מה שיחקתם השבוע/סופש.

CallMeCavanaugh

New member
Fallout 4

עוד לא הגעתי בינתיים לשום הרחבה (ואני אפילו לא בטוח שאגיע אליהן בעתיד, יש בו כל כך הרבה תוכן בלעדיהן) ואני ממש מרוצה ממנו. יודעים לפנק - נותנים לך Power Armor איך שהמשחק מתחיל והדלק שלו לא עד כדי כך נדיר. העולם ממש מעניין - בינתיים יותר מעניין לי מהאיזור של FO3, אולי בגלל שהעלילה הכללית יותר רגשית. אני רק די מבועס מכמות התחמושת העלובה שמסתובבת בשטח. כן, יש אלפי כדורים מהסוגים הגרועים אבל מהדברים שמורידים אויב סביר ב3-4 יריות ממש אין מספיק. לאחרונה מצאתי את עצמי מסתובב עם אקדח 10 מ"מ שמצריך משהו כמו שתי החלפות מחסנית בשביל להוריד סופר מוטנט. אי אפשר ככה.

CallMeCavanaugh

New member
אה, וגם התחלתי סוף סוף את Broken Age

אבל בינתיים שיחקתי בו בערך עשר דקות אז אני עוד לא יכול לחוות דיעה.

איתי תכתוב רשמים בשבוע הבא?

אני ממש רוצה לשחק בba אבל כל מה שאומרים שהחלק השני ממש קשה גם למכורי קווסטים ממש מרתיע.

CallMeCavanaugh

New member
נראה אם אספיק לשחק בו

היום הסבירו לי מה אני עושה לא נכון עם היישובים בפולאאוט וגם ככה יש לי איזה 15 קווסטים פתוחים כרגע אז אין לי מושג אם אני אספיק לחזור אליו בכלל בזמן הקרוב.

CallMeCavanaugh

New member
הלייזר האדום הוא החביב עלי

אבל אזלה התחמושת. אני צריך לצאת לאיזו משימה נגד המוסד, להם תמיד יש ערימות של תחמושת בשבילו. אולי אם אתחיל את המשימה של איתור הקבוצה שמסייעת לסינתטיים נמלטים אמצא משהו כזה.

sky121

New member
טיפים לפולאוט 4

אני כרגע חורש על המשחק, כבר יותר מ-130 שעות השקעתי בו.

בקשר לתחמושת, ברמה הבסיסית המשחק מאוד מתקמצן בלתת תחמושת. לכן אתה חייב להשקיע לפחות 2 נקודות ב-Scrounger, לא רק שזה מגדיל את האפשרות למצוא תחמושת, בנוסף זה מגדיל את הסיכוי להשיג תחמושת איכותית יותר.

חובה להשקיע ב-Gun Nut, בשביל לשדרג את הנשקים שלך - שיעשו יותר נזק.

CallMeCavanaugh

New member
מעניין

אני חשבתי ללכת לכיוון של Local Leader ברמה 2 ופשוט לבנות בכל מקום חנויות תחמושת. זה נשמע יותר הגיוני.

PlayGirl3

New member
סיימתי את Into the Nexus

ממש לא השקיעו במשחק הזה כמו במשחקים הקודמים.
רק 5 עולמות, נשקים לא מעניינים, וזה סוף הטרילוגיה? איפה הרגע שחיכינו לו במשך 3 משחקים? הרי לראצ'ט הייתה מטרה מסויימת מתחילת הטרילוגיה וחוץ מאיזכור מסכן לא קרה עם זה כלום... פשוט מאכזב.

aaamar

New member
בעיקר No Man Sky, ושאלה לגבי Street Fighter V

לגבי NMS, מבין את הטענות של לא מעט אנשים , אבל לדעתי הרוב נובע מהייפ העצום שהיה למשחק הזה, לדעתי הוא נותן המון, בטח יחסית למשחק אינדי, ואני מאד נהנה וגם יחסית למשחקי AAA (שלא מעט מהם, בעיקר FPS שונים, מספקים חוויה די דומה)

ושאלה לגבי SF5, יש עליו מבצע דרך HUMBLE BUNDLE (קופון הנחה של 45% אם קונים בלפחות דולר את החבילה של CAPCOM לPS4/3).
בחנות הבריטית (20 פאונד, ואפשר לקנות באמצעות הנחות של כרטיסי PSN PREPAID בערך ב18 פאונד)
השאלה היא האם הוא משתלם לבעיקר משחקי מכות בבית עם חברים, ושחקן יחיד, כי אני ממש לא ברמה של אונ ליין, והבנתי שבנו אותו בעיקר למשחק תחרותי

מישהו 2

New member
הכול תלוי בכמה שילמת כדי לשחק בו - NMS

זה בהחלט משחק אינדי וככזה כך צריך להיות גם המחיר שלו. בגלל שמכרו אותו במחיר מלא של 60$ מגיע לו לקבל ביקורות רעות

SF5 עצמו, המשחק הכי טוב של דור הPS4 כרגע. הסינגל לוקה בחסר.

אני לא יודע מה חשוב לך שיהיה במצבי הסינגל פלייר כי באופן אישי הם תמיד שיעממו אותי במשחק מכות אבל בכל פרמטר, SF5 מתחת לממוצע בנוגע לסינגל.

יש לך מצב סיפור עלילתי, שבו אתה בעיקר צופה בעלילה בין קרב לקרב, ואתה משחק את מי שהמחשב קובע לך.

ומעבר לזה יש לך מצב "הישרדות" שזה לנצח 30 דמויות ברצף, עם דמות שאתה בוחר, כשאחרי כל קרב, אתה יכול לקנות לעצמך עוד בריאות וחיזוקים לפי כמות הנקודות שהרווחת בקרב הקודם.

באופן אישי שני המצבים ממש משעממים לדעתי והסיבה היחידה שחרשתי עליהם
זה כי אני רוצה כסף וירטואלי כדי לקנות דמויות בתור DLC במקום לשלם בכסף אמיתי.

אם אתה מעוניין בסטריט פייטר 5 כמשחק מסיבה עם חברים לדעתי זה אחלה.
המשחק פשוט מעולה.

מה שכן, אתה מכיר את החברים שלך הכי טוב, ואני שמתי לב שבארץ יותר אוהבים מורטל קומבאט (כנראה כי הוא הרבה יותר קל ללמידה )

יש מצב שאם אתה מעוניין בעיקר במשחק עם חברים מורטל קומבאט הוא הבחירה היותר טובה בשבילכם. יש לו גם הרבה יותר מצבי סינגל פלייר.

מצד שני אם אתה והחברים שלך אוהבים את הדמויות של סטריט פייטר ויש היכרות עם הסדרה, אז בעיני הוא לא רואה ממטר אף משחק מכות אחר.

aaamar

New member
יש מצב שמורטל קומבט עדיף באמת (במיוחד בגרסת XL)

אין יותר מדי היכרות עם הסדרה, גם ככה מדובר על משחק CASUAL עם חברים שרובם שיחקו במשחק מכות פעם אחרונה בTEKKEN וכאלה, ואם הקומבואים יותר מדי מסובכים ודורשים דיוק זה סתם יתסכל.
מה שכן הבנתי שאפילו הSEASON PASS לא כולל את רוב התוכן (ויהיו עוד SEASON PASSES בעתיד)

חושב שהייתי הולך על מורטאל קומבאט באמת :)

קומבואים יותר קלים, יותר דמויות לבחור מהם. בדרך כלל חברים שמשחקים פעם ב.. אוהבים לעבור מדמות לדמות במקום ללמוד דמות אחת על בוריה ולמורטל קומבאט יש יותר דמויות

אני חושב גם שבארץ יש יותר היכרות כללית עם מורטל קומבאט בגלל הסרטים של שנות ה90 וזה שבכל מגה דרייב ומחשב היה מורטאל קומבאט בערך.

מנגד אם תחליט מתישהו שכן בא לך להיכנס לאונליין של SF5 אני אשמח לשחק איתך ואין משחק SF שיותר קל ללמוד :)
.
אני בעצמי רוצה לקנות את מורטל קומבאט בקרוב כי הרבה מבקשים ממני כי לא בא להם SF5 לצערי.

אה ובנוגע לpass של SF5 העונה הראשונה כוללת 6 דמויות DLC
(ברגיל יש לך 16 )
אז הSP מגדיל לך את כמות הדמויות ל22. נותן לך כל מיני תלבושות ושלב חדש.

מעבר לזה קפקום מתכננת באמת עונה שניה עם כנראה עוד 6 דמויות נוספות מה שיגדיל את המשחק ל28 דמויות.

אישית לא קניתי את הSP כי הצלחתי להשיג מספיק כסף וירטואלי לרוב הדמויות אבל זה היה מתיש למדי ואני בהחלט הולך לקנות את העונות הבאות, במקום לבזבז את הזמן שלי על הסינגל פלייר :)

SF 5 וnioh אני לא מאמין שזה קורה לי כוס עמק

הrage quitters האלה ממשיכים להרוס לי הכל גם אחרי הפאץ המחורבן שאמור להעניש אותם אני לא מאמין שהם לא נרתעים מזה. זה ממש מוציא את החשק לשחק.
אם 1000 נקודות הפסד ובאן של יום שלם לא מרתיע אותם מה כן ירתיע אותם?

nioh: ניסיתי את הבטא, ואני חייב להגיד לכם שהתמכרתי. המשחק הרבה יותר כייפי ממה שהוא היה באלפא. וגם יותר ברור ונהיר.

הם עשו כמה שיפורים שהפקו אותו לטוב בהרבה.ראשית, בניגוד למשחקי הסולס והאלפא, הנשקים לא נשחקים/נשברים יותר!

לא משנה כמה תילחמו לא יגיע שלב שתצטרכו לתקן אותם זה כבר הפך את המשחק להרבה יותר זורם.(במיוחד שבאלפא לא היה איפה לתקן אותם!)

ראשית הweapon drops בבטא הרבה יותר נדיב. האויבים מפילים נשקים ממש חזקים, כמו גרזן שעושה 182 נזק לפני שעלית רמות בכלל וכל מיני חניתות ממש חזקות.ככה שהמשחק הרבה יותר זורם וממש לא מונטוני.

המשחק עדיין הורג אותך בשניה אם מישהו רק מתעטש עליך.אבל המשחק הרבה יותר ברור הפעם אז זה זורם יפה.
מסתבר שיש 3 שיטות לחימה.

בשיטה הראשונה אתה הכי חזק, כל מתקפה שלך עושה המון נזק, גם החלשות.
אבל אתה מגושם מאוד ומאוד קשהט לך להתחמק, בשיטה השניה העוצמה שלך בינונית ואתה זריז מספיק להתחמק מכל מה שבא לך בנוחות וקלות.

וכמו שאתם מנחשים בשיטת הלחימה ה3 אתם ממש זריזים אבל עושים פחות נזק בצורה משמעותית מהשאר.

עוד לא הגעתי לאף בוס, אני בעיקר מתחזק ומחפש את הבוסית.
יש לי עד ה6.9 אני די סגור על זה שארכוש את המשחק המלא, כי מערכת הקרב ממש כייפית יותר מהסולס. ממליץ לכולם לנסות כי זה לא דורש פלוס ולא כלום.

למעלה