עדכון ראשון ומשמח על האלבום החדש והשישי במספר של לינקין פארק, שעתיד לצאת בקיץ הקרוב, מתוך הבלוג של מייק שינודה:
"כפי שרובכם כבר שמתם לב, לא הייתי פעיל בבלוג/טוויטר/אינסטגרם שלי כבר תקופה, בגלל שאנחנו די עמוק בתהליך הכתיבה וההקלטה. רציתי לקחת רגע כדי לספר לכם מה קורה.
כפי שמרבית מעריצי לינקין פארק יודעים, הסאונד של כל אלבום הוא בדרך כלל די שונה מקודמו. אותו הדבר עם האלבום החדש. אבל כרגיל, הסאונד של האלבום משתנה ומתגבש תוך כדי יצירה, אז כל נסיון להעריך היום איך הוא נשמע יהיה טיפשי. ברגע שאני אגיד לכם שהוא נשמע כמו "X", השירים אוטומטית יקבלו שינוי דרסטי ויתפתחו למשהו אחר תוך שבוע.
אבל מה שאני יכול להגיד לכם זה שאני מלא השראה. כולנו מלאי השראה.
הלהקה מנסה כל מיני דברים שלא ניסינו בעבר. קודם כל, אנחנו לא באותו סטודיו. כל האלבומים הקודמים שלנו (חוץ מ-Minutes To Midnight) הוקלטו באותו הסטודיו; האלבום הזה לא מוקלט שם. כל האלבומים הקודמים שלנו נעשו עם מפיק שלקח את המושכות; מרבית האלבום הזה נעשה בהפקה עצמית. אנחנו בדרך כלל כותבים בסגנון מסודר ומאורגן, ומקליטים לתוך המחשב; האלבום הזה הוא תוצר של מיקס בין ניסויים ממוקדים וג'אמינג בסגנון חופשי. אנחנו אפילו מקליטים חלקים מסוימים לטייפ במקום ללכת רק על דיגיטלי.
ביליתי בין 10-12 שעות בכל יום בסטודיו - בג'אמים, התנסויות, כתיבה, הקלטה, כתיבה מחדש, הקלטה מחדש...בחיפוש אחרי הסאונד שבאמת מתאים למקום שאנחנו כלהקה נמצאים בו כרגע. משהו נועז ואנרגטי. משהו עם איזון בין כאוס לסדר.
יותר מתמיד, אנחנו חופרים עמוק כדי ליצור את השירים הטובים ביותר שיציבו את הרף לקראת הצעד הבא, שימתחו קו בין מה שאנחנו עושים לבין כל דבר אחר.
אנחנו לא יכולים לחכות שתשמעו אותו הקיץ."