ארזS

New member
הבעייה היא שהשפיות לא ניצחה.

לא הייתי קורא למפגינים אתמול נגד האירוע הזויים, אינני חושב שמה שהיה אתמול שייך לשפיות, משני הצדדים, ואת דעתי על ה''אירוע" בכללותו אתה יכול לקרוא בתגובתי לנושא הפותח, שם תוכל לקרוא את תגובתי המלאה.
&nbsp

ארזS

New member
אחרי תקופה ארוכה שלא נכנסתי לפה בכלל ולא כתבתי מילה

נכנסתי עכשיו כדי לראות אם כתבו כאן על מה שקרה אתמול באירוע ההזוי ליד מטרווסט.
קראתי קצת את ה"דיונים" מהתקופה האחרונה, הגבתי תגובה אחת בדיון קודם [קישור למי שרואה רק את הדיונים שלמעלה], והחלטתי להגיב גם כאן.
התפללתי אתמול בבית הכנסת הקבוע שלי ולא הלכתי ל"אירוע" ליד מטרווסט, כי ציפיתי בדיוק מה שיקרה.
ואני חושב שטעו הרבנים ושאר הציבור שאילולא ההחלטה שלהם להפגין אותו אירוע הזוי בקושי היה מגיע לתודעת הציבור.
נכון, אסור היה שאירוע כזה יתרחש, בדיוק כפי שביטלו את אותו אירוע עם הרב אמנון יצחק, שאני ממש סולד מהתנהגותו ומהפרובוקציות שהוא מעורר, ואם דאגו לבטל את האירוע שלו כך היו צריכים לדאוג מראש שהאירוע אתמול לא יקויים.
אך בינינו מה כבר אפשר לצפות מבית משפט שהכשיר את המשך חברותה בכנסת של מחבלת? ...
ואחרי זה עוד באים אנשים וטוענים כנגד הדתיים, הימניים, וכו'...
לא, אני לא מנשק קמעות, ומכיוון שאני מפחד ממחלות אני גם לא מנשק מזוזות שמי יודע כמה חיידקים רובצים עליהן...
אני גם לא משתטח על קברים, אך בהחלט מתפלל באזכרות לבני משפחה ליד הקברים שלהם, מבלי להשתטח על המצבות...
אז יהיה מי שיגיד שאינני דתי? שיגיד ! את חשבונותי עם הקב''ה אני יודע לעשות בעצמי.
ובעניין הכתבה שמופיעה ב"הארץ" בקישור הנ''ל, מה אפשר לצפות מהטוקבקיסטים שם? ...

delma

New member
למזלה של הדת היהודית

היא לא נשענת ולא מסתמכת לשם קיומה על אמנון יצחק ודומיו (שמאמצים פרקטיקות נוצריות- קתוליות לחלוטין בעצמם ומן הראוי היה לפחות שיכירו תודה לנצרות על כך). הדת היהודית שולטת ואוחזת בכל במדינת ישראל. אין שום איום על קיומה, והיא מיוצגת בכל הרובדים החברתיים והתרבותיים בארץ הזו. לכן חובה עליה להיות נדיבה ולאפשר לדתות אחרות לבוא לכדי ביטוי. לא אדבר כאן ארוכות בדבר ההתנכלויות האיומות, הגזעניות, השטניות שדומות שתי טיפות מים לגילויים האנטישמיים באירופה והן למעשה אותו הדבר בדיוק בביצוע ובכוונה, שסובלת הכנסייה הנוצרית בארץ, בעיקר באזור ירושלים אבל לא רק. לו רק בשם העניין הזה, על אפם וחמתם של היהודים מן הראוי לתת לאירוע כזה להתקיים וכן ירבו.

ארזS

New member
זכותך להביע את דעתך

למרות שחלק מהדברים אינם נכונים בכלל, חלקם שקרים, חלקם אולי בבחינת טועה ו/או מטעה, אבל אינני מעוניין להכנס לוויכוחים שלא יובילו לשום מקום.
&nbsp

delma

New member
אתה מאשים אותי

בשקר, טעות והטעייה, ואחר כך מסרב להגיד בדיוק איפה שיקרתי לדעתך, מה הוא אותו שקר, ואיפה טעיתי והטעתי. ולכן זה גורם לי לחשוב שאתה יודע שהצדק עימי ולכן אינך מסוגל להתמודד עם טענותיי ולכן אתה תוקף אותי בהאשמות חסרות כל שחר. זה מובן לאור העובדה שרוב רובם של היהודים לא מסוגלים להגיע לכדי דיון על הנצרות על כל גווניה, כי הם לא מכירים אותה ולא רוצים להכיר, וזה חבל. כי זו ההגדרה לחיים בפחד.

ארזS

New member
לא האשמתי אותך בכלום.

כל מה שכתבתי לך היתה תגובה קצרה ביותר, להלן ציטוט מדוייק מתגובתי הקודמת שתוכיח טענה זו:
זכותך להביע את דעתך למרות שחלק מהדברים אינם נכונים בכלל, חלקם שקרים, חלקם אולי בבחינת טועה ו/או מטעה, אבל אינני מעוניין להכנס לוויכוחים שלא יובילו לשום מקום.
&nbsp
עד כאן הציטוט. זה כל מה שהגבתי לך, מילה אחת לא יותר ולא פחות.
ולהלן המשך תגובתי:
&nbsp
האם אין שום איום על קיומה של הדת היהודית? האם אין איזה שניים שלושה אנשים בעולם שרוצים להשמיד את היהודים ואת היהדות? אתה בטוח בכך? לצערי אינני בטוח בכך, אם כי אני מלא תקווה שמזימתם לא תתממש חס וחלילה. לכן לדעתי זה שקר.
&nbsp
ומה כתבתי לך חוץ מזה בתגובה הקודמת?
כתבתי "חלקם אולי בבחינת טועה ו/או מטעה, אבל אינני מעוניין להכנס לוויכוחים שלא יובילו לשום מקום."
&nbsp
אז מכאן ועד להאשים אותי בדברים שכתבת המרחק גדול.
&nbsp
ולפני שאמשיך בדיון הזה, אבקשך לענות בכנות: האם אתה יהודי או בן דת אחרת?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

עומר247

New member
נכון, הטעות היא שהרבנים התייחסו לאירוע הזה בכלל

וגם הקפיצו כל מיני הזויים שכנראה בכלל לא תושבי רעננה ורק מחפשים הזדמנות להתפרע

לדעתי, זכותו של כל אירוע לא אלים להתקיים

אמנון יצחק, עדי יהווה, תפילה אורתודוקסית, קונסרבטיבית, רפורמית, נוצרית, מוסלמית - איש הישר בעיניו יעשה. זכותם של *כולם* לחיות לפי דרכם כל עוד הדרך אינה אלימה. במובן הזה, השפיות ניצחה אתמול - אלו הפגינו ואלו הטבילו. זאת העמדה ה*חוקית* הנכונה לדעתי ואני מסכים לגמרי עם החלטת בית המשפט
&nbsp
באופן אישי, חבל שחבורה של בריונים יהודים ("יד לאחים") וכת מסיונרית מבזבזים את זמנם של שוטרים שאני בטוח שיש להם דברים טובים יותר לעשות.

קיבלתי מסרון שהזמין אותי למחות נגד האירוע

תמהני, מי מבתי העסק והארגונים שהשארתי להם את מספר הנייד שלי - העביר אותו לפונדמנטליסטים.
&nbsp

למעלה