חמישי, מה נלבש?
S shmickey New member 22/9/16 #4 קשה קשה השיער שלך בימים האחרונים מסתדר נפלא!! אוהבת מאוד את השילוב הזה. צעיר ושמייח!!   מאתגרת אותך, באחד מהימים בשבוע הבא, ללבוש שמלה עם חולצה מתחת
קשה קשה השיער שלך בימים האחרונים מסתדר נפלא!! אוהבת מאוד את השילוב הזה. צעיר ושמייח!!   מאתגרת אותך, באחד מהימים בשבוע הבא, ללבוש שמלה עם חולצה מתחת
R Rosie52 New member 22/9/16 #5 אפילו לפהק אין לי כח הכי קז'ואל ונח. צבעוניות נהדרת יש לחצאית והגופייה - יופי! מצטרפת לשמיקי - רוצות שמלה בשבוע הבא רוזי
אפילו לפהק אין לי כח הכי קז'ואל ונח. צבעוניות נהדרת יש לחצאית והגופייה - יופי! מצטרפת לשמיקי - רוצות שמלה בשבוע הבא רוזי
H Happy Goth New member 22/9/16 #9 רק שמלה אין בעיה שמיקי חייבת לאתגר במיוחד עם חולצה מתחת לשמלה חייבת
S shmickey New member 22/9/16 #3 חמישי איז היררררררררררררררררר בא לי לעשות משהו היום בערב, מישהו יודע על משהו מעניין?
R Rosie52 New member 22/9/16 #6 שמלה נפלאה לך - גם בצבעים וגם בגזרה הפיפ טואוז משתלבות אבל חושבת שעם הלוק הזה הייתי בוחרת בעקבים עדינים יותר שיסתיימו נמוך ויאריכו את הרגליים המהממות שלך עוד קצת רוזי
שמלה נפלאה לך - גם בצבעים וגם בגזרה הפיפ טואוז משתלבות אבל חושבת שעם הלוק הזה הייתי בוחרת בעקבים עדינים יותר שיסתיימו נמוך ויאריכו את הרגליים המהממות שלך עוד קצת רוזי
S shmickey New member 22/9/16 #11 יאאא! אני מתה עליו! אבל אחכה שנקבל כרטיסים בחינם בינתיים כבר קבעתי עם חברה