SF 5 וnioh אני לא מאמין שזה קורה לי כוס עמק
הrage quitters האלה ממשיכים להרוס לי הכל גם אחרי הפאץ המחורבן שאמור להעניש אותם אני לא מאמין שהם לא נרתעים מזה. זה ממש מוציא את החשק לשחק.
אם 1000 נקודות הפסד ובאן של יום שלם לא מרתיע אותם מה כן ירתיע אותם?
nioh: ניסיתי את הבטא, ואני חייב להגיד לכם שהתמכרתי. המשחק הרבה יותר כייפי ממה שהוא היה באלפא. וגם יותר ברור ונהיר.
הם עשו כמה שיפורים שהפקו אותו לטוב בהרבה.ראשית, בניגוד למשחקי הסולס והאלפא, הנשקים לא נשחקים/נשברים יותר!
לא משנה כמה תילחמו לא יגיע שלב שתצטרכו לתקן אותם זה כבר הפך את המשחק להרבה יותר זורם.(במיוחד שבאלפא לא היה איפה לתקן אותם!)
ראשית הweapon drops בבטא הרבה יותר נדיב. האויבים מפילים נשקים ממש חזקים, כמו גרזן שעושה 182 נזק לפני שעלית רמות בכלל וכל מיני חניתות ממש חזקות.ככה שהמשחק הרבה יותר זורם וממש לא מונטוני.
המשחק עדיין הורג אותך בשניה אם מישהו רק מתעטש עליך.אבל המשחק הרבה יותר ברור הפעם אז זה זורם יפה.
מסתבר שיש 3 שיטות לחימה.
בשיטה הראשונה אתה הכי חזק, כל מתקפה שלך עושה המון נזק, גם החלשות.
אבל אתה מגושם מאוד ומאוד קשהט לך להתחמק, בשיטה השניה העוצמה שלך בינונית ואתה זריז מספיק להתחמק מכל מה שבא לך בנוחות וקלות.
וכמו שאתם מנחשים בשיטת הלחימה ה3 אתם ממש זריזים אבל עושים פחות נזק בצורה משמעותית מהשאר.
עוד לא הגעתי לאף בוס, אני בעיקר מתחזק ומחפש את הבוסית.
יש לי עד ה6.9 אני די סגור על זה שארכוש את המשחק המלא, כי מערכת הקרב ממש כייפית יותר מהסולס. ממליץ לכולם לנסות כי זה לא דורש פלוס ולא כלום.