוקסטאר הביאו כאן עבודה

קרנפול

New member
מקווה שהציונים באמת משקפים

את המשחק , וזה לא רק סינוור בגלל שזה רוקסטאר...(המשחק עם הציון הדומה הוא gta 4 -אם זה אומר משהו).

אישית אני מחכה למבצעים בבלאק פריידי לקנות קונסולה (ps4 pro) וגם טלוויזיה 4k-
אם מישהו רואה מבצע קורץ - שיגיד בבקשה!

מישהו 2

New member
אחרי 3 שעות על המשחק

זה לא משחק של 97. עם כל הכבוד, בשבילי משחקים כמו GOW ו- The last of us הם משחקים של 95+.
אבל זה כן משחק ממש טוב עם הרבה השקעה 80+ , את רוב ההתחלה של המשחק מבלים ברכיבות ארוכות על סוס תוך כדי דוח שיח עם דמויות במזג אוויר חורפי קיצוני מלא בשלג וערפל שלא מייצג עד כמה המשחק נראה טוב באמת (והוא נראה טוב מאוד) כך שאפילו הנוף לא מספיק מעניין בהתחלה. בינתיים לא ראיתי מכניקות יוצאות דופן מהמשחק הראשון.
אבל בשעה השלישית של המשחק כבר התחלתי להיכנס לזה, אם אהבתם את הראשון אין מה לטעות בלקנות את השני.

אם מה שאני שומע זה נכון, שהמשחק זורק אותך למרחבים ריקים

אז הוא פשוט כישלון לדעתי ורוקסטאר נכשלו בלקחת את הז'אנר קדימה. מאז סקיירים ב2011 אני מאוכזב רצח להגיד שעדיין לא ראיתי התקדמות בז'אנר אולי זה בגלל שהחומרה הנוכחית חלשה מדי להביא מהפכה בז'אנר או אולי מפחדים לקחת סיכונים עם תקציבי ענק כאלה.

אבל ממה שאני שומע המשחק עושה המון דברים רע.
אתה פשוט הולך לקבל משחק עולם פתוח עם הגרפיקה הכי יפה בדור, אם זה שווה לך את ההייפ אז תהיה מרוצה.
אני למשל ממש אוהב את זה שהמשחק לא נותן לך לעשות fast travel כי אם כבר הם מחפשים שתצלול לעולם של המשחק אין דבר יותר חשוב מזה שתסתובב בעולם בעצמך.

אבל בשביל שיהיה מעניין לטייל בעולם הזה הוא אמור להיות דחוס במשימות/סייד קווסטים מסתעפים הפתעות/מקומות/אירועים מתוסרטים.

לא איזה מישהו שיבקש ממני תרופה לפצע שלו ואני אמשיך לדהור לי בשיעמום.
ולא מעניין אותי שזה מערב פרוע והריקנות הזו ריאליסטית, זה משחק הוא אמור קודם כל לעניין אותנו, גם אם הוא חוטא לאמת ולתיאורים ריאלסיטים.

בטסדה עקפו את רוקסטאר בכל הנוגע לעולמות פתוחים ואני לא מתבייש לומר את זה :)

לא אשקר הוא נשמע משחק משעמם.

מה שאני הכי שונא אצל רוקסטאר זה המשימות ליווי והסמול טוקים הגרועים.

גם מה הקטע כאילו האירועים הרנדומלים עם הnpc זה משהו חדשני? סקיירים עשה את זה ב2011.

גרפיקה פצצה ואחלה סקאלה אבל נשמע משעמם אבזבז את הכסף על ספיידי.

מישהו 2

New member
אל תקנה אותו, הוא משעמם כמו שהוא נשמע

ספיידרמן יותר יכבד את הזמן שלך

מהרגע ששמעתי שהם רוצים שנגלח נקלח ונאכיל את הדמות כל הזמן

הבנתי שזה בזבוז זמן מטורף בתירוץ של "אימרסיביות וכניסה לנעלים של הדמות"
כאילו אני מניח שיש אנשים שזה הכייף שלהם, אני מיציתי את הדהירה על סוסים

בשממה כשהמחשב מחשב לי באלגוריתם את מסלול הרכיבה הכי ארוך שאפשר לעשות עם הדמות בסקיירים ב2011.

אם לעלילה הזו היה רבע מהיופי של מאפיה 3/יאקוזה אז הייתי נותן צאנס אבל כמעט כולם כנים מספיק להודות שהעלילה לא משהו בלשון המעטה.

מישהו 2

New member
שלא תבין לא נכון

כן יש השקעה רבה במשחק, בפרטים הקטנים , בסיפור , בגרפיקה.. העולם חי ומגיב סביבך כמו שרוקסטאר יודעים

הבעיה שהמשחק עמוס בבעיות מהותיות שהורסות ממנו את ההנאה.
אתה יודע שיש אנימציה באורך 10-15 שניות על כל גופה שאתה מחפש בה Loot?
ויש במשחק קרבות שאתה הורג 100 אנשים וכל הגופות סביבך. זה סיוט מהגיהנום לעבור על כולם. אז אתה בטח אומר אז תעבור רק על 2 וזה מה שאני עושה אבל אשכרה חסר לי דברים! חסר לי כסף, חסר לי כדורים לנשקים, חסר אוכל.
לא מבין מה עבר לרוקסטאר בראש.

מעבר לזה השליטה במשחק מאוד מעצבנת. לפעמים אתה מרגיש שאתה נלחם בשלט כדי שהדמות תעשה סוף סוף מה שרצית.
יש אינפוט דיליי שמוטבע במשחק וגורם להרגיש כאילו המשחק לא מגיב.
פעם אחת לחצתי R1 שזה הכפתור לתפוס מחסה והדמות לא עושה כלום, אז לחצתי שוב R1 , הדבר הבא שקורה הדמות תופסת מחסה ומיד יוצאת ממנו.
בסיטואציה של קרב ויריות זה אומר שאתה מת.

פעם אחת דהרתי בטעות לתוך בן אדם אחר שרכב על סוס. ההתנגשות הייתה מדהימה, הסוסים התפרקו שם חבל על הזמן בצורה מזעזעת עם פיזיקה ריאליסטית , התפוצצתי מצחוק. אבל אחרי זה ראיתי שהבן אדם השני נפל על סלע ומת ועכשיו אני מואשם ברצח , ויש עליי פרס כספי ורוצים להרוג אותי.
כמה פעמים יצא לי בטעות סתם ככה לירות בנשק בגלל שהשליטה ממש גרועה במשחק ואתה ישר פושע.. וזה פוגע במשחק מאוד!

כל אלה בעיות שאני בספק אם יסודרו , כי הן מעצבנות אבל כאילו לא יתפסו כבאגים.
אני חושב שבגלל המאסטרפיס שהביקורות עשו מהמשחק הזה , אנשים שמשחקים משכנעים את עצמם שהם אכן משחקים במשחק הכי טוב שהם שיחקו מעולם
אבל זאת טעות איומה..

מישהו 2

New member
תחכה לבלק פריידי

אולי יהיה מבצע על זה , או שתשיג את זה בהחלפות או משהו
זה משחק ששווה לשחק בו , אבל לא שווה לבזבז עליו 60$

למעלה