סיכום חודש ספטמבר

סיכום חודש ספטמבר

החודש השביעי הוא חודש מקודש. שבעה ספרים, שבע ממלכות, שבע עונות, שבעה אלים, שבעה בני סטארק, שבעה אבירים לבני גלימה, שבעת מדורי גהנם ושבעת מדורי גן עדן. ספט הוא שבע הוא המספר. ספטמבר! וגם תשרי, גם הוא החודש השביעי.

בחודש ספטמבר הפורום התעורר משנת הקיץ וראינו כמעט הכפלה של מספר ההודעות מ-229 ל-419, התעוררות שמקבילה כמעט לספטמבר דאשתקד (469). אין ספק שהחורף קרב ובא, ואולי רוחות החורף יביאו בכנפיהן את חלום האביב - ואם לא רוחות החורף השנה, אזי באביב תצפה לנו העונה החדשה, וכשהיא תבוא, יבואו האחרים - בעיקר כל הלא טמאים. עד אז, אנחנו נותרנו פה, להיות החרב בחושך, הצופים על החומות, להגן על ממלכות האדם. המשיכו כך!

כוכבי הפורום לחודש זה:
מירטל נקודה מובילה את הטבלה, והיא המנצחת בטורניר הגדול. עם זאת ולבקשתה, היא לא תעטה את האדומים, ותסתפק בתואר הלא רשמי של מלכת האהבה והיופי.
אחריה באים אביר הקרנפים ואשת הדורני, הכהנים האדומים שלנו מעתה ואילך. אחריהם בתור CallMeCavanaugh ו-Rodrik Harlaw, שמתחילים לסגור את הפער לקראת השבת השלטון לידיהם. על כס הברזל אסור לשבת בנוח.

עם זאת, וכדי לעשות את הדברים מעניינים יותר וסטטיים פחות, אני מכריז בזה על חוק חדש לקבלת הגלימה האדומה: החוק יביא בחשבון לא רק את מספר ההודעות, אלא גם את מידת השיפור ביחס לחודשים שעברו. האלגוריתם המדוייק עודנו בפיתוח, אבל אני מודיע כבר מעתה שעינו של האח הגדול צופיה על הואלונקרים הקטנים, והחל מעכשיו אני מתחיל לאסוף נתונים שישוקללו לצורך בחינת מספר ההודעות אבל גם בחינת מידת הגידול בכמות ההודעות מחודש לחודש. הכונו לבאות, כי החורף קרב ובא.

בנוסף, מק נותרת אדומה לעת עתה, למרות 3 הודעות בלבד שלה החודש. אבל לא לעולם חוסן.
strahd ייעשה אדום לא בגלל מספר ההודעות שלו, אלא בגלל החשיבות של תוכנן. עורך הסדרה בעברית ראוי שיקשיבו לדבריו ושישימו לב למה שיש לו לומר, כשיש לו לומר זאת.

Macphista

New member
אנצל את ההזדמנות לשאול-

למה Unsullied תורגם לבלתי טמאים?

Blackshift

New member
sullied - מוכתם

זה התרגום,
ולכן אנסוליד = בלתי מוכתמים, אני מניח שפשוט חיפשו משהו שישמע יותר טוב ומתאים לרוח התקופה

למעלה