הצצה לפסטיבל: "חיים ביומה" (ארה"ב)למבוגרים
לפני שנפנה לפרטים ה"יבשים" אודות ההצגה והיוצרת, ע"פ צפייה בקליפ מתוך ההצגה שגם אתם תוכלו למצוא בסוף ההודעה,לצפות ולהחליט בעצמכם,
אני מוכרח לציין שזו נראית הצגה מבטיחה ביותר!
הרעיון, הביצוע, המשחק, ההפעלה, הוויזואליות, השימוש החכם באביזרים ובחפצים, היהדות וההומור הרב המשובץ בהצגה ובסיטואציות הצליח לגרום לי לצחוק בקול גדול
( לא דבר של מה בכך בימים אלו ),מצחיק,מצחיק, מצחיק וגם נוגע ורגיש, לחייך חיוכים של עונג, להזדהות ובעיקר לעשות כל מאמץ ( כלכלי ומבחינת זמני הלו"ז המטורף שלי ) כדי לצפות בהצגה ובשחקנית - קומיקאית - בובנאית הנפלאה הזו
ואתם
אהבתם
מתכוונים לראות
שתפו אותי ואותנו ( העיקר שתגיבו כבר
)
" חיים ביומה "
Hilary Chaplain - הילרי צ'פלן (ארה"ב)
קומדיה פיזית ללא מילים על אישה יהודיה הרוצה מה שרוצים כולם - להיות נאהבת. תוך שהיא מכינה לעצמה דגני בוקר, נופל פרס מן הקופסה: טבעת יהלומים גדולה. מכאן נפרשת פרשת חיים שלמה בתוך שעה. דבר מוביל לדבר עד שהיא ניצבת בטקס הנישואין לצד מנורה עם הינומה ממגבת נייר ושמלה מאהיל. הרפתקאותיה נמשכות בירח-דבש בהוואי, בלידה, בשגרת זוגיות ובמהלך חיים כפי שכולנו מכירים, אבל מזווית הומוריסטית.
ההצגה זכתה באין-ספור פרסים בפסטיבלים רבים ברחבי העולם.
הילרי צ'פלן מוכרת כאחת הקומיקאיות הפיזיות הבולטות באמריקה, המציגה את יצירותיה הן כסולנית והן בקבוצה זה עשור ברחבי ארה"ב, קנדה, אמריקה הדרומית, אירופה ואסיה. יצירתה הייחודית של הילרי, החושפת את ההומור שבחיי היום-יום זכתה כבר לתשואות בעולם כולו.
בלי מילים. כ-60 דק'
* הופעות:
חמישי 26.7 בשעה 21:00
שישי 27.7 בשעה 21:00
הכנסו ל
קישור המצורף ותחליטו בעצמכם, לי יש הרגשה שכל אחד ואחת מאיתנו ימצא את עצמו ויזדהה עם הכמיהה ולא דווקא לאהבה זוגית