הצביעות חוגגת

למה שמר''צ יגידו משהו? הם חזרו בתשובה?

אבל מה היה קורה אם היו עושים וונדליזם בבית הכנסת הרפורמי או להבדיל בחנות של חזיות שתמונת בחורה עם חזיה מתנוססת עליה?
זה השמאל בצביעותו הטיפוסית.

Citizen Y

New member
ילדים בני 13 גנבו דברי מתיקה מבית כנסת. איפה מרצ?!?!?!

ילדים פורצים לבית כנסת לגנוב עוגיות. אני משוכנע שהם בדקו קודם את הנוסח שבו קוראים במקום לפני הפריצה.

יש מנטרות שבמשחק הפוליטי נוהגים להשתמש בהם ללא קשר לסיטואציה- אם אני מתלונן כשפוגעים באיקס ולא בוואי זה לא מספיק כדי להיחשב צביעות, יש מספר תנאים נוספים (למשל, בתוקף מה אני מתלונן? פרטי האירוע?), אך במשחק הפוליטי אין צורך לפרט. אומרים צביעות והמשוכנעים ממשיכים להשתכנע בלי לשאול שאלות.

עומר247

New member
תנסה להיזכר מה היה פה בתקופת הבחירות

אני זוכר בעיקר את התגובות ההיסטריות של מרצ לכל שטות, זה מה שהביא להם מנדטים
מאז הבחירות כמובן שלא שומעים מהם אף מילה והכל מושלם
בעוד כמה שנים ששוב יהיו בחירות שוב ניזכר שיש פה הדרת נשים והקצנה דתית והציביון של רעננה בסכנה

delma

New member
איזה ציביון?

רעננה סוג של האחזות בשטחים מבחינת הציביון שלה.

ציביון

זה קצת מעניין מה שאתה אומר, אתה יודע? כי התוצאות בשטח מעידות שאתה כנראה חי בהזיות...
ככה נראית האחזות בשטחים???
עם 47 קולות לרשימה הערבית המאוחדת??? נו, בחייך... תהיה קצת רציני אם אתה מסוגל.

ארזS

New member
הנה עוד אחת מהסיבות שבגללן אני מדיר את עצמי מהפורום הזה.

בגלל שנאה פשוטה ובלתי מובנת של חלק מהמשתתפים כלפי אחרים בלי כל סיבה אמיתית ומוצדקת.
[מבחינתם כמובן שהכל מוצדק, כל עוד זה בועט להם בפנים].
לכן אינני מוצא טעם בבזבוז זמן לריק מול כל המשוכנעים האלה שביניהם גיליתי שיש לא מעט שלאמיתו של דבר הם ממש לא משוכנעים באמת ורק עושים את עצמם ככאלה.
גם בשרשור זה אין בכוונתי להגיב עוד.

עומר

נו באמת מה אפשר לצפות מהשמאלנים החילונים יפי הנפש הללו? הרי מבחינתם יותר מ-50% ממצביעי הימין צריכים לבלוע ציאניד.
בעעעע..... אה, כן... נזכרתי... יש גם כאלה פחות פסיכים מאלונה קמחי והם אמרו "רק" שצריכים להחליף את העם...

ATAF151

New member
בתקופת בחירות כולם חוגגים

1. הבית היהודי בבחירות האלו כינה את הליכוד מפלגת שמאל, ביבי הזהיר שהערבים מציפים את הקלפיות בזמן שזה גם לא היה נכון, ליברמן מפרסם כל מיני תוכניות של עונש מוות ושל חילופי שטחים שהוא מעולם לא ניסה בפועל לפעול למענם.
2. לגב מרץ בבחירות המקומיות ברעננה, אין להם ברירה אלא לפעול כפי שהם פועלים. כל לסיעה הדתית ממילא מצביעים אוטומטית אחוז גבוה מתוך האוכלוסיה הדתית והם לא זקוקים יותר מידי לכותרות. לעומת זאת האוכלוסיה הלא דתית ממש לא מצביעה אוטומטית למרץ, ברובם בכלל לא מגיעים להצביע ומי שכן מצביע קודם כל לסיעת ראש העיר המועדף עליו. לכן, למרץ אין ברירה אלא ליצור פרובוקציות.

חבל שאבל מסלף דברים כהרגלך

הבית היהודי הזהיר מפני האפשרות שהליכוד (כלומר ביבי) יעדיף ממשלה רחבה עם הרצוג ולבני על פני ממשלה עם הבית היהודי.
ביבי אכן הזהיר בשעות אחה''צ מפני נהירת הערבים לקלפיות וזה היה מאוד נכון לאותה השעה ואפילו בהודעה שוועדת הבחירות המרכזית פרסמה מידי שעה הודיעו שאחוז ההצבעה אצל הערבים הינו גבוה מהרגיל, וגם בסוף יום הבחירות אחוז ההצבעה אצל הערבים היה הרבה יותר גבוה מאחוז ההצבעה הקבוע שלהם.
לדעתי ביבי עשה טעות בנוסע ההודעה שלו והוא היה צריך לדעתי להגיד שאחוז ההצבעה בישובים הערביים הוא גבוה ביותר.
בכל מקרה אין ספק שזה עשה חלק מהעבודה, אבל את העבודה העיקרית עבור הליכוד עשו המוני מצביעים של הבית היהודי שבאמת חששו מהצפוי ולכן הצביעו לליכוד. וכעת בליכוד צוחקים על בנט ועל מצביעי הבית היהודי שבזכותם יש עוד כמה ח''כים לליכוד. אישית הצבעתי לבית היהודי אבל במשפחתי היו רבים שהצביעו לליכוד.
לגבי הבחירות לרשויות המקומיות שם הדברים קצת שונים אבל אתה צודק שהם עושים פרובוקציות. אני חושב שזאת פעם ראשונה שקראתי שאתה אומר עליהם את האמת הזאת.

ATAF151

New member
יש לך כותרת תוקפנית ותוכן מסכים

בכותרת אתה תוקף ובתוכן אתה מסכים עם רוב מה שכתבתי.
בוודאי שמרצ ברעננה עושים פרובוקציות כדי למשוך קולות. אין כמעט בעיות בין האוכלוסיות ברעננה והם מעצימים כל בדל של בעיה.
מאחר שיש ברעננה סיעה דתית שדוגלת בייצוג הסקטור הדתי, צצה מרצ שמנסה לדאוג לסקטור הלא דתי.
הייתי רוצה שברעננה יהיו רק שתי סיעות לא מהפוליטיקה הארצית של המועמדים לראשות העיר, ושמרצ והסיעה הדתית לא יתקיימו.

כותרות תוקפניות?

היתה לי טעות בכותרת כשהתכוונתי לכתוב חבל שאתה מסלף ומשום מה יצא לי חבל שאבל מסלף, אבל זאת ממש לא כותרת תוקפנית. וכאדם ציוני דתי אני יודע שאם לא תהיה במועצת העיר סיעה שתייצג את הציבור שאני נמנה עליו אז הציבור הזה יהיה מקופח. זאת לעומת המצב ההפוך שאף אחד לא צריך את מרצ כדי לדאוג לציבור החילוני ברעננה, תהיה רציני.

ATAF151

New member
אכן כותרת תוקפנית

כתבת: "חבל שאתה מסלף דברים כהרגלך", והיה אפשר לבטא את דעתך באופן עדין יותר ולדוגמא: "לדעתי, אתה לא מדייק".
אני בעד השתתפות נציגים דתיים בכל הסיעות כמו למשל בסיעת ביילסקי, אבל לא בסיעה סקטוריאלית. הנציגים הדתיים בסיעות האחרות, כמו גם ארגונים דתיים מחוץ למועצת העיר, יוכלו לוודא שאיש לא מקופח.
ובוודאי שצריך לדאוג לציבור החילוני, משום שבסיטואציות קואליציוניות מסויימות ראש העיר עלול להיכנע לכל דרישה דתית, אם אין מישהו נגדי שידאג גם לחילונים.

delma

New member
מי שצבוע פה זה אתה

היות שפה לא הייתה כוונה לפגוע באמונתו או אורחות חיין של מישהו- אלא לגנוב אוכל.
כאשר בתי כנסת רפורמיים מושחתים זה נעשה מתוך שנאה לאמונה הרפורמית ולדרך החיים הרפורמית ומדובר בפשע שינאה ובסוג של אנטישמיות, לא סתם וונדליזם.

עומר247

New member
לגנוב אוכל?

ו 20 בקבוקי שתיה שנפתחו ונשפכו על הריצפה? והמשרד של הרב שנפרץ ונהפך? מי החליט שהמטרה היתה לגנוב אוכל?

למעלה