זהירות, תמונות מאוד קשות אבל מי שמסרב לעקר חתולות

eladin7

New member
תמונות לא פשוטות.

באמת תמונות לא פשוטות. עיקרתי וסירסתי את כל החתולי רחוב שבחצר שלי(הרוב בפרטי והשאר בחינם דרך תקצוב שהיה פרוייקט סירוס בחינם דרך העירייה ואחרונים דרך ההסגר בחינם). וגם כאלה שנכנסו לגינה שלי בהריון עקב אוכל שנשאר. ואז גם לא משאיר אוכל, נותן פעמיים וישר לוקח שלא ייכנסו חתולים שלא שלי, ואני קונה גם מלכודת לתפוס 2 בריונים שנכנסים אליי לגינה ולסרס. זה ממש בעייתי בשכונות הישנות בבאר שבע, הבעיה שאנשים מבוגרים מאכילים ואז נהיה הרבה חתולים, ולא מטפלים כשהם חולים, לא לוקחים לסירוס או עיקור וזה גיהנום בשביל החתולים לחיות ככה. כמה רחובות ממני יש מלא חתולים מסתובבים מחפשים אוכל, מוזנחים. וכל אחד מסוגר ממשיך בשלו ולא מבין שצריך לפחות לעקר(אפילו בחינם) כדי שלא יחיו ככה, אין מודעות וממשיכים להאכיל ונהיה בלאגן שם וחבל בשביל החתולים שזה ככה.

dimitrygo

Active member
מנהל
אכן לחלק מהמאכילים אין מודעות, חלק מהעיריות לא מבקשות ולא

מנצלות תקציב לעיקורים וסירוסים.
אבל הכוונה שלי הייתה יותר לאנשים שמסרבים לעקר מכל מיני סיבות.

eladin7

New member
גם אני פעם חשבתי שלא צריך להתערב . אבל אחרי שגידלתי גורים

של חתולה שהמליטה. ורובם נפטרו. או שהיה להם דלקת עיניים, אוזניים, פטריה בעיניים בעור ושפעת. הכי נורא זה שהייתה מכה של חתלתלת והרבה חתולים נפטרו בייסורים. בעצם זה שמאכילים חתולי רחוב זה כבר התערבות, אז צריך להתערב ע"מ שיהיו פחות חתולים שיידבקו במחלות. כי כמה יש שמשקיעים ומחסנים ודואגים לחתולי רחוב, וככל שיש יותר חתולים אז יש יותר פוטנציאל להעברת מחלות במיוחד שלא מחוסנים. אם כבר מאכילים, אז צריך גם לדאוג לסירוס ועיקור, וגם לפן הרפואי. כי אם החתול היה לבד ללא ריכוז של חתולים, אז רוב הסיכויים שהיה פחות חולה.

למעלה