צופי נאשוויל התפקדו! (סיום עונה2)
קודם כל אני מופתע(לטובה) שהוחלט שהפורום לא נסגר בסוף
(מה קרה? שמישהו יסביר לי!)
כמעט התכוונתי לכתוב בפורום 'אמריקן איידול' כי רוב הצופים נמצאים גם שם...טוב שבדקתי לפניכן אם הפורום עדיין קיים
וול, חבל שלא התמדנו בפתיחת שרשורים ודיונים על העונה אבל...הייתי חייב להגיב על ה2-3 פרקים האחרונים ועל השירים במחצית השנייה של הסדרה
ג'ולייט
כבר אמרתי כמה אני אוהב את הדמות שלה? ומנגד- כ"כ חבל לי על הטעות שהיא עשתה כששכבה עם המנהל של אדג'היל, מה שעלה לי ב
פרידה מאייברי
היו כמה סצינות עצובות ביניהן כשהוא אמר לה "את לא יודעת מה זאת אהבה!" והיא שחוזרת ואומרת לו כמה היא אוהבת אותו...הלוואי שזה לא הסוף של הזוג הזה ושלא יזניחו אותם בעונה הבאה(נגיד שיעשו איזה קאמבק לאייברי וסקרלט, שכן היא "הילדה הטובה" שאולי הוא מחפש...אני כ"כ לא בעד
). חייב להודות שהתסריטאים הצליחו לגמריי לשנות את דעתי על הדמות שלו העונה!
סקרלט והקריסה הנפשית שלה
השיא-כשהיא "איבדה את זה" כשהייתה על הבמה-היה ממש מביך...כל הסיפור עם אמא שלה היה מעניין, אך הורגש לי שהכול קורה מהר מדי מבלי שבאמת הספקנו להתרגש ולהפיק מהעלילה הזאת את המירב...מה גם שהייתה חסר לי איזושהי היזדהות בינה לבין ג'ולייט שעברו סוג של סיפור דומה...(וזאת על אף שהייתה היזדמנות בסיבוב ההופעות המשותף)
מפתיע ולא מפתיע שהיא החליטה לנטוש את השירה ואת 'כביש65' בפרט-לא מפתיע לאור הטראומה שעברה וגם כי לאורך כל העונה היה ניכר שהיא לא נהנית ואף סובלת מאור הזרקורים, אך מפתיע מהבחינה של...זמרת אחת פחות בקאסט? סביר להניח שייקח זמן עד שהיא תהיה מספיק בטוחה לחזור ולשיר, ומעניין מה גם ימנע ממנה לעזוב למיסיסיפי.
תוכנית הריאליטי היה סיר הלחץ שהיה 'חסר' לוויל בשביל להגיע להתפוצצות ולספר לליילה שהוא גיי (מבלי לדעת שיש מצלמה שמתעדת אותו). סביר להניח שקו העלילה שלו בעונה ה-3 יהיה התמודדות עם
היציאה מהארון בפני תעשיית הקאנטרי
ריינה מסיימת את העונה ב
דילמה משמעותית-מצד אחד לוק מציע לה נישואין(והיא מסכימה), ואז מגיעות הדק' האחרונות והמפתיעות של הפרק שבהן דיקון נותן לה את הבטחתו שהוא בשל ומוכן להעניק לה משפחה וזוגיות יציבה. לאור הידיעה על כך שלוק ימשיך בתפקיד קבוע בעונה ה-3...נראה לי שדי ברור מה יקרה.
אומנם היו רמזים, אך אני מקווה שבקרב בין האלבום של וויל לריינה-
ריינה היא זו שהאלבום שלה יצליח וש'כביש65' רק ילך ויתפתח (כולל קאמבק בהול לג'ולייט! יאללה כל העונה היה עליה חרם, נראה לי שבעונה ה-3 מגיעה לה נחת
). אגב, אני אוהב שבעונה הזאת ריינה וג'ולייט משתפות פעולה, והן כבר לא האויבות מהעונה ה-1.
ולגבי השירים
במחצית השנייה של העונה היו לטעמי שירים הרבה יותר טובים
כאלו שלא מצריכים כמה האזנות בשביל לאהוב, אלא שאהבתי מהאזנה ראשונה ואני רק מצפה כבר להוריד אותם.
בין היתר הזכורים לי:
השיר של אייברי בפרק האחרון, השיר שהוא כתב לג'ולייט
http://youtu.be/mEW1Sb0xZgk
השיר של ריינה בפרק 20, אהבתי נורא גם את 'מופע האורות' שהתלווה לשיר בזמן שהיא הופיעה
http://youtu.be/TOaoojwBYT8
ויש עוד 2-3 שירים של סקרלט שאהבתי...אחד מהם זה Black Roses(שכתבה על אמא שלה), והיו עוד שניים שאני צריך לאתר...אחד מביניהם הוא קצבי שהיא הופיעה איתו.
ואומנם זה לא מהמחצית השנייה, אבל אני מאוד אוהב את השיר של ג'ולייט- Don't Put Dirt On My Grave Just Yet
שיר אדיר!
אז...מה דעתכם על השירים האלו בפרט, וכמובן על הפרקים