שפע מתברר שהסיור עדיין בעיצומו כרגע רואים מצגת ההתרשמות מאוד מעניין ומבטיח דיווח עדכני כנראה בערב
Z zur55 New member מנהל 14/1/14 #1 שפע מתברר שהסיור עדיין בעיצומו כרגע רואים מצגת ההתרשמות מאוד מעניין ומבטיח דיווח עדכני כנראה בערב
י יוני דיבורסה New member 14/1/14 #2 תודה על העדכון הייתי מצפה מהמניה להמשיך לעלות, אם הסיור היה כפי שאתה מתאר, ולא לזלוג כל הדרך חזרה כמעט אל האפס. עדיין מחזיק, אם כי מתעוררות בי תהיות
תודה על העדכון הייתי מצפה מהמניה להמשיך לעלות, אם הסיור היה כפי שאתה מתאר, ולא לזלוג כל הדרך חזרה כמעט אל האפס. עדיין מחזיק, אם כי מתעוררות בי תהיות
Z zur55 New member מנהל 14/1/14 #3 מישהו ניצל את הסיור למשוך לעליות בפועל הסיור עדיין מתקיים לפחות נכון לרגע הפרסום שלי זה דיווח מעמיטל זאת מניה שדורשת סבלנות יכול להגיע עליות מחר או בעוד שבוע ויותר כמו שרשמתי אתמול פרסום יהיה כנראה בסיום שטיפה של לפחות 50% ממה שנקדח אם יגיע קודם אז זה ממצא חיובי שמצדיק פרסום לי אין כוונה למכור כרגע
מישהו ניצל את הסיור למשוך לעליות בפועל הסיור עדיין מתקיים לפחות נכון לרגע הפרסום שלי זה דיווח מעמיטל זאת מניה שדורשת סבלנות יכול להגיע עליות מחר או בעוד שבוע ויותר כמו שרשמתי אתמול פרסום יהיה כנראה בסיום שטיפה של לפחות 50% ממה שנקדח אם יגיע קודם אז זה ממצא חיובי שמצדיק פרסום לי אין כוונה למכור כרגע
ע עמיטליהי New member 14/1/14 #4 גם לי יש תהיות ואני שוקל אם להמשיך לשתף את הפורום כי היה באמת מעניין מאד ויש בהחלט למה לצפות בקרוב נתראה מחר
גם לי יש תהיות ואני שוקל אם להמשיך לשתף את הפורום כי היה באמת מעניין מאד ויש בהחלט למה לצפות בקרוב נתראה מחר