שבוע חדש-לבוש ליום ראשון
R Rosie52 New member 9/10/16 #3 החולצה מהממת, היא דו שכבתית - נכון? הלוק משגע והנעליים כל כך בול! רוזי
H Happy Goth New member 9/10/16 #8 תודה רוזי כן, היא דו שכבתית וסינטטית....לכן חיכיתי לקצת ירידה בטמפ' ללבוש אותה
S shmickey New member 9/10/16 #5 שיאללה שלך! אפילו בשחור את מצליחה להיות משב רוח רענן. אני מתה על זה!!! זה ה בחר?
H Happy Goth New member 9/10/16 #6 ככה מתחילים את השבוע! את חתיכה ביותר ככה עם ג'ינס וטי שרט ונעליים שטוחות
R Rosie52 New member 9/10/16 #7 כמה... כמה שהאפי צודקת בכל מילה. כמה שאני מקנאה בך שהיו תקלות מחשב הבוקר. כמה כיף לראות אותך. כמה כיף שסוף סוף מצליחה להגיב בפורום מהנייד. רוזי
כמה... כמה שהאפי צודקת בכל מילה. כמה שאני מקנאה בך שהיו תקלות מחשב הבוקר. כמה כיף לראות אותך. כמה כיף שסוף סוף מצליחה להגיב בפורום מהנייד. רוזי
ל לי וולף New member 9/10/16 #14 כמה מגניב! אני מתה על החולצה הזו והיא לגמרי לג'ינס שחור, אבל הנעליים! הן נותנות עוד קיק ממש מגניב לכל הלוק הזה
כמה מגניב! אני מתה על החולצה הזו והיא לגמרי לג'ינס שחור, אבל הנעליים! הן נותנות עוד קיק ממש מגניב לכל הלוק הזה