כמה דברים על הפרק:

• פותח הנושא k500
  • פורסם בתאריך

k500

Active member
מנהל
כמה דברים על הפרק:

בעקבות פניות של המאזינים, כלומר בקשה של fozi84, הוספתי קישור ללוח ההיכרויות בכניסה לפורום, היכן שמתנוסס בסגול הכיתוב:
"חדשים בפורום? מתלבטים/ות? קראו על א-מיניות.." וכו'.
כך שמי שנכנס/ת לפורום ומתחיל לקרוא שם, יש לו נגישות ללוח ההיכרויות.

בנוסף, ישנן בפורום "שאלות נפוצות". אני אודה לכולכם/ן אם תוכלו לעבור על השאלות כי חלק מהתשובות לא מעודכנות ואני רוצה לקרוא את חוות דעתכם/ן: מה צריך להוסיף, להשמיט, איזה תשובות לא רלוונטיות, מה חסר ועוד. השאלות והתשובות שם חשובות לכולנו ואתם/ן חלק מזה, לא רק אני. כתבו ואשנה את מה שצריך.

באופן כללי וגם בעקבות מפגש הפורום בשבוע שעבר, ראיתי שוב שקיים אצל רבים/ות הצורך באהבה וזוגיות והקשיים למצוא כזו.
למי שיש הצעות לשיפור, דברים שניתן לעשות כדי לחבר א-מיניים/ות וליצור היכרויות על מנת שנסבול פחות בעתיד ונמצא אהבה, אשמח לשמוע.

חדשים/ות, מתעניינים וסקרנים שבאו למפגש, או שנכנסים לכאן לפעמים, כולכם/ן חלק מהפורום ואתם מוזמנים לשתף, להשתתף ולהביע דעה בנושאים העולים כאן או בדברים שיש לכם להגיד, אנחנו נשמח לשמוע.

סוף שבוע נעים לכולם/ן.

fozi84

New member
תודה על הקישור ללוח ההיכרויות. אפשר לשפר...

עדיף פשוט להפוך את המילים "לוח ההיכרויות" לקישור ללוח. כרגע הקישור גולש לשורה שלישית וצריך לגלול את ההודעה כדי לראותו. (לפחות בכרום)

hatzilonit

Member
מנהל
גם אצלי לא רואים בלי לגלול...

ואני גיליתי שאפשר לגלול רק אחרי שנתיים בפורום

p019

New member
בקשר להכרויות

אולי יש לבדוק התעניינות למפגש לצורך הקרויות.
במקום להיפגש במקום פתוח אפשר להפגש ב"פאב" (שם כללי למקום שאפשר להיפגש בו) ולהגדיר צורת מפגש שיותר מתעימה להכרויות.
אני לא מבינה בזה יותר מידי אבל אני יכולה להתייעץ עם אנשים איך כדי לבצע דבר כזה.
&nbsp
אם תהיה הסתערות של א-מיניים למפגש אני משארת שאפשר למצוא מקום שיוכל לשמור לנו אזור.
&nbsp
סתם רעיון. לא יודעת כמה זה יעבוד.

k500

Active member
מנהל
חשבתי על משהו דומה

אני רואה שאין הרבה הצעות מאחרים/ות כאן. אולי נטפטף את זה קצת יותר, בטוח שהרבה כאן רוצים זוגיות ואהבה

למעלה