אז מה משחקים בסוף השבוע אמיגוס?

סיימתי את Yakuza 0. כבר מתגעגע.

דמט. אני גיימר כבר איזה 25 שנה בערך ובכל זאת הייתי אומר שיאקוזה 0 הוא אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי כל החיים שלי אני כבר יודע שזה משחק השנה שלי ל2017 בלי למצמץ.

עכשיו בא לי לראות סדרה על היאקוזה מעניין אם יש דברים כאלה? אפילו אנימה.
מזל שנשארו לי המון משימות צדדיות כי אני הולך לשחק ביאקוזה 0 עד סוף הדור עד שאני אעשה 100% וכל דבר הכי קטן במשחק הזה.

כן, הרימיק של יאקוזה 1 ויאקוזה 6 כולם בדרך אז לכאורה אני לא אמור להתגעגע הרבה זמן, אבל אני מתקשה להאמין שהם יכולים להשתוות ליאקוזה 0, וזה מה שאומרים גם אנשים ששיחקו בהם.

לא איכפת לי מה אתם צריכים לעשות כדי שחק ביקאוזה 0 או שאתם חושבים שיש לו גרפיקת PS3 או שהוא משחק "יפני" תשחקו בזה ועכשיו, כדי שיהיה לי עם מי לדבר על זה.

גאד איזה משחק בחיי.

amithas190

New member
מתקרב לסוף של הוריזון

משחק מפוספס מבחינתי ,לא מגיע לו 10 ולא 9.5 אולי אולי 9 .
המדובבים המעפנים של חלק מהדמויות הופכים את העלילה לפחות אמינה , וחלק מהסייד קווסטים שניסיתי היו עלובים לגמרי.
אחד מהם היה ללכת להביא חיצים לאיזו עמדת שמירה מרוחקת -זו כל המשימה, אף אחד לא התקיף בדרך ולא היה שום דבר מעבר לזה-מיותר לגמרי.

חבל כי זה המשחק הכי יפה היום וגם הפתיחה שלו חזקה. המשחק הזה הוא פולאאוט 4 עם גרפיקה מדהימה.

פולאאוט 4 עם גרפיקה מדהימה? :)

ומה עם "המשחק הזה הוא פולאאוט 4 עם גיימפלי כייפי ונורמלי? :) הייתי אומר שמפתחי פולאאוט 4 היו מתים שיהיה להם גיימפלי נהדר כזה כמו של הוריזון.

אבל אני מבין למה המשחק משאיר אותך בתחושת ריקנות, ממשחק תפקידים אנחנו תמיד נצפה ליותר מגרפיקה פצצה וגיימפלי פצצה, תמיד צריך להיות שם סיפור טוב שיהפוך את המשחק מ"טוב מאוד ל"Memorable"

עצה: תנסה לא לחפש משחקים שיתנו לך מה שהמכשף 3 נתן, כי את זה לא תמצא לפחות עד סייברפאנק וזה סתם יבאס אותך.

במקום זה תן צאנס למשחקים בסגנון אחר מז'אנר הWRPG כי אתה סתם תתאכזב מההיצע בשוק.

amithas190

New member
גיימפליי טוב אבל כמה אפשר לירות חצים

בדינוזאורים ממתכת?
גם הסיפור טוב אבל דיבוב גרוע לא מצליח לסחוף אותך פנימה.
&nbsp

evilplate

New member
באמת?

גם מבלי לשחק בהוריזון אני יודע שמערכת הקרב שם לא רואה את הוויצ׳ר 3 אהובך (ובצדק אהובך שלא תחשוב שאני מזלזל) מקילומטרים, משחק שידוע בכך שמצטיין בהכל חוץ מהגיימפליי.
&nbsp
דיבוב לא משהו הבנתי זה נכון רק לכמה דמויות NPC יחסית שוליות אבל לגבי השאר לא שמעתי על תלונות לגבי הדיבוב, נראה לי שאתה קצת קשה מדי עם המשחק, הוויצ׳ר 1 ו 2 הם משחקים די שוליים ונשכחים רק בוויצ׳ר 3 הם באמת הוציאו את מירב הפוטנציאל שלהם וקבעו סטנדרטים חדשים בז׳אנר, הוריזון זה רק הניסיון הראשון של גרילה וכבר הם הגיעו רחוק כל כך, יכול להיות שבהמשך הם יהוו איום רציני כבר על CDP, אז אפשר לפרגן יותר על מה שעשו פה גם אם המשחק לא מתעלה על המלך של הז׳אנר מכל בחינה.

amithas190

New member
אני מפרגן לו ב8.5 -9

שים את הויצר בצד , אפשר להשוות למשחקים רגילים.
מערכת קרב-הירי טוב אבל לא מגוון כי זה רק חץ וקשת , הנשק הידני על הפנים כי אין נעילה על אויבים.
&nbsp
הדיבוב ממש על הפנים כמעט בכל הדמויות החשובות.בחלק אין סנכרון שפתיים ובחלק המדובבים לא אמינים בכלל.
&nbsp
לדעתי מי שמשחק בו שעתיים ממהר לתת לו 10 כי ההתחלה סוחפת ואתה נגנב מהגרפיקה. אבל אחרי 20 שעות הוא נחלש.

הם באמת היו צריכים לתת לה גם איזו חרב או משהו.

רק בשביל הגיוון, בטומב ריידר החץ וTLOU החץ וקשת הכי כייפים לדעתי יותר מכל הנשקים האחרים אבל אתה עדיין באמת רואה נשקים אחרים.

כנ'ל זלדה החדש ומלא משחקים.

הם כבר אמרו שרובים לא יהיו בהמשכים וזה מקובל עלי אישית אם לדעתם זה לא מתאים, אבל אני באמת מקווה שהם יהיו פתוחים לנשקים אחרים.

מה שכן לטובתם אני יכול להגיד שזה לא קל לעשות נשקים קרים שכייף להשתמש בהם, אז אם אתה מוציא את הרובים זה בעיה נשארנו רק עם חרבות בערך.
וגם אז לא כל מפתח יודע לעשות חרבות כייפיות (מניח שגרילה, כן יודעים)

כמו שאיוול אמר, תן להם צ'אנס :) במשחקים הבאים הם יכולים להפתיע אותך בענק.

אם אתה תראה את העלילה של המכשף הראשון והשיעמום חסר הצורה של המשחק השני, אתה לא תאמין כמה רחוק הם הגיעו.

כמו איוול גם אני כמעט לא שמעתי על דיבוב גרוע במשחק הזה מוזר לי.
אבל יש דברים שהם עניין של טעם.

amithas190

New member
סיימתי את הוריזון -אני מתקן את הביקורת שלי . מגיע לו 9.5

וזה משחק חובה לכל מי שמחזיק פלייסטיישן.
שיחקתי בערך 30 שעות , בעיקר העלילה הראשית.
ה5 שעות הראשונות סוחפות וה10 שעות האחרונות מדהימות. הסיפור של סוף האנושות כל כך מעניין .
סוף אדיר עם פתח להרחבות.
&nbsp
מבחינת הדיבוב - יש דמויות מושקעות מאוד כמו saylens .
מצד שני יש כאלה עם שחקנים סוג ב' וזה חבל כי זה מוריד את המתח באזור אמצע המשחק.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

איזה מהפך דרמטי איך זה קרה :)

מהפך בסגנון הקרב בין דייגו אומהרה לג'סטין ב2004 או בין המשחק של מנצסטר יונייטד וביירן מ99.

איך גרילה הצליחו למען השם לגרום לך לשנות את הדעה?!?! עכשיו אני בכלל רוצה לראות מה יש במשחק הזה.

מה חרשת עליו בלי לעשות כלום חוץ מלישון ולאכול בימים האחרונים אחי :) ?

האמת שמהרגע הראשון אמרת שהסיפור מעניין ורק הדיבוב על הפנים אבל היה נראה כאילו זה משחק של 7 מבחינתך.

מסקרן.

amithas190

New member
מ8.5 ל9.5 זה לא מהפך ...

בגדול מהרגע שמתחילים לחקור איך הגענו למצב שמכונות שולטות בעולם ובני אדם גרים במערות ונלחמים במקלות ואבנים זה נהיה מעניין. בלי ספוילרים -בוא נגיד שזה לא הסבר בנאלי ואתה לא יכול לנחש מה קרה.

אם הייתי מפתח משחקים

והיית נותן למשחק שלי 8.5 ואז 9.5 וואלה הייתי קורא לזה מהפך אחי :)

אני לא אומר שזה רע, להפך,זו עדות לדעתי למהפך שגרילה עשו בדור הזה מחברה שאף אחד לא השת:ין עליה למשחק כמו הוריזון שמקבל תשעיות גם מהאנשים שהכי פחות האמינו בהם :)

מהסיפור היו לי הכי פחות ציפיות מהמשחק הזה אז אני בהחלט שמח לשמוע את מה שאמרת.

ולמרות שאני חושב שזה כן מהפך, זה לא שלא קרו לי בעבר מהפכים כאלה.

אתה לא תאמין כמה משחקים ששנאתי בעבר הם היום המשחקים הכי אהובים עלי.

PlayGirl3

New member
סיימתי את FF15

בפרק האחרון היו כמה קרבות פשוט מדהימים, אבל מבחינת עלילה...
. המשחק הזה עובד טוב יותר כסוג של דרגון דוגמה מאשר פיינל פנטזי.
כיף לחזור לעולם הפתוח. השלמתי כמעט את כל הסייד קווסטים ונשארו לי בעיקר מבוכים אופציונליים שאמורים להיות ממש קשים.
בכל מקרה אני מוכנה לפרסונה 5!

יאפ :) עם פרסונה 5 אני מסודר עד יוני

פפ15 זה כמו זומבי, הוא נראה לך מוכר ואתה מזהה בו דברים שאהבת בעבר אבל זה לא המשחק שחלמנו עליו מ2006 ולי מאוד קשה עם זה.
אז מבחינתי את ממש נחמדה עם סקוור לעומת מה שקיבלנו :)

אנשים ממש אומרים שפרק 13 ההוא מרגיש כמו חלק מהימים שהמשחק היה פפ13 VS ושבכל המשחק יש עוד חלקים שמרגישים חלק ממשחק אחר ולא קשור למשחק הסופי :(

semes100

New member
Fallout4- לפרקים נחמד, לפרקים משעמם

וחוזר על עצמו. אבל בינתיים סבבה...

למעלה