סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

2Dirrty4U

New member
סופ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: חברה שלי קנתה רכב חדש שהיא כל כך חיכתה לו ולא סיפרנו לה מתי היא מקבלת אותו ובמקום זה אבא שלה אמר לה שהיא צריכה לנסוע לסוכנות לחתום על עוד טפסים והיא כולה נסעה איתי בחוסר חשק ובהנגאובר ("כוסעמק מה עוד טפסים כבר זיינו לי את השכל") עד שלקנו אותה לבובה החדשה שלה ומה שקרה שם היה פרייסלס מכל בחינה אפשרית

וגם חגגנו מסיבת שחרור לידיד ממש טוב שלי במסיבת בריכה בבית שלו בקיסריה ופגשתי חצי מהבסיס שלי שם והיה ממש כיף אפילו אחרי שהזמינו לנו משטרה

משהו רע שקרה השבוע: כבר איזה יומיים לא מרגישה טוב ועוד המזג אוויר המגעיל הזה בעעע
משהו שמצפיםשיקרה שבוע הבא: יומולדת לאמא

התחדשות השבוע: אתמול חיפשתי לאמא מתנה ועשיתי פשיטה על פול אנג בר וזארה (ובזארה אני תמיד מוצאת את הג'קטים הכי מדהימים ואני מתבאסת שקיץ
)
סרט השבוע: האישה האחרת (מעולה!), שכנים (ככה ככה) ושכונות הפשע (שראיתי בגלל פול ווקר
)
סדרת השבוע: יצא לי לראות כמה פרקים של זגורי אימפריה אבל הסדרה הזאת כלכך צפוייה ומשעממת... כאילו כל פרק שמתחיל אפשר כבר אחרי 5 דק' לדעת איך הוא יגמר.
שיר השבוע: http://youtu.be/RDBkFyd_0s0
מאכל השבוע: שווארמה בין 12 ל-2 בלילה בנוהל

ציטוט השבוע: יושבים במסיבת שחרור - אני לאיזה אחד: "אתה ממש מזכיר לי מישהו מפורסם". כולם במתח יושבים מסתכלים עליי ושותקים. ההוא מתחיל לעוף על עצמו וזורק כל מיני שמות של סלבס ואז אני נזכרת: "זהו זה! אתה דומה לקוף של אלאדין" כולם התחילו לצחוק "כן כן! אבו!! אבו הקוף!"

תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
עדיין לא סגורה על עצמי אם אני חולה או שאני יוצאת

אחר (או: מסר חשוב לאומה): גברים הם עם חפרן!

ערן1987

New member
אחלה הפתעה לחברה חח

תרגישי טוב!

"שכנים" ממש טוב, צחקתי הרבה! את "האישה האחרת" לא ראיתי אבל הוא נראה אחלה שכזה

2Dirrty4U

New member
תודה

אני מאוד נהנת מקומדיות סטייל שכנים ובגדול זה סרט טוב, סרט מצחיק עם רעיון מגניב אבל קצת אחרי האמצע של הסרט הוא איבד את זה בעיניי ולא אהבתי את הסוף הלקקני והצפויי.

ערן1987

New member
מה חשבת, שלא יהיה סוף צפוי? חח

למרות שעשו אותו חד צדדי, אם את יודעת למה אני מתכוון (לא רציתי לספיילר
)

2Dirrty4U

New member
זה היה ברור שהסוף יהיה צפוי

זה ז'אנר עם סוף צפוי אבל כל פעם מחדש אני מופתעת כמה אני שונאת סוף כזה

תמיד מרגיש לי כמו סוף של אגדה שהרע לומד את הלקח ואז כולם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה... בלה בלה בלה... סיימת לראות את הסרט ושכחת מקיומו.

ערן1987

New member
ועכשיו אני

משהו טוב שקרה השבוע: אני וחברה שלי התחלנו לראות ביחד דירות :) כבר הספקנו לראות 10 דירות (!) שרק 5 מהן היו אתמול בערב (חמישי), 5 דירות בפחות מ-3 שעות! זה גמר אותנו חח.. ראינו כמה דירות זבל ו-3 ממש טובות שאנחנו מתלבטים ביניהן אז היום בצהריים נלך לעשות סבב נוסף ביניהן עם ההורים שלי ומי יודע, אולי נסגור חוזה. בכל מקרה, זה מתיש אבל כיפי :) אה כן, והייתה גם איזו הופעה מדהימה של איזה אחד, ג'סטין משהו

משהו רע שקרה השבוע: חברה שלי הייתה קצת חלושס השבוע, אבל חוץ מזה נאדה

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: פאקינג רולינג סטונס!

התחדשות השבוע: שני אלבומים: Reflektor הכפול של ארקייד פייר (ותודה למוסיקהנטו על המחיר הממש נמוך!) ו-Ghost Stories, החדש של קולדפליי שקניתי אתמול ואהבתי אותו

סרט השבוע: "גודזילה". לא וואו אבל כיפי מאוד. סצנות האקשן גדולות - תרתי משמע
נהניתי והיה אחלה מאוד, למרות שאפשר היה לעשות את זה יותר אינטנסיבי ולנסות להשקיע אפילו טיפל'ה יותר בסיפור

סדרת השבוע: נאדה

ספר השבוע: הפילוסופיה של וודי אלן כפרעליו

שיר השבוע: אממ, לא היה משהו ספציפי שזכור לי

אלבום השבוע: השבוע לא שמעתי יותר מדי אלבומים אבל המנצח היה Do It Again של רויקסופ עם רובין, אלבום אלקטרו-פופ מצוין שאשמע שוב ושוב! מישהו יודע אם יפיצו אותו בארץ?

מאכל השבוע: המבורגר של בורגראנץ'
אכלתי אתמול אחה"צ וממש נהניתי ממנו! ההמבורגר עצמו עולה על זה של מקדונלד'ס פי כמה וכמה

ציטוט השבוע: סבתא שלי, בת 90 וטיפל'ה, בזמן צפייה באח הגדול:
סבתא: אוי, הוא כל כך יפה
אני: מי?
סבתא: הוא, ההומו. חבל, כל כך חבל
אני וחברה שלי, צוחקים קצת: מה חבל?
סבתא: חבל בשביל הבנות. בחור כזה יפה ולא אוהב בנות? חבל
מלכה!

תמונת השבוע: אין לי כוח לשים פה איזו תמונה רק בשביל הרשמיות, סורי

תכניות לסופ"ש: מסיים עוד כחצי שעה לעבוד, אח"כ הולך לראות עוד 3 דירות ובערב יש לידידה שלי מסיבת יום הולדת.. ואני עובד במוצ"ש ):

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אין לי משהו חשוב לומר, האומה תצטרך להתאכזב ממני :(

DAN1EL

New member
אלבום השבוע

בהצלחה עם הדירות.

באיזה אזור אתם מחפשים?

Showy

New member
אני לא ממש עונה על סיכומים שבועיים

אבל אני כן אגיד משהו טוב שקרה לי השבוע...

אני לא עושה סטאז' שנה הבאה!!!!! וזה ככ משמח אותי! הוקל לי וטוב לי. זה לא התאים לי והבעית אותי לגמרי.

(אני לומדת חינוך לגיל הרך וההכשרה שלי היא להיות גננת ו...אני פשוט לא יכולה ולא יודעת להיות גננת. אז....אני אעשה רק תואר ראשון ללא סטאז')

ואני הולכת להתחיל תקופה חדשה, טובה יותר, עם הקשבה עצמית למה שאני באמת רוצה!

DAN1EL

New member
אני שמח בשבילך!

רק אנחנו יודעים מה עושה לנו טוב ואנחנו צריכים להקשיב לזה וללכת עם זה עד הסוף.

כשעזבתי את המסלול שהייתי בו בהתחלה בתואר הרגשתי הקלה עצומה, ובדיעבד זו הייתה ההחלטה הכי נכונה בעולם.
אני כל כך מרוצה במסלול הנוכחי, ואני ממש שמח שהקשבתי לעצמי, למרות שכולם מסביבי אמרו לי שאני לא נורמלי שאני עוזב את המסלול ההו-כה-נחשק הזה (על הזין שלי).

בהצלחה!

Showy

New member
נכון. במשך הרבה שנים לא היה לי מרחב

לחקור מה נכון עבורי ומה טוב לי בגלל שהייתה לי משפחה מאוד פטרוניסטית ומדכאת וקשה, בעיקר אמא שלי.
ועכשיו אני לומדת להקשיב לעצמי, לאהוב את עצמי ולהבין שהחיים שלי, הם שלי ואני צריכה להבין מה טוב ונכון לי.

יאאא אני גם שמחה שהקשבת לעצמך! איזה יופי! אנחנו צריכים לחגוג את זה ביחד!
חגיגה למען ההקשבה העצמית!

DAN1EL

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: לונדון

משהו רע שקרה השבוע: שאין לי מספיק זמן לכלום וזה מחרפן אותי וגורם לי להרגיש אשם על כל שנייה שבה אני עושה משהו "לא מועיל", אפילו אם זה ללכת לאירוע משפחתי או לצאת עם חברים.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להספיק הרבה דברים. אוף.
התחדשות השבוע:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=150&messageid=175063431
סרט השבוע:
"ספיידרמן המופלא" - החלטתי לתת לזה צ'אנס מכל מיני סיבות (אמה סטון ומארק ווב בעיקר) - סרט חמוד וזהו.
"הפלישה" - סרט די מעניין משנות השבעים על סטודנטים רדיקליים שמשתלטים על הבית של המרצה שלהם. הסרט כולו מתרחש בבית, והוא שומר על רמה גבוהה של עניין לכל אורכו.
סדרת השבוע:

ספר השבוע: "פושטקים" של ז'ואאו ז'ילברטו נול. מעולה.
שיר השבוע:
Royksopp & Robyn - Do It Again
M.I.A. - Double Bubble Truble
Stevie Wonder - Visions
Stevie Wonder - All In Love Is Fair
אלבום השבוע:
Stevie Wonder - Innervisions - יצירת מופת. לא הפסקתי לשמוע אותו השבוע.
מאכל השבוע: דג בלימון בג'פאניקה (אכלתי עכשיו
)
ציטוט השבוע: לא זוכר

תמונת השבוע: כיכר טרפלגר, לונדון. מטר מהמלון שלנו.
תכניות לסופ"ש: אתמול בצהריים הייתי באירוע משפחתי. בערב יצאתי לפאב עם חברים כדי לחגוג יומולדת לחבר. זה אומר הרבה אלכוהול ליום אחד.
היום עבדתי, ובערב ג'פניקה עם חברים.

ערן1987

New member
שבוע מוצלח במיוחד אה? חח

ספר על מקומות שהיית בהם בלונדון

DAN1EL

New member
הממ

הייתי בשני מיוזיקלס - "מלך האריות" (חמוד מאוד) ו"הקומיטמנטס" (מיוזיקל חדש בלונדון, מבוסס על הסרט כמובן, שאותו לא ראיתי - מוצלח מאוד! המוזיקה מעולה כמובן - שירי סול אמריקאים מהסיקסטיז!
).

כל מיני אתרים תיירותיים - ביג בן, טאואר אוף לונדון, ווסטימיניסטר אבבי (אחת הכנסיות היפות בעולם), השווקים בקאמדן, כיכר פיקדילי וכו'.

קצת קניות ברחוב אוקספורד ובאיזור של קובנט גארדן.

מבחינת מוזיאונים הייתי בטייט מודרן, נשיונל גלרי, המוזיאון הבריטי ונשיונל פורטרייט גאלרי. בארבעתם הייתי כבר ובארבעתם אני בטוח שאני עוד אהיה שוב ושוב ושוב בחיים שלי. מוזיאונים אדירים אחד אחד.

בנוסף לזה, גררתי כמובן את אבא שלי לחנויות ספרים ענקיות, חנויות ספרים קטנות, דוכני ספרים יד-שנייה, חנויות דיסקים/תקליטים וכו'.

הטיול היה עם אבא שלי הפעם, אז היינו צריכים ללכת למקומות שמעניינים את שנינו, שזה אומר הרבה פעמים פשרה - ועדיין - לונדון כל כך אדירה, שלא משנה מה אתה עושה בה זה טוב.
נהניתי מאוד! באמת שאי אפשר שלא. אני לא מבין אנשים שלא אוהבים את לונדון. לא מבין אותם.
זו הפעם החמישית שלי שם ואני לא מרגיש אפילו שהתחלתי לשבוע מהעיר.

למעלה