אוי, כיף!
1. איך עבר השבוע? קצת כמו
פנקס בדפים האחרונים שלו. בכל דף שאתה כותב, אתה ממש מקוום שזה הדף האחרון כי כבר בא לך להחליף לפנקס שווה יותר עם ציור של דרגון בול או משהו. וכשאתה מגלה שנשאר עוד דף, אתה מה זה מתבאס.
2. איך עבר הסופ"ש? מה עשיתם/לאן יצאתם? הסופ"ש? קיוויתי שהוא יהיה ארוך כמו בישול של
חמין, אבל יצא יותר קצר מהזמן שלוקח ל
נורה להידלק. באסה
הגעתי בשישי הביתה, קצת רבתי עם אחי, והיום בצהריים נסענו לסבתא (ואכלנו חמין! קטע, אפילו לא התכוונתי להשתמש שוב במילה) ו...הופ, אני שוב בפלמחים.
3. מה הדבר הכי מעניין שעשיתם השבוע? בלי להסתכל בתשובות שלך אני יודעת שכתבת סקס, נכון? אני אישית הקשבתי כל השבוע לחפירות- של המעסיק ה
חמור שלי, של מי שעובדת איתי, סתם של אנשים אקראיים. אה, והתחלנו לעשות פה עסק של פיצות. ווהו.
4. האם חגגתם אירוע מיוחד השבוע? לא חגגתי, אך ציינתי 5 שנים למותו של
יהושע לדרברג, ביולוג יהודי-אמריקאי, חתן פרס נובל לפיזיולוגיה או לרפואה. (סתם, אין לי מושג מי זה, אבל קוראים לו יהושע וזה התאים. ביזבזתי איזה 10 דק' מחיי כדי למצוא מישהו בשם הזה שנולד או נפטר השבוע!)
5. על מה הוצאתם כסף השבוע? כמעט שקניתי בלנדר יד, אבל בסוף לא. אם הייתי
ארכימדס נגיד, זוטות כאלו לא היו מטרידות אותי... היייתי פשוט ממציא את הבלנדר יד!
6. האם היה שבוע פורה/מועיל? היה שבוע... כמו
ראשן. הוא נראה ממש מיותר וחסר חשיבות השבוע הזה, אבל בסוף אני מקווה שתצא ממנו איזה צפרדע שווה שקופצת למרחקים ארוכים.
7. האם למדתם משהו חדש השבוע? השבוע הזה כל כך נמרח לי והיה תקוע לי בגרון, שאני לא ממש זוכרת ממנו משהו... אולי אם היה לי איזה
טלפרומטר שהיה כתוב בו את אירועי השבוע, הייתי יכולה לתת לכם תובנה.