עומר247

New member
חקירת הרצח במועדון מסתעפת

היום הגיעו תוצאות הבדיקה, שהראו כי הרצח בוצע באמצעות סכין באיזור הלב, ולא בשיפוד כפי שחשבו תחילה
על פניו נראה שכל חקירת הרצח תקבל כעת תפנית, אך לפחות עפ"י הכתבות נראה שהמשטרה עדיין נחושה להאשים את מני דבוש ובן דודו, החשוד העיקרי ששמו אסור בפרסום.

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1055425

http://news.walla.co.il/?w=/10/2745202

gs1234

New member
חבל מאד

הזמן הארוך שעבר מאז הרצח, יחד עם התיאוריה החדשה לגבי הכלי ששימש את הרוצח, יוצרים את הרושם שלמשטרה אין שום מושג איך לחקור את הרצח המזעזע הזה.

חבורת עבריינים נכנסת למועדון של צעירים, יוצרת המולה, הולכים מכות ורוצחים נער חף מפשע, וכולם מחפים עליהם. משהו פה ממש מסריח.

"כולם מחפים עליהם". מי בדיוק?

בכל מקרה, אני מקווה שהאחראים לרצח לא יראו אור יום.

gs1234

New member
אני לא מכיר את המקרה מבפנים

אני לא מכיר את המקרה מבפנים, אבל הרושם שנוצר הוא שהעבריינים מחפים אחד על השני, ועדי הראייה מפחדים מנקמת העבריינים ולא מעידים נגדם. האירוע לא צולם, לכן צריך לסמוך רק על עדי ראייה. לעבריינים יש עורכי דין ממולחים, וגם אם יהיו עדויות ראיה מוצקות אז הם יטענו שהשעה הייתה מאוחרת, היה חושך בחוץ ושחלק מהעדים היו תחת השפעת אלכוהול, ויצליחו לזכות את מרשיהם.

המשטרה חסרת אונים. כמו שעד היום לא נתפסו אנשי "תג מחיר" המקומיים שכבר כמה פעמים ריססו כתובות וניפצו זכוכיות בבית הכנסת הרפורמי, אני חושש שגם במקרה הזה המשטרה לא תצליח לפענח את הרצח הנורא. העבריינים המקומיים ישוחררו, ימשיכו להסתובב ברחוב אחוזה ולגבות דמי חסות כמו תמול שלשום.

אנרכיה ברעננה.

איליה40

New member
יתכן שזה לא יהיה בדיוק נכון

ע"פ אתר רשות המיסים עד כה בנווה זמר שווקו 2 דירות 3 חדרים 75 מטר שווקו ב-1.6 ו-1.63 מיליון ש"ח. יתכן ויש כבר הרבה יותר, בד"כ יש עיקוב בדיווח של דירות חדשות. עכשיו הכל תלוי בתעריפון למטר שיקבע עבור רעננה. אם זה יהיה מעל 21000 ש"ח למטר (שזה נראה סביר למדי) אז יש סיכוי טוב להכניס את אותן הדירות הללו (והן מהוות נדמה לי כרבע מכלל הדירות בפרוייקט) בתוך ההטבה.

איליה40

New member
בוודאי

אם תעבור על פרסומות הפרוייקטים באתר "כאן בונים" תוכל להווכח שמרביתם מציעים דירות 3 חדרים. ובאיזשהו מקום ראיתי שע"פ תב"ע ישנה כמות מוגדת מראש של דירות כאלה - נדמה לי רבע. אם יהיה לי זמן אחפש את אסמכתא.

32103210

New member
ואז נוצר מצב "משונה "

על דירה חדשה תינתן ההטבה ,ומי שאין לא יכולת ויסתפק בדירה יד שניה ,לא יוכל להנות מההטבה .וזה בלי לדבר על כל הקומבינות החוקיות למהדרין כדי להכניס דירות חדשות לקטגוריה הרצויה .

ATAF151

New member
ברעננה לא תינתן הטבה

דירות 3 חדרים בנווה זמר יעלו קרוב ל 2 מיליון שקל, ולכן לא תהיה כל הטבת מע"מ.
הכוונה של ההטבה היא להוזיל את הדירות החדשות ובעקבות כך גם הדירות הישנות יוזלו.

איליה40

New member
חברה יש כאן נעלם חשוב.

הנעלם הראשון הוא התעריפון שיקבע (או לאו?) אם התעריפון יהיה נמוך - אז כלום לא יעזור. רעננה תהיינה מחוץ למשחק. אך אם כפי שכתבתי לעיל התעריפון יהיה בסביבות 21000 ש"ח למטר, שהוא נתון די אמתי לבנייה חדשה בעיר, אז יש מצב...

הלאה... אני מעריך שבניגוד לת"א/גבעתיים/ר"ג, דירות קטנות ברעננה אינן מהוות מוצר מבוקש. ולראיה - בעשור האחרון בפרוייקטים כגון לב הפארק או המתחמים 2005/2003 הדופלקסים והדירות הגדולות הכפילו את ערכם, לעומת הדירות הקטנות שבקושי השיגו את המדד. ואני מניח שגם בנווה זמר דירות 3 חדרים לא עפו כלחמניות טריות (יש רק 3 עסקאות מכמה עשרות שנרשמו). אז לערכתי דווקא יש מצב שהקבלנים ירצו להפטר מהדירות הנ"ל בעזרת ההטבה. וטוב מאוד שכך. כי הרי גם לזוגות הצעירים מגיע להישאר בעיר.

ATAF151

New member
לא יקרה

אין סיכוי שדירת 3 חדרים חדשה בנווה זמר שהיא כמובן עם מרפסת שמש, חניה, מעלית וכנראה גם מחסן תעלה 1.6 מיליון

איליה40

New member
אל תהיה בטוח

תעבור על המידע באתר "כאן בונים". בטרם המיקוח המחירונים של דירות 3 חדרים עומדים על כ-1.7 מיליון. ישנם גם התשריטים. הדירות כוללות מרפסת שמש לא קטנה וסלון בגודל ראוי. לגבי המחסן אינני יודע. סביר להניח שישנו. 3 עסקאות שנרשמו עמדו כאמור על 1.6, 1.63 ועל 2 מילון לדירת גן. וזה גם לא כזה זול. כי הרי הדירות יימסרו בעוד שנתיים, זה הרבה מאוד זמן ועלות בלתי-מבוטלת. וגם המקום עצמו לא הולך להיות גליק כזה גדול. אתר בנייה מתגלגל לשנים רבות קדימה. כ-700 דירות בפעימה הנוכחית. עוד כמה מאות יקבלו התרים בשנה הבאה אחרי הרחבת ציר ויצמן. את השאר אחרי שיפתח הכביש 531. ונניח שיקבלו את התרים ב-2018. וזה הרי אומר שהבנייה תזלוג מעבר לשנת 2020. ואתה יודע מה יהיה אז? אני בכל אופו לא. אולי יהיה מיתון. אולי הנדל"ן יקרוס. דהיינו יש מצב שזה לא יושלם בדורינו. כאן בניין ושם בור מלא במי קדחת. ועכשיו תחליט בעצמיך אם מדובר במציאה כה גדולה.

למעלה