מה משחקים בסוף השבוע

Persona5,Sf5,Prey
ספוילרים לארמון השני.

אתם יודעים איך זה אם לא עברתם את המבוך השני אל תקראו.
Persona 5 : לקראת הסוף של הארמון השני. יוסקה הצטרף אלי!! איזה יפה זה היה שהוא גילה את הכוחות שלו! ממש אהבתי את זה הוא היה על סף

התמוטטות עצבים שכזו, אורלי פשוט לא ראיתי את זה בא, את ראית את זה בא? הפתיעו אותי.

הייתי בטוח שהבחורה ממועצת התלמידים זו שביקשו ממנה לרגל אחרינו היא תהיה זו שתצטרף (איזו יפה היא) היא כנראה תצטרף אחרי הארמון הזה או זה שאחריו, כי כמו שאמרנו בשבוע שעבר די הרסו לנו לגביה לפני שהמשחק בכלל יצא, אבל לפחות לא הרסו איך היא תצטרף ולמה.

אני מקווה שיוסקה הזה, באמת ישאר חלק מהקבוצה כי קצת חשוד שאני לא יכול להפוך לחבר קרוב שלו כמו עם אן וריוג'י למשל, הוא גם לא מופיע ברשמית

החברים שלי, וגם שראיתי אותו בעיר שחיפזשתי את אן הוא לא ממש הציע לי שנשב לאכול או לעשות משהו.

מקווה שהוא נשאר איתנו באמת אהבתי אותו, אבל נראה לאן הדברים יתגלגלו.

לא נשארו לי הרבה קומות בארמון הזה של מאדארמה ונשארו לי 14 ימים שזה קצת מעצבן.

כי כבר ביום ה18 או משהו כזה הגעתי לאיזה חצי מבוך, עד שמורגנה החליט
שאנחנו חייבים לפתוח דלת בבית של מאדראמה האמיתי מול הפנים שלו
כדי שהדלת בעולם הפנימי שלו תפתח גם.

לא היתה לי בעיה עם זה, הבעיה שמורגנה הכריח אותי להפסיק לחקור את הארמון שהייתי בשוונג שלי.

אחרי זה, אל תשאלו מה לא עשיתי גייסתי שדים תותחים מגניבים נכנסתי לתמונות יצאתי מהן, ניצחתי בוס כזה שאי אפשר היה לעשות לו נזק פיזי על הניסיון הראשון, הכל הלך פצצה.

פתאום איזה שד כזה שהוא שילוב בין טיגריס כזה לאריה הגיע משום מקום, רמה 20 הזבל הזה אני הייתי רמה 14 או משהו, קרעתי אותו, אבל מה זה קרעתי אותו, עשיתי לו בית ספר, עליתי על החולשה שלו על התור הראשון שלי.

ואני ואן השארנו לו איזה 3 נקודות חיים פתאום הוא עושה לי מתקפה של איזה 200 ויותר נזק לכל הקבוצה.בן זונה.

ואבל בעיה שלי, אני עצלן הייתי צריך לשמור את המשחק אחרי הבוס.
ולא לזלזל בכל הזמן גיימפלי שהשקעתי. הבנתי גם שאני מתחת לממוצע מבחינת רמות לנקודה שאני נמצא בה והממוצע הוא רמה 17
(אפשר לבדוק אם מתחברים לשרת של אטלוס בתוך המשחק)

רציתי לעשות עוד סיבוב ולנקום אבל פתאום תקף אותי כזה כאב ראש מהסרטים
שרק לפני איזה 3 שעות ככה זה באמת עבר לי.

עכשיו אני הולך לקרוע גם את השד הזה וגם את מאדארמה החרא הזה.
גם שהשד הזה הרג אותי נזכרתי שאורלי אמרה שבאמת היה איזה שד כזה ברמה 20 שהרג אותה שהיא שיחקה על הארד, מעניין אם זה אותו שד :)

(למרות שזה נורמל) בגדול אני די מרוצה, אני איטי כמו צב, אורלי בטח בדרך לארמון השישי או משהו וסקיי אלוהים יודע לאן הוא הגיע.

ויש לי חבר ישראלי בPSN שהביא את המשחק רק לפני איזה יומים ונראה לי שהוא כבר עקף אותי, יש לו יותר אצ'וומנטים ממני, אבל אני נהנה לא איכפת לי.

העיקר שנסיים את המשחק נוכל לעשות דיון מעמיק וכייפי על העלילה :)
מעבר לזה העמקתי קצת את הקשרים שלי עם אן, וזה כל כך כייף להיות איתה לעומת ריוג'י המשעמם הזה!

אני אוהב את ריוג'י בעלילה הראשית ואמרתי את זה אבל בתור חבר אחד על אחד הוא ממש משעמם אותי, אן מקסימה בכל מצב.

(לפחות עד שהבחורה עם הפוני תגיע ואז אני אצטרך להחליט בינהן)

Prey: חפרתי מספיק היום, אז אני לא אכתוב כרגע את החפירה שתכננתי לכתוב על הדמו, אני מאוכזב קשות, המשחק לא מפחיד האויבים לא מפחידים והגיימפלי לא כייפי, משחק של 6.7 לדעתי. הם איבדו אותי, כשהם קראו לאלברט אינשטיין "מתמטיקאי" באחד הספרים שבמשחק.

מה שהם לא יגידו, אינשטיין לא היה מתמטיקאי ומתמטיקה לא ענינה אותו בפני עצמה ואני לא יכול לקחת את המשחק שלהם ברצינות שהם כותבים בתוכו שטויות.

PlayGirl3

New member
כן, זה בדיוק השד הזה

אני אחרי הארמון הרביעי כי לא היה לי הרבה זמן לשחק במהלך השבוע. אני אלך לשחק עכשיו. רוצה כבר לראות מה יהיה בארמון החמישי.

יופי, ככה אולי יהיה סיכוי קלוש שאדביק איתך את הקצב.

הארמון החמישי זה הדד ליין? שלי? אוקיי נראה אם אני יכול להגיע לשם השבת.
(זה בטח לא יקרה אבל גם אם כן אני מבטיח שמן הסתם ספוילרים לא יהיו אצלי)

גם אני עף לשחק אני רק אגיב כאן לכמה תגובות אעשה קפה וזהו עד ראשון אני לא מפסיק לשחק עד למקרה חירום.

amithas190

New member
שיחקתי גם קצת בprey

הגרפיקה לא משהו והגיימפליי גם קצת מעפן , אבל המשחק מאוד מעניין ואפילו קצת מפחיד כשמשחקים בלילה עם אוזניות.בעיקר בגלל המוזיקה שמתחלפת תוך כדי.
&nbsp
מאוד הזכיר לי את half life1 .

מרגיש לי שבגלל שכולנו שונאים עכבישים ץ

(רובנו לפחות חוץ מכמה הזויים שמגדלים את החארות האלה),

הם עשו את המפלצות דומות לעכבישים בצורה ובהתנהגות כדי להפחיד לא עבד עלי.

אתה מרגיש כאילו אתה רודף אחרי עכביש\ג'וקים. מעצבן בטירוף כמו במציאות

אבל זה עניין של טעם.

amithas190

New member
תקשיב הגעתי למסקנה שזה הולך להיות משחק אדיר

בדיוק ראיתי את האויב הזה בדמות של בן אדם פחות או יותר ואמרתי לעצמי - אני מכיר את זה מאיפהשהו , ואת זה שה mimics יכולים להסוות עצמם בתור חפצים .
&nbsp
קראתי את הספר הזה פעם ! לספר קוראים PREY וכתב אותו מייקל קרייטון - זה שכתב את פארק היורה.
&nbsp
הספר נכתב על ניסוי צבאי שהשתבש בנוואדה וכאן כנראה שמדובר בתחנת חלל.
&nbsp
בלי ספוילרים -העלילה שלו מטורפת .

גם אם מייקל קרייטון הזה והספרים שלו טובים.

(ואני מאמין לך שזה ספר טוב כמובן) לא ראיתי שקרייטון כותב את המשחק, נראה שהוא לא מוערב בשום צורה והמשחק לא נראה כמו עיבוד לספר. (לפחות לא רשמית)

אני מאוכזב כי הייתי בטוח שזה יהיה משחק מעולה וציפיתי לו במשך זמן רב.

שתביא אותו נראה מה תחשוב אחי :)

amithas190

New member
הוא נפטר לפני איזה 10 שנים . כנראה שהילדים שלו מכרו את

הזכויות למשחק.
הרעיון הכללי הוא אותו רעיון , אולי שינו קצת את התפאורה והוסיפו כמה דברים כשי לקבל משחק אקשן כזה אבל בתכלס העלילה די קרובה לספר.
&nbsp

הPS5 מגיע ב2018? (איך תרגישו לגבי זה חברים?)

האנליסט, ש"חזה" שהניאו יושק לצד PS4 סלים, טוען שהדור הבא של הפלייסטישן יושק ב2018, אם כי לא ידוע אם הוא מבסס את זה על מידע מתוך מקורות שיש לו בסוני עצמה או שהוא סתם מחפש תשומת לב.

אישית אני לא מאמין שזה יקרה, אני מאמין שהפס5 יגיע בסביבות אוגוסט- ספטמבר -אוקטובר 2019 לחנויות.

לא יודע למה האנליסט הזה חושב אחרת, ולמה הוא חשוב שסוני יהיו כל כך טיפשים לסיים דור כזה מעולה כזה בשנה הבאה.

אבל בואו נזרום איתו רגע, נגיד והוא צודק, וסוני שומרת על שתיקה כדי לא לפגוע במכירות, איך תרגישו לגבי זה?

אני חייב להגיד שאני לא רוצה פס5 בשנה הבאה יש לי פשוט עשרות משחקים
לשחק בפס4 שעוד לא הגעתי אליהם, המון משחקים לחזור אליהם,ועוד המון משחקים חדשים שלא יצאו שאני מחכה להם בציפיה דרוכה.

גם אם הוא צודק אני לא רואה את עצמי קונה פס5 עד אמצע 2020 אם זה היה תלוי בי הייתי מושך את הדור עד 2021 :)
אני ממש מרוצה וחושב שאן לנו לאן למהר,מיותר.

https://www.gamespot.com/articles/next-gen-playstation-system-will-launch-in-2018-an/1100-6449662/

למעלה