מה שיחקתם השבוע/תשחקו בסופש?

המכשף 3 (תראו את עמדת הכישוף שלי :)n

איזה נוף יש למשחק הזה יאללה :) זה פשוט משגע. עושה כל מיני סייד קווסטים וזה פשוט כייף, פשוט לא להאמין איזה שיפור משני הקודמים. אני ממליץ גם לאנשים שלא אהבו את שני הקודמים, מצפה לכם הפתעה אדירה. אומרים שאף
אחד לא קולט כמה עולם המשחק הזה ענק וכמה סייד קווסטים מושקעים יש בו. מתכנן לחרוש השבת ולהגיע כבר לאזורים חדשים אני רוצה כבר למצוא את Triss Merigold מתי לעזאזל היא מופיעה במשחק?? יש לי כזה פטיש עליה. חוץ מזה אני מתכוון לחרוש על nba 2k14 עם החברה וקצת שובל נייט :)

evilplate

New member
איזה set up

זה בטח נראה מדהים אצלך :)
ואני ממשיך לשחק, העולם של המשחק הזה כל כך מושקע, פשוט עבודה מדהימה הם עשו שם, לראות את כל הנופים והמבנים זו חוויה בפני עצמה, הקווסטים גם ממש טובים, אין הרבה תוכן זול, ואתה צודק גם אלו שאהבו את המשחקים הקודמים בסדרה אומרים שאין מה להשוות והמשחק הזה כמה רמות מעל.

את טריס אני יכול לפגוש כבר עכשיו אבל אני מעדיף לסיים קווסטים קודמים, כשתסיים עם האיזור הראשון יספרו לך קצת עליה ואיפה אתה יכול לראות אותה, אם אתה ממש נלהב אתה יכול ללכת לראות אותה מוקדם מאוד למרות שהרמה שלך לא תהיה מתאימה, מקסימום תלך תגיד לה שלום ואל תעשה את הקווסט איתה אלא תחזור לאיזור שמתאים לרמה שלך :)

להפך :) אני תמיד אוהב ללכת לאזורים שהם כמה רמות מעלי :)

זה כל הכייף לשוטט לאזורים מסוכנים ולחקור ולא לדעת אם תצא מהקווסטים האלה בחיים :) אגב CDP אמרו, שאם אתה עושה קווסטים שהם 7 רמות מתחת לרמה שלך אין על זה XP ובפאץ הבא אנחנו נקבל כתוביות וטקסט בגודל נורמלי (יאי!!!)
ר
אגב, תגיד גבר, אתה משתמש בPS4 שלך כסטריימר, אני תוהה אם לעשות זאת או פשוט להביא סטריימר טוב.

evilplate

New member
לא אני לא משתמש בו כסטרימר

יש לי איזה מכשיר זול של LG שאני מחבר לו מקל USB וזהו.
&nbsp
וקווסטים ברמה גבוהה מדי הם בלתי אפשריים, הגעתי לאיזה אזור ופתאום דרקון ענק קפץ עלי, מכה אחת שלו והמסך היה חשוך, אפילו לא היתה אנימציה של מוות!
&nbsp
גם הגעתי לאוצר שיצור ברמה גבוהה יותר שמר עליו (אבל לא רצחני כמו הדרקון) וכל מכה שלי הורידה לו 2 אחוז, אי אפשר לשחק ככה.
אז כן, יש חשיבות גדולה לרמות ואתה חייב להיות באיזור הרמה, אתה יכול ללכת על קווסטים שהם 2-3 רמות מעליך בכיף (הם גם מסומנים בירוק) אבל אלו שבאדום לא נראה לי אפשריים בכלל.

eran_le

New member
Project cars

בינתיים הרושם הוא שזה משחק מרוצים מאוד איכותי ומדוייק מההיבט של פיסיקה והתנהגות כביש. חבל שאין הגאים ל PS4...

eran_le

New member
התכוונתי, אין במחיר שפוי...

2500 זה מוגזם. ויש להם עוד אחד במחיר סבבה אבל בלי FF. יש לי את ההגה Cockpit שלהם ל PS3. מעוצב יפה והכל, אבל בלי FF זה ממש לא שווה.

TRANSISTOR

משחק מקסים ומגוון שמצריך מחשבה עם סאונד מצוין וסיפור... נחמד. לא מסופר בצורה הרגילה אז קשה להתחבר אליו כמו שהייתי רוצה.
&nbsp

yos mar1

New member
סיימתי את פאר קריי, ועכשיו השאלה האם להשלים את כל המשימות

הצדדיות. סיימתי את המשחק כאשר השלמתי בערך 30% ממנו

זה קל, תגיד איזה משחקים מחכים לך בתור....

ואז נראה אם הם שווים שתעבור אליהם במקום להמשיך :)

PlayGirl3

New member
התחלתי Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut

חזרתי ועכשיו אני מוכנה להתמסר למשחק מורכב וארוך יותר כי אני לא מוגבלת בזמן. החלטתי סוף סוף להתחיל את דאוס אקס כי כבר היה מותקן על הקונסולה ולא היה לי כח לחכות עד שמשחק אחר ירד.
אני בינתיים במשימה הראשונה. משחקת על הרמה הקשה ומנסה לעשות הכל בהתגנבות, נראה אם לא אשבר באמצע.
מחכה לראות על מה כל הרעש

את לא תשברי כי....

א' את פרפקטציוניסטית
ב' תמיד יש המון דרכים לכל מטרה ואם לא אהבת את דרך ב' יש דרכים אחרות.
ג' אם תשחקי בהתגנבות 98% מהמשחק יהיה לך בגוף שלישי
ד' אני הצלחתי לעשות הכול בהתגנבות, אז אני מאתגר אותך להשתוות להישג המופלא שלי.
ה' זהו.
.
ושתפי ברשמים יותר מפורטים בהמשך! כי אני קצר רוח

PlayGirl3

New member
סיימתי את המשימה הראשונה

בסה"כ נחמד, אבל עוד לא ברור לי על מה ההתלהבות. אולי בהמשך כשאראה איך החלטות שונות משפיעות על העלילה.
מאוד מעצבן שצריך לחכות לטעינה של Power cell כל פעם שרוצים להרביץ למישהו... אני מניחה שאפשר לשדרג את זה, אבל זה די מטופש שפעולה כזו פשוטה דורשת זמן המתנה כל כך ארוך.
ה-XP עולה ממש לאט... בסוף המשימה יש לי עכשיו רק 3 נקודות לשדרוג. לפני שאמשיך אחשוב על מה אני רוצה לשדרג קודם.

כשתמצאי דברים בעולם ותפרצי לחדרים וכו'

את תשימי לב שאת מקבלת הרבה XP בגלל החקירה הזו והפריצה הזו, זו הדרך שלהם לעודד אותך לפרוץ ולקרוא מיילים וטקסטים וכו' :)
השדרוגים פה גם באמת מוסיפים דברים, למשל יש שידרוג שעוזר לך לנתח את האישיות של האנשים שאת מדברת איתם ועוזר לך לדעת איך הם יגיבו לבחירות שלך. אני לא שמתי תשדרוג הזה כי אני אוהב לבחור להגיד את מה שאני רוצה, לא מה שיניב לי תוצאות חיוביות דווקא :) אבל כל שדרוג פה עוזר ומשפיע על הגיימפלי :)

. זה הזמן להזכיר לך, אל תעזבי אזורים לפני שאת בטוחה שעשית בהם סייד קווסטים
הם טובים!

נחכה ונראה מה תחשבי בסוף :) גם אני לא התאהבתי בו אחרי המשימה הראשונה... :)

ה- XP עולה מהר בהמשך...

אישית, בשלבים מאוחרים של המשחק, הרגשתי שאין לי ממש מה לשדרג כבר, כל הדברים שהייתי צריך או רציתי השגתי ויש הרבה "עודף" של שדרוגים מיותרים. אבל לא נורא, המשחק עדיין מאוד מהנה.

למעלה