פורום חמותי ואני בסכנת סגירה

פורום חמותי ואני בסכנת סגירה

גולשות יקרות,
לאחר נסיונות למצוא מנהלת פורום ללא הצלחה, לצערנו הפורום נמצא בסכנת סגירה.
במידה והפורום הזה חשוב לכן (ולנו נראה שכן כי אתן פעילות בו) נשמח אם תרימו את הכפפה ותנהלו את הפורום. (אפשר גם בזוגות).

מוזמנות לשלוח לנו מסר אישי.

dori78

New member
נכון, כי כואב לי על מה שנהיה מהפלטפורמה הזו.

פרסומות ובאנרים שרצים בצד היו תמיד ויהיו גם בעתיד.
ניהול תקין, בעיניי, לא אמור להיות מושפע מהשקפת עולם פרטית של מנהל.
לצערי זה קורה בלא מעט פורומים. תבדקו מה קורה להודעות עם ניחוח שמאלני קל בפורום אקטואליה.
מנהלים שמקדמים את העסקים הפרטיים שלהם בלי לתת תשובות מקצועיות אמיתיות (מי אמר פורום הסרת שיער?) זה לא כיף ולא נותן תחושה שיש מקום לשאול בו שאלות.

מעבר לזה - לי אין פייסבוק, אולי בגלל זה אני עדיין כאן.

מסכימה עם דורי שרוב תפוז גוסס

יש תחלופת מנהלי פורומים גם כשהגולשים מרוצים
פתיחת וסגירת הפורומים היא לחלוטין שרירותית

למה שלא תהיה תחלופת מנהלים?

כל הרעיון של לעבוד עבור תפוז בחינם הוא כשלעצמו הזוי למדי. אין לי ממש מושג למה שמישהו יעשה את זה (כלומר, פרט לאלה שעושים את זה כדי לקדם את העסק שלהם). אם תפוז היו משלמים סכום ראוי על ניהול פורום, אולי זה היה נראה אחרת. אבל גם אני, כמו דורי, כנראה פה בעיקר כי אין לי פייסבוק - ולא נראה לי שבשלב הזה יש עדיין משהו שאפשר לעשות שיציל את תפוז מקריסה.

dori78

New member
אין בעיה עקרונית עם תחלופת מנהלים.

קורה שמנהל מחליט שנמאס לו, שפעם היה לו זמן לזה והיום כבר לא,
שסתם לא מתחשק לו יותר להיות גננת של ערימת פסיכים לא צפויים.
אבל!
יש בעיה עם גירוש מנהלים ע"י הנהלת תפוז, מטעמים שיש בהם טעם לפגם.
יש בעיה עם בחירת מנהלים לא ראויים, כי מי שהיה אמור להיות אמון על טובת הפורום בחר חברים שלו,
שלא בדיוק התאימו מנטלית לתפקיד ניהול פורום.
יש בעיה עם זלזול במנהלים ואיומים על מנהלים, שעשו את עבודתם ללא תמורה והגולשים היו מרוצים מהם - אבל הנהלת תפוז הקודמת חשבה,
שתחושת קהילה ביתית זה לא מספיק כדי לגרום לעמודי הפורום לקבל חשיפה ובכך למשוך מפרסמים.

אני לא חושבת שלנהל פורום פירושו לעבוד בחינם עבור תפוז.
יש פה כמה פורומים שאני מרגישה בהם בבית, שנוצרה בהם קהילה מגובשת.
בפורומים האלה, מבחינתי, עבודת הניהול היא משהו שאתה עושה בכיף עבור חברים וזה לא משהו רע לעשות, אם יש לך רצון, כח וזמן פנוי.

אגב, למיטב הבנתי מנהלי הפורומים ה"מקצועיים" לא רק שעושים את זה בהתנדבות כדי לקדם את העסק,
חלקם ממש משלמים כדי לעשות את זה, כמו שמשלמים על מקום פרסום בעיתון.

רזאי

New member
בהחלט משלמים. אני יודעת על מישהו

שקיבל פניה מתפוז לנהל פורום בתחום התמחותו, והתבקש לשלם עבור "הפלטפורמה שתקדם את עסקיו". הוא וויתר על התענוג, אבל יש הרבה פורומים ספציפים שמנוהלים ע"י בעלי עניין שצצו ברחבי תפוז בזמן האחרון.
מצד שני שמעתי תלונות מכמה מנהלים על יחס מאוד לא חיובי מצד הנהלת תפוז. דווקא מנהלים שחשבתי עליהם דברים טובים ביחס לניהול הפורום שלהם.
כל הסיפורים ממש לא יוצרים מוטיבציה לנהל פורום.
בנתיים הפורום הזה מתנהל בסדר גמור גם בלי מנהלת, אז אני לא רואה סיבה לסגירה. זה לא הפורום היחיד שמתנהל בצורה הזאת.

וטוב שכך

פורום זה מקום תוקפני, בתחילת דרכו היה מקום באמת נחמד כמובן מדובר על לפני 8 שנים, בשנים אחרונות הפך למקום תוקפני ואף חושפני. בימינו לא חסר רשתות חברתיות ובהם קבוצות בדיוק בנושאים האלה שיכולים להחליף את פורומים מסוימים בתפוז, כגון פייסבוק, ואגב היתרון של דיון בקבוצת פייסבוק עולה על מה שהולך כאן בכמה היבטים ואחד מהם אינטימי, מתנהל תחת חוקים שונים ממה שמתנהל כאן, וכולנו יודעים כפי שכבר כתוב גם למעלה התפוז גוסס ובצדק.
שמחה שלא נתנו לי להמשיך לנהל את הקבוצה זו, ואפילו חייבת תודה ענקית להנהלת התפוז על כך שמהר מאוד שחררו אותי לדרכי, ותודה נוספת לאותם חברים של פורום זה.
&nbsp

dori78

New member
מקסים לשמוע את זה ממי שניהלה את הפורום

נראה לי שתסתדרי מעולה עם חמת הרגש.
שתיכן מסרבות להפנים שיש נשים עם חוויה שונה משלכן.

mykal

New member
יש לי אליך כמה שאלות,

1)אם טוב לך במקום אחר, מה מפריע לך שהמקום הזה תיפקד?
זה לא על חשבונך,
2)מענין מה תרויחי אם המקום הזה יסגר? זה יקנה לך סיפוק?

3)בכלל למה את קוראת ומתענינת--הרי לולא זה בכלל לא היית יודעת, נכון?
זה סימן שאת עוקבת--כי מה?
&nbsp
ולסיכום--כשהיית מנהלת כאן כיבדתי אותך, וניסיתי לעזור לך,
הכתיבה שלך בהשמצה כנראה מצדיקה את ההתנהלות נגדך.
לא כיבדה אותך הכתיבה פה.
זו כפיות טובה שלא לומר מילים קשות יותר.
עצוב למה את מסוגלת. מתבישת בשבילך.

ayaht

New member
כאילו ישבת כל הזמן הזה בשקט וחיכית???

לא קשה עם כל המרמור הזה???

רזאי

New member
בתור מישהי שקיבלה לידיה פורום נעים ומתפקד,

ועבדה קשה כדי להרוס אותו, זאת בדיוק ההודעה שהיה אפשר לצפות לה.
לא ממש עזבת, נכון? הצצת פה כל הזמן. זה שלא כולן התקפלו כאן, והתיישרו לפי העמדות והדעות שלך, אוכל אותך מבפנים.
גם בגלל נשים צרות עין כמוך, אף אחת לא רוצה לקבל על עצמה את הניהול.

"לא נתנו לך להמשיך"? "שחררו אותך לדרכך"?

בעברית מדוברת קוראים לזה שהעיפו אותך עם בעיטה בתחת כשגילו שכל יום ניהול שלך הורס עוד עשרה אחוז מתיפקוד הפורום.
לא ייאמן כמה חוסר מודעות בבן אדם אחד.

למעלה