הסתכלתי שוב בקורות החיים (אחרי זמן רב למען האמת). הם עדיין לא מרשימים, אבל פחות נורא משזכרתי.

להפתעתי הרבה, לא נפסלתי על הסף. שלחתי מייל עם הקו"ח שבו כתבתי, בקצרה ולעניין, למה אני מעוניין ומתאים לעבודה הזו. זה הספיק, והשבוע הייתי בראיון שגם אותו עברתי.

העניין הוא שמסיבות טכניות, לא בטוח שהעבודה הספציפית הזו תתאים לי, מה גם שיש הרבה פונים. אבל עצם זה שעברתי עקרונית את שלב הראיון הביא להקלה.

עבודה טכנית, כמו מכונאות או תוכנה, לא מתאימה לי. גם כי יש לי שתי ידיים שמאליות (זו עובדה, ולא מהערכה עצמית נמוכה) וגם בגלל שדברים כאלה משעממים, ובמה שלא מדבר אליי אני פשוט לא טוב. אמשיך הלאה ונראה מה יקרה.

reli127

New member
כל הכבוד...

משמח לשמוע שעברת את הראיון..אני מקווה שלהבא תמצא עבודה שתעניין אותך ותזכור שאתה מסוגל ואף יותר לעבור ראיונות....

מה כן את אוהב אגב? וחושב שיהיה מקום טוב לעבוד בו?

תודה

אני אוהב טבע וכל מה שקשור בזה, כולל טיולים וצילום. עם אנשים אני קצת פחות מסתדר, אז אין מה לדבר על הדרכת טיולים וכו'...
&nbsp
בנוסף אני חובב תעופה, אבל מהיכרות ממושכת עם התחום לא נראה לי שזה יהיה מעבר לתחביב.
&nbsp

schlomitsmile

Member
מנהל
נהדר

"העניין הוא שמסיבות טכניות, לא בטוח שהעבודה הספציפית הזו תתאים לי"-
אתה מתכוון שאתה מניח שבסופו של דבר לא תקבל אותה
או שאינך בטוח שאתה רוצה אותה?

סליחה על העיכוב בתשובה

בניגוד למה שהשתמע מהמודעה, הסתבר בראיון שהעבודה הזו היא במשרה מלאה בלבד. עקב סיבות אישיות-משפחתיות שאינן בשליטתי ואינן קשורות להיותי א"ס, משרה כזו לא מתאימה לי.
הייתי שמח לעבוד בזה כמשרה חלקית, אבל בכל מקרה לא חזרו אליי עד עכשיו אז כנראה זה לא רלוונטי.

schlomitsmile

Member
מנהל
הבנתי
, טוב, העיקר שעכשיו אתה יודע שזה לא בשמיים
עברת את שלב קורות החיים וגם הראיון, זה אפשרי.
למשרה הבאה תפנה עם יותר בטחון עצמי

למעלה