Telltale פשטו את הרגל.

Telltale פשטו את הרגל.

המשמעות היא שכל המשחקים שהיו בפיתוח.. הזאב 2 המתים המהלכים 4 באטמן ואחרים מבוטלים...שזה ממש חרא כי זה אומר שנשארנו פתאום רק עם המשחקים של סוני בז'אנר שחוץ מuntil dawn הם חרא?

ממש מבאס ממש חיכיתי לזאב.

לא הם היו עצמאיים.

גם אתה מדבר על dawn זה לא של 2k. זה כזה מוזר שTT פושטים רגל. חשבתי שהם מקבלים מלא מימון מכל החברות הגדולות שהם עובדים איתם.

לפי הCeo המשחקים זכו לשבחים אבל אף פעם לא למכירות טובות.

עוד סיבה שזה מוזר המשחקים שלהם היו על כל פלטפורמה,לא? אפילו על אנדרואיד tv שבקושי יש שם משחקים אפילו על נינטנדו.

אני מקווה שנטפליקס תתחיל לעשות משחקים בסגנון על השירות שלה.

לעזאזל! סול קאליבר 6 מקבל בטא פתוחה

בסוף החודש....דווקא מתי שאין לי אינטרנט בפס4 לעזאזל.......עיגראעומ6נמטנאנע44ע2ג2ע4ע46ו 4עכננ4ןןיאאדגשכיז דיגידכדצחעצנ

evilplate

New member
למה אין לך אינטרנט על הפס4?

המשחק היחיד ששיחקתי ברצינות בסדרה הזו זה Soul Edge על הפס1 שהיה משחק ענק, סול קאליבר בזמנו על הדרים קאסט היה מושא קנאה בשבילי אבל נאלצתי להסתפק בטקן טאג על הפס2.

עברתי לפרטנר ובזק בטעות ניתקו אותי

מהתשתית (הפיזית) ולא יהיה לי אינטרנט (שהוא לא סלולרי) עד תחילת החודש הבא.

זה המקום לתת לפרטנר תקרדיט שהם פיצו אותי בחודש ללא תשלום אבל פאק כל כך דפוק להפסיד את הבטא אני מקווה שאוכל לנחות על הone של בן דוד שלי ולשחק בזה קצת אצלו.

(בתקווה שהילד חרא הזה לא ימחוק את ההורדה לשחק אונליין בפורונייט)

אף פעם לא יצא לי לשחק בסדרה הזו על הps1 אבל הוא תמיד היה נראה החלק הכי טוב ביחד עם זה של הדרים קאסט.
מקנא אחי שיש לך זכרונות כאלה מהמשחק אני אף.פעם לא שיחקתי ברצינות באף אחד מהם. השתעשעתי קצת ב2 אבל היה לנו איזה אלוף בשכונה בזה שמהר מאוד הוציא לי תחשק (קרע אותי)

evilplate

New member
דווקא אתה מכולם ממהר להתייאש ולפרוש כשנתקל במישהו טוב יותר?

תמיד חשבתי שדבר כזה רק נותן לך יותר מוטיבציה :)
&nbsp
לא נורא, סטריט פייטר וטקן שהשקעת בהם יותר זמן אלו סדרות לא פחות מעוטרות ונחשבות מסול ובמקרה של סטריט, זו פחות או יותר הסדרה הכי חשובה בז׳אנר המכות התחרותי אז כנראה שבחרת נכון :)

העיקר שעשיתי למישהו2 11:0

בסטריט 5. הילד קרע אותי בדרגון בול איזה 30:0 כבר התחלתי להרגיש כמו איזה כלב זקן....הבאתי אותו לסטריט 5 והוא אכל 15:0

בנוגע לסולס לא טעית אני בדרך כלל רק נדלק יותר על המשחק שיש אויבים חזקים.. אבל קשה לי עם הזירות התלת מימדיות... והבחור הזה היה עילוי.גם בסטנדרטים של היום אני מאמין שהוא ייתן פייט רציני אונליין :)

ספיידרמן מכר 3.3m ב3 ימים.

מה שהופך אותו למשחק האקסקלוסיבי עם הפתיחה הכי טובה במשפחת הפלייסטישן ever. כן הוא עקף את god of war.

לשם השוואה אנחנו מדברים על נתוני פתיחה שיש רק ללהיטים היסטרים.

הוא יעקוף את god of war בסיבוב בעיני.

evilplate

New member
גם פירק את כל המספרים של סדרת ארקהם

מה שעושה אותו גם למשחק הסופר הירו הכי מצליח גם אי פעם.
&nbsp
שמע אני חזיתי שיצליח אבל בחיים לא תיארתי שעד כדי כך יפציץ, אלו מספרים הזויים!
&nbsp
כנראה היה רעב חזק במהלך השנים האלה למשחק ספיידי טוב, וזה באמת המשחק ספיידי הראשון שאפשר להגיד שהוא ממש טוב, לפחות מאז ספיידרמן 2 מימי הפס2 (למרות שגם עליו לא הייתי אומר שטוב במיוחד, הוא פשוט לא זבל עופות כמו שיוצא בדרך כלל בסדרה)
&nbsp
זה רק מראה כמה כח יש למותג הזה שעל הניסיון הרציני הראשון שלו הוא עוקף את באטמן הסופר איכותי בכזו קלות.
&nbsp
הצלחה מטורפת אחי ואני ממש שמח על זה, מגיע לאינסומניאק לשחות ככה בכסף וגם לשאר המעורבים סביב הפרויקט הזה שהחליטו להשקיע במשחק ספיידי איכותי ולא ב cash grab עלוב כמו שבדרך כלל יוצא לסדרה הזו, איכות מנצחת בסוף :)

כן אחי! הוא אפילו עקף את סרט הקןלנוע

האחרון של ספיידרמן.(בהכנסות פתיחה) שזה משהו לדעתי מטורף פשוט לא ייאמן. גם לראות את היפנים עפים עליו ובכלל מכל מי ששיחק שמעתי דברים טובים. היה אפילו אחד שאמר לי שאני חייב לשחק בשביל הגרפיקה אבל זה משהו.

אם מארוול וסוני ישחקו נכון ולא יתחילו לתת לכל מיני מפתחות עלומות להוציא לזה המשכים אלא יתנו לאנסומאניק

להמשיך ללטש אני לא אופתע אם יום אחד הסדרה הזו תעקוף את באטמן גם במדד האיכות.

עכשיו רק נותר לקוות שגם סקוור למשל מבינים את הכוח של משחק מארוול איכותי.. במיוחד שכמו שאמרתי בעבר נמצאים שם חלק מהמפיקים שכיוונו את רוקסטדי עם באטמן.(דרך הרכישה של איידוס)

כל המעורבים יכולים לחגוג אבל הם גם צריכים להקפיד שהרף יעלה ושהמשחק הזה לא יהיה הרף העליון לשאוף אליו :)

לא שאני אומר שזה לא משחק מצוין אני לא מתרגש מזה שהממוצע לא 90 אני בטוח שמגיע לו לפחות 90 אבל הקמפיין יכל להיות ארוך יותר והתוכן הצדדי יכל להיות קצר יותר אבל מגוון יותר.

evilplate

New member
יש עוד הרבה מה לשפר ממה שאני מבין

גם בקמפיין יש חלקים פחות טובים ובעיקר התוכן צד, שברובו מאוד זול ורפטטיבי משהו ברמה של יובי לצערי במקום ברמה של באטמן ארקהם סיטי (וגם נייט ברמה מעל התוכן צד של ספיידי), ומה שגרוע זה שיש בערמות מהתוכן צד הזול והרפטטיבי הזה ברמות שכל המפה מפוצצת באייקונים ואתה לא יכול לזוז בלי שתקפוץ עוד פעילות לעשות על המסך, לצערי זו פאשלה לא קטנה למשחק מהז׳אנר הזה ואני יכול להבין למה הוא לא קיבל 90.
&nbsp
אבל 8 גבוה כמובן זה גם ציון מעולה כמובן והמשחק שווה שנבזבז עליו כמה עשרות דולרים ולא נחכה לסייל כסאח של דולרים בודדים כמו שאני מחכה במקרה של טומב ריידר 2 ו 3 :)
&nbsp
וכן הוא פתח גם יותר גבוה מהסרט, זה בטח מביא תיאבון גדול למארוול להוציא עוד משחקים מהמותגים שלה כשהם קולטים איזה פוטנציאל כסף יש בגיימינג, לא אתפלא אם הם יכנסו לזה עוד יותר חזק אחרי ההצלחה הזו של ספיידי.

איזה באסה לא ידעתי שגם הקמפיין חלש.

כלומר עם חלקים פחות חזקים זו הצרה עם הנוסחא של יוביסופט.. היא פשוט עובדת שיש לנו משחקים כמו המכשף 3

שאין בו תוכן ממוחזר (לפחות עלילתית כי בגיימפלי ברור שכל משחק חייב למחזר)

והמשחקים של יוביסופט מוכרים יותר אז ברור שהם המודל.

הקטע המאכזב בשבילי זה שזה פאקינג ספיידרמן יש לו כל כך הרבה lore ועלילות המפתחים לא היו צריכים להמציא שום דבר מאפס בשביל משימות הצד.

ואני בטוח שהם קיבלו תקציב מטורף.
קיצר מאכזב, אני חייב להגיד שנייט לא היה מדהים בתוכן צדדי בעיני.

הדבר הכי מגניב שראיתי שם זה הריידל שבאמת היה מאתגר אבל שאר הדברים היה תוכן קופי פייסט מהקמפיין ממה שזכור לי... להשתלט על כל מיני עמדות/ לחסל אויבים וכו.. גם כן היה חוזר על עצמו אולי בסיטי זה היה הרבה יותר טוב אחי.

evilplate

New member
הוא לא חלש, פשוט לא כולו באותה הרמה

אבל זה לא איזה משהו offensive כמו קטעי הבאטמוביל או משהו, פשוט יש חלקים קצת פחות מוצלחים כמו מרי ג׳יין, אבל בסכ״ה הקמפיין ממש סבבה,זה לא יובי שגם הקמפיינים שלה לרוב די בינוניים עם אולי רק כמה משימות טובות.

המכשף 3 אגב מכר מדהים, יש מצב שעבר את רוב משחקי יובי במכירות אם לא את כולם, יש לו רגליים הזויות.

רק מה, יובי מוציאה את הזבל הגנרי שלה על בסיס שנתי ו CDP מאז ההרחבה האחרונה למכשף לא הוציאו כלום, אזברור מי שוחה פה בהרבה הרבה יותר כסף.

בסיטי התוכן צד בכמה רמות מעל נייט, בנייט היה באמת את הרידלר ועוד כמה דברים קטנים כמו הפינגווין אבל הרוב זה באמת תוכן סטייל יובי של ״חסל 30 מגדלי שמירה״ וכאלה, בקיצור די זבלה. בסיטי היה לך תוכן צד אמיתי והרבה יותר מושקע, עם ארסנל של נבלים צדדיים שמקושרים לתוכן הזה. סיטי באמת היה יצירת מופת בזמנו ויקח הרבה זמן עד שיצא משחק בז׳אנר שיתעלה עליו.

אני מאוד מקווה שעכשיו שהם בנו/ התאימו את המנוע שלהם ויש להם בסיס מוכן, אז בהמשך הם יפציצו בתוכן צד איכותי שיעמוד לצד הקמפיין, זה מאכזב שהם הביאו תוכן צד סטייל יוביסופט אבל עדיין בסך הכל בשביל ניסיון ראשון שלהם בליגה של הגדולים באמת עם משחק AAAA, פרויקט ענקי שהושקע בו כסף גדול ברמות שהם לא התנסו בהם, הם עשו עבודה ממש טובה, מרגש לחשוב מה ישיגו במשחק הבא אחרי כזו פתיחה שהביאו.

אני מקווה מאוד שהסיבה היא לא עלויות פיתוח אחי.

כי כאמור גם רוקסטדי הורידו את רמת ההשקעה שלהם זה נראה עניין של כוח עבודה ועלות אחי מאשר עניין של רצון.

ואם אני צודק אז במקרה הטוב התוכן הצדדי ישאר באותה רמה בדור הבא ובמקרה הרע יירד אפילו עוד.

אני יודע שמהזווית שלנו הגיימרית קל לנו לתת מחמאות לcdr אבל אי אפשר לשכוח את העלויות הזולות (יחסית) per עובד

במזרח אירופה למערב העלויות פסיכיות בהשוואה על אותה רמת איכות הרי ברור שcdp לא נופלים מהם בכלום הכל עניין של יוקר מחייה וסטנדרט.

ואלה רק ימריאו בדור הבא. ברור שגם ארקהם סיטי היה יקר מאוד אבל הוא נראה לי כמו גרעינים מבחינת תקציב בהשוואה לספיידרמן. ולראיה על dq11 שהמפתחים הוציאו מהכיס הפרטי שלהם.

evilplate

New member
את האמת, מה שאתה אומר גם נשמע הגיוני לצערי

כי באמת היתה גם רגרסיה בתוכן צד של נייט ולא אמורה להיות סיבה לזה, אלו אותם מפתחים שעשו את סיטי אז ניתן להניח שהם יודעים והיו רוצים לעשות תוכן יותר טוב אבל אולי היו עליהם מגבלות.
&nbsp
עדיין התוכן צד שם יותר מושקע משל ספיידי כי לפחות יש כמה דברים נחמדים ולא הכל זה פעילויות סטייל להשתלט על 30 מגדלים ולפרק 100 מוקשים עם הבאטמוביל וכאלה בעוד שאצל ספיידי כמעט הכל זה פעילויות סטייל לעצור פשעים רפטטיבים או לאסוף תיקים וכו׳
&nbsp
אבל בגדול אולי אתה צודק, זה גם נכון שעבור CDP הפיתוח יותר זול ואולי בגלל זה התוכן צד יצא לה טוב (ועדיין הפיתוח של הוויצ׳ר עלה כמה עשרות מליוני דולרים ככה שזול זה יחסי)
&nbsp
אם זו באמת הבעיה אז זה לא מבשר טובות לעתיד, אנחנו נראה רק יותר ויותר משחקים עם תוכן זול שנמתחים על פני הרבה שעות כדי להצדיק את תג המחיר שלהם, עדיף כבר שיורידו מהתוכן צד ויתמקדו נטו בקמפיין ובטיפה תוכן צד איכותי אם זו התוצאה, נראה לי היינו חיים בסדר בלי מגדלי שמירה ומוקשים לפרק בבאטמן ובלי 100 פשעים שחוזרים על עצמם לעצור בספיידרמן.

אישית אין לי בעיה לעשות תוכן צדדי בספיידרמן טיפה.

כאילו זה אחד המשחקים היחידים שהתוכן הצדדי זה באמת מה שספיידרמן היה עושה 24/7 להציל אנשים זה חלק

מהחוויה וזה גם אחלה תירוץ להנות מהקורים והריחוף. אבל אני לא הולך לחרוש על זה בשום אופן עשרה משימות צדדיות וארגיש שמיציתי.

כן, אני די בטוח שהבעיה היא כוח אדם/תקציב אחי בוא נדגיש רגע שמשחקים סטייל יובי והוריזון שמשקיעים פחות.. מוכרים ממש טוב והנה עוד תמריץ לא להשקיע בתוכן צדדי.

מה שמבאס זה לראות משחק כזה מקבל תוכן dlc לקמפיין שיכל בקלות להעשיר את הסינגל פלייר ויוצא ממש קרוב יחסית.

evilplate

New member
מבאס אבל בדיעבד צפוי יחסית

ההתנהלות שם היתה גרועה, לקחו על עצמם המון פרויקטים בו זמנית, לא עמדו בלוחות זמנים, מנוע מיושן ומכוער ומקרטע, גיימפליי בסיסי ללא שינויים ושיפורים, חוסה בבחירה אמיתית והשפעה על הסיפור והעולם.
&nbsp
סורי אבל בסופו של דבר מלבד כתיבה טובה הם לא הציעו הרבה.
&nbsp
ודווקא אצל סוני דטרויט גם נחשב לאחלה ולפחות שם יש עניין ובחירה משמעותית, לא כמו משחקי טיילטייל שאתה יכול לתת למחשב לבחור תשובות ב random ושישחק את עצמו והחוויה תהיה די זהה לשלך.
&nbsp
אל תשכח גם את LiS2 ושאר משחקי דונטנוד, גם המפתחת של UD עובדת על סדרה אפיסודית חדש של משחקי אימה עם ערכי הפקה נורמלים שבדרך.

כן האמת חייבים לתת לך קרדיט על זה

שכבר שנים אתה מבקר חריף שלהם ומהיחידים לדעתי שבאמת ראו את זה בא ולא הופתעו.

אני תמיד הסכמתי איתך שאין להם הרבה להציע מעבר לסדרת טלווזיה בקונסולות אבל אהבתי שיש לנו גם חוויות כאלה אחרי יום עבודה מעייף, כנראה שעל הרוב כמוך זה ממש נמאס חוסר האינטרקטיביות חוסר התקציב ולעיסת הנוסחא עד איבוד הטעם שלה.

אני גם לא חושב שכל משחק שלהם היה איזו פנינה או משהו אבל כשהם היו טובים למשל הזאב הם היו ממש טובים אבל אני מניח שהם נתנו לי עכשיו את הסיבה הסופית לקנות את הקומיקס פשוט :)

אני רוצה להתלהב מדטרויט אחי אבל עד עכשיו אני שמעתי שהעלילה פח.. אני אנסה במבצע/פלוס. ועדיין יש לי את המשחק שלהם עם אלן פייג בפלוס לנסות.. אבל אבל עדיין הרגשתי שהזאב פסגת הז'אנר אפילו יותר מlife is strange ברור שlis אוכל אותם בגיימפלי :)

לפחות אתה צודק שהזאנר לא באמת מת ואני מקווה שנטפליקס וחברות אחרות ינסו לתפוס את המשבצת הזו. (אם אנלא טועה אחד המשחקים של tt זמין בנטפליקס)

evilplate

New member
הכתיבה של טיילטייל מצויינת וזה מרכיב חשוב בז׳אנר

ועדיין מדובר במשחק שלא חי בוואקום וביחס לתחרות החוויה שהציעו מעבר לכתיבה טובה היתה מיושנת מכל הבחינות.
&nbsp
אגב המשחק של דייויד קייג׳ שיש בפלוס עם הרוח נחשב להכי חלש שלו, גם בדברים שהוא יחסית עושה בדרך כלל טוב המשחק הזה מפשל.
&nbsp
אני חושב שאתה צריך לשחק בדטרויט בהזדמנות מההתחלה ועד הסוף כדי לשפוט כמו שצריך, במשחקי דייויד קייג׳ יש חסרונות לא מעטים אבל כל הקטע זה שהם מרגישים יותר כמו משחק ולכן החוויה הכוללת יכולה להרגיש מיוחדת גם כשהכתיבה לא משהו או שהעלילה לא מדהימה, יש בהם המון בחירה וסיטואציות מגניבות ומפתיעות ככה שאפשר להנות גם כשהסיפור לא כתוב טוב כמו אצל טיילטייל. גם הגראפיקה וערכי ההפקה נמצאים כמובן בטופ מה שגם תורם לחוויה.

למעלה