ממשיכים להציץ לפסטיבל - חלק 2

יאללה פסטיבל

בצעדי ענק הולך ומתקרב אלינו הפסטיבל הבינלאומי להצגות וסרטי תיאטרון בובות 2012 שיפתח בעוד 11 ימים ויכלול 9 ימים של חגיגת הצגות ומופעים לילדים ולמבוגרים מהארץ ומהעולם, סדנאות יצירה, כיתות אמן, סרטים, תערוכות במוזיאון המרכז שיהיה פתוח במשך כל ימי הפסטיבל לביקורים ללא תשלום וגם מופעי חוצות חינמיים!!!
בשרשור זה אתם מוזמנים לשתף אותנו באיזה משלל ההצגות והאירועים הייתם רוצים\ מתכננים\מתכוונים לראות ולהשתתף?
כמובן שעד למועד הפסטיבל שיתקיים בתאריכים 19-28.7 במרכז לתיאטרון בובות חולון ( רח' רמז 13 ) נעלה מעת לעת קטעים וקליפים על ומתוך ההצגות שיופיעו בפסטיבל.
הצטרפו אלינו כי זה החג של כולנו

איזה יופי
סוף סוף זה מגיע

חיכינו,חיכינו
ציפינו,ציפינו
ומי מתקרב ובא?
הפסטיבל הבינלאומי במרכז לתיאטרון בובות בחולון!
נתתי ההצצה בתוכניה המקוצרת ובפירוט המלא יותר באתר המרכז וזה נראה מסקרן ומבטיח

אומנם עוד לא החלטתי בכלל מה אני רוצה לראות ולא בדקתי מה יאפשרו לי לוח ההופעות והזמנים והכיס שלי אבל בגדול מעניין אותי מאוד לראות את המופע: "תלוי בחוט" וגם את הסרט: "בובות" וגם מופע הפתיחה נשמע מדליק! בקטגוריה של הצגות הילדים מענינות אותי מספר הצגות אבל כאמור עוד לא התפקסתי על מה? ועל כמה?
מבטיח לעדכן בהחלטות שלי ועד אז גם אתם מוזמנים לשתף אותנו במה אתם רוצים\מתכננים לראות בפסטיבל

פסטיבל

דודי , בוא לראות אותי גם! אני אהיה עם "הקסם הרביעי" ביום שני 23.7... בואו כולם,אני אשמח לראות אתכם...

בהחלט יש מצב שאבוא לראות אותך

היתה אמורה להיות לי הצגה בתאריך הזה בבאר שבע אבל נכון לעכשיו, 99% שהיא תדחה לספטמבר - אוקטובר כך שאם לא יצוץ משהו ברגע האחרון אני יותר מאשמח לבוא ולראות את ההצגה ובעיקר אותך

תודה על ההזמנה

ומה איתכם

שאלתי בהודעתי הראשונה בשרשור, איזה הצגות,מופעים,סדנאות ואירועים בפסטיבל מעניינים אתכם ומה אתם מתכננים או הולכים לראות?
אף אחד לא ענה לי...

שאני אעלב?!

דודי יקירי אל תעלב

רק העפתי מבט, עוד לא קניתי כרטיסים - מודה באשמה , כי נהיה באריזת הבית וכ'ו...
לאיזה הצגות אתה הולך???אולי נלך ביחד (+2 ילדים ובעל) לא נראה לי שהגדול ירצה לבוא...
אנסה לראות בימים הקרובים מה מעניין אותי ואת החבר'ה...

חגית, איזה מזל שבאת לנחם אותי...

בלעדייך ובהמשך בלי חמוטל, הייתי נשאר בודד וגלמוד

נ.ב
הנסיבות שלך אכן מקלות

יופי יופי יופי!

(ככה אומר אחד הגמדים שלי מ"הסנדלר והגמדים" ונדבקתי...)
מי שלא ראה את "חכמים בלילה", כדאי שיקנה מהר כרטיס,-הצגה נפלאה (טוב, ברור, גליה לוי גרד) וגם מאד אהבתי את הלפת הענקית של תיאטרון המפתח, -אני ממליצה. בתכנון שלי לבוא לראות את "פעם, כשהכל היה ירוק" ועדיין לא החלטתי לגבי השאר. נתראה בוודאי !

פ י ו ל ה

New member
האמת

ש"תלוי בחוט" נשמע מדהים. חבל שיש רק הצגה אחת כי אני עובדת ביום א' עד הערב ולא יודעת איך אספיק להגיע מירושלים עם כל הפקקים...

האמת שגם לי "תלוי בחוט" נשמע מדהים

אצלי רוב הסיכויים שאהיה פנוי אבל אני מקווה שגם את תצליחי להגיע בכל זאת ואז ההנאה והשמחה יהיו כפולות ומכופלות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מהז'ה 'תגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ההצגה לפסטיבל: "מפלצות" (ספרד) לילדים

" מפלצות "
Zipit Company (ספרד)

מי משמיע קולות בעליית הגג? נינה הקטנה, עולה בסקרנות ובאומץ לבדוק מי שם ומגלה... המון מפלצות! שעירות, מזוקנות, בכל הצבעים ומצבי הרוח!
נינה יוצאת עימן למסע בעולם של דמיון ופנטזיה בו הכול אפשרי: משחק באור הירח, מעוף עם מטריה, שחייה באוקיינוס, ריקוד, קפיצה וצחוק, הרבה צחוק
בימוי: סיימון מקינטייר (סקוטלנד)
מחזה: מעבדת הבובות (סקוטלנד) וקבוצת זיפיט מוסיקה: אוריאול לונה ואלכס פולס
הופק בשיתוף עם מעבדת הבובות (סקוטנלד)
הפקה ותיאום: גלוריה ארופט
משתתפות: גלוריה ארופט, אאורה פודבה
* משך ההצגה כ 50 דק' והיא מיועדת לגילאי 3 ומעלה.
הופעות:
שבת 21.7 בשעות 10:30, 12:30
ראשון 22.7 בשעה 17:00
באולם התיאטרון
לצפייה בקליפים על תהליך יצירת ההצגה:
קטע 1
קטע 2
ספרו מה חשבתם על הקטעים שראיתם,
מחר - הצגה אחרת והפעם למבוגרים!

הצצה לפסטיבל: "הערב היפה בחיי" ישראל-למבוגרים

במסגרת הכנס - תיאטרון בובות ככלי טיפולי תעלה ההצגה: "הערב היפה בחיי" בביצוע: תיאטרון הבובות של נועה אריאל.
נועה אריאל, בובנאית, אישה דתייה ,מתגוררת בישוב יצהר בלב השומרון ומשם מתפעלת את תיאטרון הבובות שלה בו היא כותבת,מביימת,מעצבת את הבובות, התפאורה והאביזרים.
ממש בתחילת דרכה העלתה נעה הצגות לילדים ע"פ סיפורים מוכרים ועם הזמן שינתה קו והתמקדה בהצגות המבוססות על סיפורי, חסידים, סיפורים מהגמרא ומעשיות הקשורות לאירועים ,חגים ומועדים בלוח השנה היהודי.
בעבר הועלו בפורום קטעים מתוך ההצגות שלה: "כד השמן של עזריה" ו "הכל בזכות
ברפרטואר הצגות הילדים היא מעלה מגוון רחב של הפקות ובסדרי גודל שונים, מהפקת "כיס" ועד להפקות גדולות המיועדות לאולמות ולקהל צופים גדול.
במשך השנים החלה להעלות נועה גם הצגות למבוגרים העוסקות שנושאים שעדיין היו בגדר טאבו אפילו בקרב חלקים נרחבים מהציבור החילוני, כל שכן במגזר הדתי שמתוכו ובו חייה ומופיעה ( בנוסף להופעות בפני קהל חילוני ).
כזו היא גם ההצגה:
" הערב היפה בחיי "
תיאטרון הבובות של נועה אריאל (ישראל)

סיפורה של אוריה, בחורה דתייה מאומצת העומדת על סף ההחלטה להינשא. תחושתה החזקה, שאין היא יודעת מספיק על עצמה, גורמת לה לצאת לחפש את אמה הביולוגית. היא מגלה... אישה מוכה.
הצגת בובות עוצמתית המראה את התהליך העובר על נשים החיות במערכות יחסים אלימות, ומסייעת בזיהוי אותות אזהרה מוקדמים .

מאת ובביצוע: נועה אריאל
בימוי: מיקי מבורך
בובות: אלכסנדר מרגולד
תפאורה: רונית גליק
יעוץ טכני: יובל קדם
תאורה: רויטל טבע
מוסיקה: איסר שולמן
מוסיקת חתונה: מוסה ברלין
מיועד לגילאי 16 ומעלה. כשעה ורבע
רביעי 25.7 בשעה 15:45
*במסגרת הכנס " תיאטרון בובות ככלי טיפולי"
**מס' המקומות מוגבל.
להלן קישור לכתבה ב: ynet תרבות שכוללת גם כתבה מצולמת על נועה, ההצגה וקטעים מתוכה.

יהבוליק

New member
ממליצה בחום!

ראיתי את ההצגה בסיום יב' והיה מיוחד וחשוב .
זו היתה פעם ראשונה שתאטרון בובות (שנתפס על ידי כילדותי ) תפס אותי המומה ונכנסת ממש לסיפור.
שנה שעברה בתחרות של המלצת הצגה המלצתי על ההצגה הזו וזכיתי בזוג כרטיסים - להצגה אחרת ..

הצצה לפסטיבל: "הקסם הרביעי" (ישראל) לילדים

והפעם זו הצצה מיוחדת במינה להצגה של חברה שלנו ורד ליבר - תיאטרון טוליק (שזה גם הכינוי שלה בפורום ) שכולנו מפרגנים לה

אז הנה פרטים על ההצגה ובסוף ההודעה,כמו בכל ההצצות הקודמות ואלו שעוד יבואו בהמשך,קישור לקליפ או לקטע מההצגה המסוקרת.

" הקסם הרביעי "
תיאטרון טוליק (ישראל)

בת-ליל הקטנה מאבדת את פעמון הזהב שלה בארץ בני האדם. בלעדיו, אין היא יכולה לשוב לארצה. את הפעמון מוצא נער רועים. מה על בת הליל לעשות כדי לקבל את הפעמון? איך תשוב הביתה?
מחזה, עצוב והפעלה: ורד לבר
יעוץ אומנותי: אורלי וייסברוד
בובות: ורד ומיכל לבר
מוסיקה: אורי גולד
יעוץ לשוני: עינת דהן
*משך ההצגה כ 45 דק' והיא מיועדת לגילאי 4 ומעלה.
שני 23.7 בשעה 17:00
אולם "הבמה הקטנה"
צפו בקליפ ההצגה

הצצה לפסטיבל: "חיים ביומה" (ארה"ב)למבוגרים

לפני שנפנה לפרטים ה"יבשים" אודות ההצגה והיוצרת, ע"פ צפייה בקליפ מתוך ההצגה שגם אתם תוכלו למצוא בסוף ההודעה,לצפות ולהחליט בעצמכם,
אני מוכרח לציין שזו נראית הצגה מבטיחה ביותר!
הרעיון, הביצוע, המשחק, ההפעלה, הוויזואליות, השימוש החכם באביזרים ובחפצים, היהדות וההומור הרב המשובץ בהצגה ובסיטואציות הצליח לגרום לי לצחוק בקול גדול
( לא דבר של מה בכך בימים אלו ),מצחיק,מצחיק, מצחיק וגם נוגע ורגיש, לחייך חיוכים של עונג, להזדהות ובעיקר לעשות כל מאמץ ( כלכלי ומבחינת זמני הלו"ז המטורף שלי ) כדי לצפות בהצגה ובשחקנית - קומיקאית - בובנאית הנפלאה הזו

ואתם

אהבתם

מתכוונים לראות

שתפו אותי ואותנו ( העיקר שתגיבו כבר
)

" חיים ביומה "

Hilary Chaplain - הילרי צ'פלן (ארה"ב)

קומדיה פיזית ללא מילים על אישה יהודיה הרוצה מה שרוצים כולם - להיות נאהבת. תוך שהיא מכינה לעצמה דגני בוקר, נופל פרס מן הקופסה: טבעת יהלומים גדולה. מכאן נפרשת פרשת חיים שלמה בתוך שעה. דבר מוביל לדבר עד שהיא ניצבת בטקס הנישואין לצד מנורה עם הינומה ממגבת נייר ושמלה מאהיל. הרפתקאותיה נמשכות בירח-דבש בהוואי, בלידה, בשגרת זוגיות ובמהלך חיים כפי שכולנו מכירים, אבל מזווית הומוריסטית.
ההצגה זכתה באין-ספור פרסים בפסטיבלים רבים ברחבי העולם.

הילרי צ'פלן מוכרת כאחת הקומיקאיות הפיזיות הבולטות באמריקה, המציגה את יצירותיה הן כסולנית והן בקבוצה זה עשור ברחבי ארה"ב, קנדה, אמריקה הדרומית, אירופה ואסיה. יצירתה הייחודית של הילרי, החושפת את ההומור שבחיי היום-יום זכתה כבר לתשואות בעולם כולו.
בלי מילים. כ-60 דק'
* הופעות:
חמישי 26.7 בשעה 21:00
שישי 27.7 בשעה 21:00
הכנסו לקישור המצורף ותחליטו בעצמכם, לי יש הרגשה שכל אחד ואחת מאיתנו ימצא את עצמו ויזדהה עם הכמיהה ולא דווקא לאהבה זוגית

ואני מזמינה אתכם לחגוג איתי !

גם אני אהיה בפסטיבל,
במקומי " הקבוע" ...(?)
בגינה, בשבת, 21/7 עם " צבינה חוזרת לים".

בבקר ( 11.00) ואחה"צ ( 18.00)
עד כאן- אין חדש.
אלא, ש....
יום קודם לכן,

אני חוגגת יובל שלם מלא ומרגש!

ומכיוון, שאצלי יום הולדת זה סיפור של כמה ימי חגיגה
(אה, ואני חוגגת גם חצאי יומולדת )

אז ברור , שהחגיגות השנה כבר החלו ויימשכו לפחות עד ה-12/8
( אז נחזור מטיול יומולדת בג'יפ, ברחבי גיאורגיה, כשסבתות גרוזיניות
נטולות שיניים , ישמחו בשמחתי ויקחו חלק פעיל בחגיגות).

וכאן, אני חוזרת לכותרת:
מזמינה אתכם לחגוג איתי יום הולדת גם בפסטיבל!
מקווה מאד לראותכם!

יהבוליק

New member
ממש רוצה לראות את אבישג !

כבר שנה שאני רוצה לראות את צבינה וכל החבריא אבל בשבת לא אוכל לבוא..

מתי אני אראה ת'הצגה סוף סוף????
את מופיעה גם בפסטיבל המיחזור או בימים שאינם שבת??

יהבוליק, 23/7 ב-20.30 זה טוב?

נתניה,
פסטיבל אקולוגי על חוף הים,
שעה לא סופית,
מה את אומרת?!?!?
קבענו?
ואוי ואבוי לך, אם תבואי ולא תיגשי אלי!
את כל הפרטים ( לכשיהיו לי ) אעדכן כאן!

למעלה