סכמ"ש!!

spaysi8

New member
סכמ"ש!!

שלומות!

נגמר הסופ"ש (רשמית חג'בי, מותר לך לענות גם)
והגיע זמן הסכמ"ש!

והפעם- השאלות רגילות (יחסית), התשובות לא.
אני נותנת לכם אוצר מילים,
ובכל תשובה חייבת להיות לפחות מילה אחת מהמילים שנתתי
(אנא הדגישו אותן כדי שנשים לב בתשובות שלכם)

אוצר המילים:
בננה, עט נובע, טויוטה, חיפושית, ארכימדס, יהושע, מלפפון, עגבניה, חמין, סקס, טלפרומטר, נורה, אייפון,
אצטרובל, עכביש, ערפד, סטייק, שדכן, כימיה, פנקס, אלוהים, סופגניה, ראשן, משיח, חמור, לבן.

ולשאלות עצמן..
1. איך עבר השבוע?
2. איך עבר הסופ"ש? מה עשיתם/לאן יצאתם?
3. מה הדבר הכי מעניין שעשיתם השבוע?
4. האם חגגתם אירוע מיוחד השבוע?
5. על מה הוצאתם כסף השבוע?
6. האם היה שבוע פורה/מועיל?
7. האם למדתם משהו חדש השבוע?

שבוע טוב!

spaysi8

New member
טוב נו.

1. איך עבר השבוע?
היה שבוע מטורף שגרם לי להבין איך כימיה טובה בין אנשים יכולה ליצור משהו מדהים.

לא עשיתי ממש משהו, הלכתי לישון אתמול מוקדם, למרות שבד"כ אני ערפד ואוהבת להשאר ערה כל הלילה :p

סקס

כן, הייתה לי "בננה" כל השבוע..(שייסה בחרתי במילים לא טובות ממש חחחח)

אלוהים ישמור! בזבזתי כ"כ הרבה כסף! קניתי מתישהו בתחילת השבוע או בסופ"ש שעבר הלבשה תחתונה
באלף ש"ח, ועוד מלא אוכל בחוץ וסרטים וכל מיני דברים למכינה.. יואו!! מלא כסף!

פורה כעגבניה בשלה ;)

כן, שהמשיח הגיע מבחינתי! :)

מסכמ"שת!

1. איך עבר השבוע?
השבוע עבר כמו יהושע הפרוע! טס ממש מהר!

אלוהים
יודע מה עשיתי מלבד לישון... חמישי (שזה תחילת הסופ"ש, לא?) הייתי בבוקר בביה"ס ועבדתי מהצהריים, אתמול עבדתי ובערב לא עשיתי כלום ואז ישנתי. היום לא עשיתי כלום חוץ מכלום ולישון ובהמשך גם עובדת...

הסברתי לילדים איך משערים איזו שקית של אצטרובלים כבדה יותר ואז מדדנו במאזניים. מתוך שלושה ימים שבהם הייתי בבית הספר, יומיים היייתי ב"יום חשבון"- פעילות בית ספרית בה כל שעה יורדת כיתה אחרת לתחנות בתחום החשבון שמשלבות את השבוע הירוק. אז באמת באחת התחנות שהעברתי, התחנה עסקה במשקל ומדדנו/ השוונו משקל של אצטרובלים.

לא חגגתי אבל בהשראת התשובה של ספייסי... חזרתי לחשוב על סקס אחרי תקופונת בה לא חשבתי על זה חחחח

אמנם הייתי מעדיפה לבזבז את כספי על סטייק פרגית או שאוורמה ואתמול אפילו ניסיתי לשכנע את אמא שלי שנלך לאכול יחד איפשהו אבל את כספי הוצאתי על שטויות קטנות כמו עפרון עיניים זול וליפגלוס ועל הדפסות בלימודים וממתקים כמובן!

נראה לי שאני מחכה למשיח כדי שיהיה לי שבוע פורה או משהו כזה כי שלי היה מעפן יחסית, למרות שלפחות ניצלתי חצי מהזמן שאני אמורה להיות בבי"ס!

לא למדתי אבל אתמול חשבתי ממש ברצינות על איך בוחרים את המלפפונים שאותם שמים בקופסות שימורים במלח או בחומץ, מהם הקריטריונים. כל אחד ומה שמעסיק אותו...

אוי, כיף!

1. איך עבר השבוע? קצת כמו פנקס בדפים האחרונים שלו. בכל דף שאתה כותב, אתה ממש מקוום שזה הדף האחרון כי כבר בא לך להחליף לפנקס שווה יותר עם ציור של דרגון בול או משהו. וכשאתה מגלה שנשאר עוד דף, אתה מה זה מתבאס.
2. איך עבר הסופ"ש? מה עשיתם/לאן יצאתם? הסופ"ש? קיוויתי שהוא יהיה ארוך כמו בישול של חמין, אבל יצא יותר קצר מהזמן שלוקח לנורה להידלק. באסה
הגעתי בשישי הביתה, קצת רבתי עם אחי, והיום בצהריים נסענו לסבתא (ואכלנו חמין! קטע, אפילו לא התכוונתי להשתמש שוב במילה) ו...הופ, אני שוב בפלמחים.
3. מה הדבר הכי מעניין שעשיתם השבוע? בלי להסתכל בתשובות שלך אני יודעת שכתבת סקס, נכון? אני אישית הקשבתי כל השבוע לחפירות- של המעסיק החמור שלי, של מי שעובדת איתי, סתם של אנשים אקראיים. אה, והתחלנו לעשות פה עסק של פיצות. ווהו.
4. האם חגגתם אירוע מיוחד השבוע? לא חגגתי, אך ציינתי 5 שנים למותו של יהושע לדרברג, ביולוג יהודי-אמריקאי, חתן פרס נובל לפיזיולוגיה או לרפואה. (סתם, אין לי מושג מי זה, אבל קוראים לו יהושע וזה התאים. ביזבזתי איזה 10 דק' מחיי כדי למצוא מישהו בשם הזה שנולד או נפטר השבוע!)
5. על מה הוצאתם כסף השבוע? כמעט שקניתי בלנדר יד, אבל בסוף לא. אם הייתי ארכימדס נגיד, זוטות כאלו לא היו מטרידות אותי... היייתי פשוט ממציא את הבלנדר יד!
6. האם היה שבוע פורה/מועיל? היה שבוע... כמו ראשן. הוא נראה ממש מיותר וחסר חשיבות השבוע הזה, אבל בסוף אני מקווה שתצא ממנו איזה צפרדע שווה שקופצת למרחקים ארוכים.
7. האם למדתם משהו חדש השבוע? השבוע הזה כל כך נמרח לי והיה תקוע לי בגרון, שאני לא ממש זוכרת ממנו משהו... אולי אם היה לי איזה טלפרומטר שהיה כתוב בו את אירועי השבוע, הייתי יכולה לתת לכם תובנה.

Puskas

New member
אוקיי

1. איך עבר השבוע: אלוהים (לא מאמין בך אבל... אתה היחיד שמתאים לי פה) איזה שבוע מעפן... שלושה מבחנים ולמידה למבחנים שבשבוע הזה..

2. איך עבר הסופ"ש? נשארתי בבית שישי-שבת, למדתי למבחן והשלמתי זמן איכות עם החברה.. אב ויצא לי לאכול בננה אחת בסופ"ש הזה :)

3. הדבר הכי מעניין? ארוחה שבישלתי לכבוד חברה שלי, ליום ההולדת שלה ו... גם החמין של הסופ"ש היה לא רע :)

4. אירוע מיוחד השבוע: אכן, יום הולדת לחברה שלי, התחלנו במועדון עם כל החברים והמשכנו יום אחרי בארוחה ביתית.. אבל כל זה היה במוצ"ש-ראשון ואז התפניתי למבחנים ולמידה ומכאן השבוע הפך לכמו סטייק יותר מדי עשוי... קשה, נמשך כמו גומי ואין בו הנאה :)

5. על מה הוצאתי כסף: ג'קט שחור בקסטרו במחיר של סוף עונה, אחרי יותר מדי זמן בלי לקנות בגד חדש, הגיע המשיח ומצאתי משהו טוב ובזול.

6. שבוע פורה/מועיל: ממש לא.. מבחנים, למידה, מבחנים, למידה... מזל שהיה זמן להקדיש לחברה במהלך השבוע, לעבוד על הכימיה שלנו :)

7. האם למדתי משהו חדש: לא, כל תקופת מבחנים היא same shit.. אה בעצם קיבלתי חיזוק לדעה שלי שאייפון זה חרא של מכשיר ושאין כמו גלקסי.

מסכמת

מאיפה את מביאה את הרעיונות האלו?

ולשאלות עצמן..
1. איך עבר השבוע?
אלוהים שישמור
בעיקר הייתי בבית חולה אבל אתמול יצאתי לאכול המבורגר עסיסי בוולפנייט בתל אביב...המבורגר טעים שעליו היתה ביצת עין ו|עגבניה
ראיתי פרק טוב ומעניין של "מרפאה פרטית ", אחרי הפרק היה בא לי סופגניה.. אבל התאפקתי ולא אכלתי

לא... זה לא שהגיע המשיח או משהו כזה
על אוכל ועל דלק ...מה שגרם לי לפנטז על מכונית היברידית כמו "פריוס" של טויוטה אבל לצערי יש לי רק יונדאי גטס שאוכלת דלק כמו מורעבת..
לא..לא מועיל בכלל .. למרות שכל השדכנים (או החברות השדכניות שלי ליתר דיוק) למיניהם ניסו לעשות אותו מועיל בשבילי ולא הבינו שזה לא יעזור להן... אני מקרה אבוד

האמת היא תמיד האופציה הטובה (והקלה- שזה הפתיע אותי) ביותר...רשמו את זה בפנקס אנשים..

שבוע מצוין!

h a j b i

New member
טוב נו

1. איך עבר השבוע? לא היה סקס
2. איך עבר הסופ"ש? מה עשיתם/לאן יצאתם? בשישי סרט עם חברים, בשבת חמין אצל ההורים.
3. מה הדבר הכי מעניין שעשיתם השבוע? חיכיתי שהמשיח יגיע?

4. האם חגגתם אירוע מיוחד השבוע? לא, סתם הכנתי מרק עגבניה
5. על מה הוצאתם כסף השבוע? סטייק
6. האם היה שבוע פורה/מועיל? כנראה אחד השבועות היותר מבוזבזים שהיו לי, כמעט ביזבוז כמו לקנות אייפון
7. האם למדתם משהו חדש השבוע? שאין אלוהים. אה, בעצם ידעתי את זה עוד קודם...

למעלה