עידן ללא הפסקה

עידן ללא הפסקה

היום בשעה 15:00 עידן יתארח בתכנית "דידי לוקאלי" ברדיו
ללא הפסקה.
יהיה מעניין ומשעשע, אל תפספסו!

אלה א9

New member
שמעתי רק את החצי האחרון..

של התוכנית, כי הייתי בשיעור :( אבל הקלטתי את החלק הראשון!
ממש אהבתי את מה ששמעתי! היה ממש מצחיק ובכלל הייתה אווירה שונה משאר הראיונות. כל הראיונות עם עידן מרתקים אבל בתוכניות של דידי הררי הכל הולך מהר, הוא שואל שאלות טובות וזה זורם בקלילות ובצחוקים... הוא קופץ מהר מנושא לנושא והתוכנית בתנועה. התשובות של עידן לעומתו, (שמצחיק אותי מאוד בפני עצמו..
) קצת יותר מחושבות ובדרך כלל הוא מספר הרבה על הרקע ועל הסיפורים שמאחורי המוסיקה... אז היה כיף לשמוע ראיון באווירה קצת אחרת, משהו בחיבור ביניהם, בניגוד הזה עבד טוב :) מרענן...!

מאוד מעניין מה שאת אומרת...

אין ספק שזהו היה ראיון שונה משאר הראיונות הרציניים והענייניים שאנו בדרך כלל מאזינים להם ונכון, היה באמת משעשע
ומרענן אבל חשתי מעט אי נוחות.

עידן היה שם בכל השעה השנייה של התכנית אבל בהרגשה שלי שמעו אותו פחות מחצי מהזמן.
בעיניי, כשאתה מזמין מישהו- אתה צריך להיות קשוב אליו ולתת לו יותר מקום.
אני מבינה שזו תכנית בידור בה גם אנשים אחרים (חוץ מדידי) לוקחים חלק והם באמת מאוד מצחיקים אבל השילוב היה לי קצת מוזר.

האם מישהו הרגיש כמוני או שאני סתם רגישה מדי?

אלה א9

New member
זה גם נכון

באמת הייתי מצפה שישמעו את עידן יותר... אולי האישיות שלו הביאה ומביאה אותו להיות פחות בפרונט (כמו במוסיקה- באלבומים ובהופעות...)
אבל בכל זאת ממש שמחתי על הראיון הזה- הרגשתי שהוא הוציא ממנו צדדים אחרים, יותר ספונטניים, צדדים שבדרך כלל אנחנו לא שומעים בפומבי (בראיונות ובכתבות..). היה בזה משהו מאוד מרענן בעיני- בעיקר לאנשים כמונו, ששומעים כמעט כל ראיון עם עידן, ו...יש תשובות שחוזרות על עצמן

פספסתם? התכנית ותמונות מהאולפן ממש כאן

מוזמנים להאזין לתכנית "דידי לוקאלי" ששודרה היום ב"רדיו ללא הפסקה" בה עידן התארח (מהדקה ה- 55).
תכנית נחמדה ומרעננת!

רוצים לצפות בקטע ממנה? כנסו כנסו!

ו... כן, כך נראה דידי מהצד של עידן שצילם את התמונה.

למעלה