האלבום החדש

איתי96

New member
האלבום החדש

עדכון ראשון ומשמח על האלבום החדש והשישי במספר של לינקין פארק, שעתיד לצאת בקיץ הקרוב, מתוך הבלוג של מייק שינודה:

"כפי שרובכם כבר שמתם לב, לא הייתי פעיל בבלוג/טוויטר/אינסטגרם שלי כבר תקופה, בגלל שאנחנו די עמוק בתהליך הכתיבה וההקלטה. רציתי לקחת רגע כדי לספר לכם מה קורה.

כפי שמרבית מעריצי לינקין פארק יודעים, הסאונד של כל אלבום הוא בדרך כלל די שונה מקודמו. אותו הדבר עם האלבום החדש. אבל כרגיל, הסאונד של האלבום משתנה ומתגבש תוך כדי יצירה, אז כל נסיון להעריך היום איך הוא נשמע יהיה טיפשי. ברגע שאני אגיד לכם שהוא נשמע כמו "X", השירים אוטומטית יקבלו שינוי דרסטי ויתפתחו למשהו אחר תוך שבוע.

אבל מה שאני יכול להגיד לכם זה שאני מלא השראה. כולנו מלאי השראה.

הלהקה מנסה כל מיני דברים שלא ניסינו בעבר. קודם כל, אנחנו לא באותו סטודיו. כל האלבומים הקודמים שלנו (חוץ מ-Minutes To Midnight) הוקלטו באותו הסטודיו; האלבום הזה לא מוקלט שם. כל האלבומים הקודמים שלנו נעשו עם מפיק שלקח את המושכות; מרבית האלבום הזה נעשה בהפקה עצמית. אנחנו בדרך כלל כותבים בסגנון מסודר ומאורגן, ומקליטים לתוך המחשב; האלבום הזה הוא תוצר של מיקס בין ניסויים ממוקדים וג'אמינג בסגנון חופשי. אנחנו אפילו מקליטים חלקים מסוימים לטייפ במקום ללכת רק על דיגיטלי.

ביליתי בין 10-12 שעות בכל יום בסטודיו - בג'אמים, התנסויות, כתיבה, הקלטה, כתיבה מחדש, הקלטה מחדש...בחיפוש אחרי הסאונד שבאמת מתאים למקום שאנחנו כלהקה נמצאים בו כרגע. משהו נועז ואנרגטי. משהו עם איזון בין כאוס לסדר.

יותר מתמיד, אנחנו חופרים עמוק כדי ליצור את השירים הטובים ביותר שיציבו את הרף לקראת הצעד הבא, שימתחו קו בין מה שאנחנו עושים לבין כל דבר אחר.

אנחנו לא יכולים לחכות שתשמעו אותו הקיץ."

איתי96

New member
כלומר..

שוב אלבום אלקטרוני?!
"...הסאונד שבאמת מתאים למקום שאנחנו כלהקה נמצאים בו כרגע. משהו נועז ואנרגטי."

כי יותר נועז ואנרגטי מזה.. אני ממש מפחד לחשוב לאן זה יגיע...
זה קצת עצוב שעד לפני כמה שנים.. לפני שיצא אלבום של לינקין היינו בציפייה גדולה ובטוחים שהוא יהיה מצויין ועכשיו זה רק פחד ממה שעתיד לבוא וכמה נורא זה יהיה הפעם...

Kenl

New member
עד כה נשמע זוועתי...

יש כבר תאריך להוצאת האלבום?

איתי96

New member
ההסטוריה מכה שנית..

שוב אנחנו מסכימים.
האלבום עתיד לצאת בקיץ. אני חושב שקראתי איפשהו שבסביבות יולי.
אבל זה לא מאושר. כרגע האישור היחיד הוא על אלבום בקיץ.

Lqpark

New member
לדעתי זה דווקא נשמע מבטיח

הבנתי שהם לא עושים את האלבום הזה עם ריק רובין, יש מצב שהם יחזרו קצת למקורות, מי יודע.
דווקא זה יוצר אצלי הרבה סקרנות, זה שהם עוברים 10 - 12 שעות בסטודיו זה נשמע קצת מפחיד, לא בטוח שזה הכי טוב.

שיהיה בהצלחה, שיזרום, שיגיעו בדיוק למה שהם רצו ושתהיה מוזיקה טובה.

איתי96

New member
אתה חושב ש LT זה

בדיוק מה שהם רצו?
מה הם חשבו לעצמם כשהם יצאו עם דבר כזה ואמרו שהוא דומה לאלבומים הישנים שלהם?! כי הוא לא!

Lqpark

New member
למה שזה יהיה דומה לאלבומים הקודמים?

הם תמיד משנים ומשתנים.
אני מאמין שאם הם הוציאו את האלבום אז זה מה שהם רצו.
אף אחד לא אוהב לעשות את מה שאומרים לו, שום דבר שם לא בכפיה, הם הוציאו יצירת אומנות שהם מאמינים בא.

איתי96

New member
לפני ש LT יצא..

לינקין אמרו שהאלבום הבא שיצא (LT) יהיה דומה לאלבומים הישנים מבחינת הסגנון..
(אם אתה לא זוכר לך אחרוה בפורום לתקופה של לפני צאת האלבום ותראה את ההתכתבויות על כך)
אז אחרי שהם אמרו את זה קיבלנו את LT שאין בו שום קשר לחומרים הישנים שלהם.. הוא הרבה יותר גרוע.

LPMCR

New member
גרוע זה עיניין של טעם XD

LT סבבה, אבל האלבום רמיקסים שלו לעומת זאת ...

איתי96

New member
לעומת האלבומים הקודמים של לינקין פארק

שהיו יצירות אמנות.. LT גרוע.
השירים שבו לא כאלה טובים.. הם פשוט נורא קליטים..
STB שיר נוראי.. ויצא לי לזמזם אותו לא מעט..

למעלה