UFC on Fox 3

udi102

New member
UFC on Fox 3

UFC on Fox 3
Date: May 5, 2012
Venue: IZOD Center

Main Bouts (on Fox):
-Jim Miller (21-3; #5 Lightweight) vs. Nate Diaz (15-7; #10 Lightweight)
-Josh Koscheck (17-5; #5 Welterweight) vs. Johny Hendricks (12-1; #6 Welterweight)
-Rousimar Palhares (14-3; #9 Middleweight) vs. Alan Belcher (17-6)
-Pat Barry (7-4) vs. Lavar Johnson (16-5)

Preliminary Bouts (on Fuel TV):
-Tony Ferguson (13-3) vs. Michael Johnson (10-6)
-John Dodson (12-5) vs. Tim Elliot (8-2-1)
-John Hathaway (15-1) vs. Pascal Krauss (10-0)
-Louis Gaudinot (5-2) vs. John Lineker (19-5)
-Danny Castillo (13-4) vs. John Cholish (8-1)
-Dennis Bermudez (7-3) vs. Pablo Garza (11-2)

Preliminary Bouts (on Facebook):
-Roland Delorme (7-1) vs. Nick Denis (11-2)
-Mike Massenzio (13-6) vs. Karlos Vemola (8-2)

אלו הקרבות שיהיה אירוע טוב

udi102

New member
גונסון -ברי

ברי הזה בדיחה הוא במאונט ועובר לסייד במקום להשאר במאונט ולרדת על לאבר עם GNP , עזבו את זה שהוא עשה אמריקנה יפה ולאבר יצא מזה ,ממש לוחם טיפש הברי הזה ,אם לא הייתי יודע יותר טוב כל הדיבורים בינהם על הקרקע הייתי בטוח שמדובר בWWE , מה זה החרטא הזה ?

בקיצור לאבר הוא סוג של קארווין רק שאין לו האבקות ומשחק קרקע .

udi102

New member
באלשר -פאלהארס -ואוווו

בלשר נתן לו GNP מהסרטים ,לא פחד מהBJJ של הברזילארי הזה ומהגארד של פאלהארס GNP אדיר ,אחד הקרבות היותר מהנים שצפיתי בהם לאחרונה ! ואוו לייק

yair_bar

New member
מנהל
היה שם רגע שהוציא ממני חיוך והזכיר לי WWF

בלצ'ר ניסה לעשות טוויסטר ובשלב מסויים פתאום תפס את הרגל השנייה של פלהאראס ופתאום ג'ו רוגן צועק, הוא מנסה לעשות בננה ספליט. הרגע הזה קצת הזכיר לי שדרני WWF בקרב ראשון של מתאבק ברגע שוא מבצע את תרגיל הסיום שלו. השדר ישר אומר את השם של התרגיל, אבל אף אחד לא אמור להכיר את השם של התרגיל או את המהות שלו.

בכל אופן, מסיר את הכובע בפני בלצ'ר שהתגלגל ממש יפה על המזרן ויצא מכמה פוזיציות לא קלות שללוחם אחר היו עולות בקרב

blackcoldtiger

New member
מה זה משחק "פוטסי"?

רוגן אמר שבלצ'ר משחק "פוטסי" עם פלהרס, מעניין אם זה משהו מBJJ או המצאה של הרגע.

JayneCobb

New member
זה פשוט ביטוי באנגלית

שמשמעותו לשחק עם הרגליים של מישהו, או ליד הרגליים...
שזה בדיוק מה שבלצ'ר עשה - הוא נתן לפלהרס לשחק לו עם הרגליים ורוגן אמר שהוא לא חושב שזה דבר חכם לעשות

udi102

New member
שני הקרבות המרכזיים ....

אכזבה -קושצאק -הנדריקס - קרב שקול אבל איך שהסיבוב השלישי נגמר הקרב חייב היה ללכת לקושצאק ,נשדד כאן בגדול ,לטעמי הנדריקס הוא המון הייפ לא מחזיק ממנו יותר מדי ,לוחמים נותנים לו הרבה כבוד ,אני חושב שאלבס וקונדיט לוקחים אותו בענק .

מילר נגד דיאז - אני רוצה להתייחס לסיום הקרב ולראיון של רוגן עם מילר (שהוא אחד הלוחמים שאני יותר אוהד) ,רוגן שואל את מילר מה היה הגיים פלטן ומילר לא בדיוק עונה ,אני אני יענה במקומו - לא היה גיים פלאן !!! בא לקרב בצורה רעה בלי תוכנית קרב ונלחם קרב טפשי באמת שזה מעצבן אותי כי אני עדיין חושב שמילר יותר טוב מדיאז שלא סתם ירד מWW לLW ששם הוא גדול מכולם ,אבל עדיין המתאבקים של המחלקה ישלטו בו בצורה מוחלטת ושוב אני חושב שסטרייקר עם פאואר יוריד אותו .

BT24

New member
דעות על חלק מהקרבות
(מן הסתם)

בארי-ג'ונסון: בארי שיפר את משחק הקרקע שלו, זה אין ספק. הוא עדיין לא ברמה טובה, אפילו יחסית למשקל הכבד, אבל אני בטוח שהוא משקיע.
הוא כמובן סטרייקר מצוין, אבל יש לו בעיה גדולה והיא...הגודל. הוא נמוך מדי למחקה ואין לו גם סטנר בטון שיחזיק מעמד מהמכות של הגדולים.

בלצ'ר-פלהארס: בלצ'ר תותח. הראה לכולם שמי שלא נלחץ יודע מה לעשות בקרקע לא יוכנע ע"י פלהארס כל-כך בקלות. פלהארס נראה רע! אני בטוח למדי שהסיבה שבלצ'ר סיים אותו היא לא שהגראונד אנד פאונד היה כל-כך הרסני אלא כי הוא פשוט התעייף. ככה זה נראה לי.

דיאז-מילר: אני מת שיגיע מישהו שיעניש כבר את האחים דיאז על ההתגרויות המעצבנות שלהם.

blackcoldtiger

New member
איך לוחם HW יורד ממאונט מרצון???

אחרי הקרב שלו עם ג'ונסון הגעתי למסקנה שבארי הוא הלוחם הכי מטומטם בMMA, ג'ונסון בחיים לא היה מנער אותו, אם היה נותן G&P רציני ממאונט הוא היה לוקח את הקרב, במקום זה הוא החליט לעבור לסייד וללכת על קימורה.

אני חושב שג'ונסון הוא לא יותר מלוחם של סיבוב אחד.

Daniel Bryan

New member
אוקיי,

ברי - ג'ונסון: חחח הצחיק אותי המיליון פאנצ'ים שלא הצליחו להכניע אותו. בכל מקרה היה צפוי מההתחלה לאן הרוח נושבת. מה שכן אני רוצה להגיד שהאגרופים של ג'ונסון היו די איטיים, ואם זה היה מישהו אחר הוא היה יכול לעשות קאמבק טוב ולהוריד אותו לטייקדאון.
בלצ'ר - פלהארס: בלצ'ר תותח, נהנתי מאוד מהקרב הזה.
מיינאיבנט לא ראיתי.

אגב כמה בוזים היו כשהראו את ג'ונס

למעלה