מה שיחקתם השבוע?

דרגון קווסט הירוז (משחק גרוע) מקווה להתחיל tales של tt

האמת שאין לי מצברוח בשיט. קיוויתי שDQ הירוז יעלה לי קצת את המצברוח... כי אתם יודעים זה דרגון קווסט, והמשחקים הקודמים תמיד הרימו לי את המצברוח לא משנה מה.

המשחק הזה אמור להיות האק אנד סלאש, אבל אלוהים זה פשוט משחק רע.
משחקי האק אנד סלאש קמים ונופלים על אויבים שכייף להילחם נגדם ומערכת קומבואים מכובדת.

לDQ הירוז יש מערכת קומבואים נחמדה, יש המון דמויות לשחק שנלחמות באופן שונה זה מזה.

מה שחסר זה .. שהאויבים פשוט חסרי מוח, הם פשוט עומדים כמו עציצים ומחכים
שתרביצו להם, הם לא עושים לכם שום דבר.

אני מסיים תמיד את המשימה עם HP מלא אין פה גרגיר של אתגר.
כשאתם מפעלים את הsuper tension (סופר סייאן, בעולם של דרגון קווסט)
אתם בלתי פגיעים לזמן מסוים ויכולים להפעיל מתקפה ממש חזקה שמחסלת גלים שלמים של אויבים, ככה שעוד יותר אין שום סיכוי לאתגר.

גם הobjectives למשימות כל כך משעממות וחסרות מעוף.כמעט תמיד צריך להגן
על איזו חפץ/מישהו. מכל גלי האויבים חסרי המוח האלה.

נראה שזו הדרך היחידה שהמפתחים חשבו שהם יצליחו למנוע מאיתנו לסיים את המשחק ביום. כי תמיד צריך להגן על משהו/מישהו מאוד פגיע ככה שאפילו
אם האויבים לא מאתגרים אותך בשיט, יש יותר מדי מהם.

עכשיו מי שמכיר את דרגון קווסט יודע שמתי שהורגים אותך, אתה לא מאבד
את הרמות שעלית מאז שמתת אתה מאבד רק את ההתקדמות שלך במבוך וחצי מהכסף שלך.

אז גם כאן זה ככה, אתה לא מאבד את הרמות שעלית, וככה יוצא שאתה ממש
חזק תוך זמן מאוד קצר, שזה שוב גרוע כי שוב אין לך סיכוי לאתגר במשחק

הבוסים הם היחידים שאולי יכולים להרוג אותך,אבל גםאז רוב הסיכוים
שתמות כי לא הצלחת להגן על מי/מה שהיית צריך.

בקיצור, שומר כספו ירחק.

מקווה שיהיה לי זמן להתחיל את tales של tt היום כי ממש בא לי זה איזה משחק הומריסטי שיגרום לי לצחוק קצת, זה בא לי בטוב עכשיו.

PlayGirl3

New member
Tales of Symphonia

היה בא לי jRPG וזה בערך היחיד שנשאר לי על ה-PS3.
היה הרבה רעש סביבו שהוא אמור להיות הטיילס הכי טוב, אבל למען האמת הוא די ממוצע. לא מתקרב לרמה של Abyss או Vesperia שהם הטופ מבחינתי.
לויד הוא גיבור קלאסי של הדור הישן. קולט מעצבנת. אין בעצם מישהו מחברי הקבוצה שאני אוהבת במיוחד. העלילה נחמדה עם כמה טוויסטים, חלקם צפויים, חלקם פחות. היום הרבה שנים אחרי שהמשחק יצא יש תחושה שכבר ראינו הרבה מהם במשחקים אחרים, אולי בזמנו הוא היה מקור להשראה.
קשה בהתחלה להתרגל למערכת הקרב שעברה המון שידרוגים במשחקים החדשים. אין free run, יש הרבה פחות אופציות לקיצורים ל-artes ויותר מסובך להוציא קומבואים ו-mystic artes שכמעט לא קיימים. אחרי כמה שעות כבר די מתרגלים וגם יש משהו נחמד בפשטות הזאת. אני מתארת לעצמי שמי שנכנס היום פעם ראשונה לסדרה במשחקים החדשים לא מוצא את הידיים והרגליים בכל האפשרויות שקיימות בקרבות.
סיימתי את המשחק לא לפני שמיציתי כמעט כל דבר אפשרי כמו להשיג כמעט את כל הtitles לכולם, לנצח את הקולוסיאום עם כל אחד מחברי הקבוצה, להתמחות בבישול עם כל המתכונים עם כולם, לנצח את כל הבוסים הסודיים, להשלים כמעט לגמרי את רשימת המפלצות והציוד וכו' כדי שיהיה הרבה יותר מהיר לעשות את הסבב הבא אם ארצה ללכת על הפלטינום.
אני עכשיו באמצע speed run של סבב שני כשאני עובדת על כמה אתגרים שנשארו לי כמו לשחק עד שלב די מתקדם בלי להחליף את הנשק הראשוני- חרב עץ עלובה שבקושי עושה נזק, לא לתת לאף אחד למות בכלל ולא להשתמש בכלל בג'לים (חפצי ריפוי).

אני זוכר שצחקו על המשחק הזה שהוא ripoff של פפ10 כשיצא.

כאילו שכל הקטע עם קולט שהיא איזושהי "בחורה נבחרת" כמו יונה מפפ10 שיש לה נטל כבד על הגב וכל זה. אני לא יכול לשפוט כמה האשמות ההם היו נכונות כי שיחקתי
רק כמה שעות ראשונות עד שהאימולטור של הגיים קיוב התרסק לי באיזושהי נקודה ונאלצתי לנטוש את המשחק.

זכור לי שנהנהתי אבל הדיבוב היה כל כך רע שזה שיגע אותיי.
גם אם המשחק פשטני, לעשות כל מה שאפשר במשחק JRPG
כל הכבוד.

את צריכה לשחק באיזה משחק בסדרת suikoden נראה אם תוכלי לגייס את כל הדמוית האפשריות תמיד את קופצת לי לראש שאני מנסה לחשוב מי מסוגל לעשות את זה.
איזה כוח סיבולת :)

PlayGirl3

New member
כבר עשיתי את זה

suikoden 5. זה היחיד ששיחקתי, אבל גייסתי את כולם.

לא הייתי בטוחה אם סימפוניה יצא לפני או אחרי פפ10, אבל באמת יש המון נקודות דמיון. במיוחד זה שצריך לעבור ממקדש למקדש ולאסוף את הזימונים.
בגרסת ה-ps3 אגב אפשר לשחק עם הדיבוב היפני.

פשש :) מת שיגיע כבר פרסונה 5 ונשחק במקביל.

נראה למי תהיה את האסטרטגיה היותר טובה בבוס הסופי ופרסונות יותר טובות.
stay tuned.

עטלפוני

New member
Shadow of Mordor

אני יודע שלא מתים על המשחק הזה כאן, ואני בעצמי לא מבין למה אבל אני ממש קבור במשחק הזה. מהבודדים שאני מסיים עם 100 אחוז, כולל כל הסייד קווסט. העלילה סטנדרטית ולא כזו מעניינת אבל המשחקיות של הקרבות ממש מהנה. אני אבל שמח ששיחקתי את זה לפני באטמן, כי אז החוויה בטח היתה נהרסת (של מורדור).
&nbsp
התחלתי גם את ORI. משחק מקסים, מוסיקה ועיצוב נהדרים.

CallMeCavanaugh

New member
כבר רואים את סוף הוויצ'ר באופק

קיבלתי את הגביע של סיום כל חוזי המפלצות במשחק ואספתי פחות או יותר את כל הדיאגרמות (מלבד אלו של הזאבים, כי הן מבוגבגות כנראה), ועכשיו אני במשימות של ההכנות האחרונות לקראת הקרב הסופי, בדרגה 33. אני מקווה שההכנות יעלו אותי בעוד דרגה אחת לפחות לפני הקרב כי בשביל ללבוש את השיריונות הכי מתקדמים צריך להיות בדרגה 34.
&nbsp
זו אולי הפעם הראשונה אי פעם שאני בסוף של משחק תפקידים אחרי שהשקעתי לא מעט במשימות צדדיות (עקרונית אני יכול להשקיע עוד כי יש לי המון סימני שאלה במפה בסקליגה, אבל אלו לא משימות לרוב וגם אם כן אלו משימות של גילוי אוצר שהן משימות קצרות ובנוסף עדיין אין לי את כל קלפי הגוונט) ועכשיו שאני מגיע לסוף אני מתבעס שאין במשחק עוד תוכן כי אני לא רוצה שהוא ייגמר. לרוב אני משחק בתוכן הצדדי עד שבשלב מסויים אני אומר מספיק והולך לסיים את המשחק.
מזל שדווקא יש תוכן נוסף, אני מתלבט אם לקנות אותו מיד אחרי שאסיים או לחכות עם זה קצת עד שתצא גם ההרחבה הבאה ואז לשחק בהכל ביחד.
&nbsp
חוץ מזה, מכיוון שהתחדשתי ב Oneplus 2 לאחרונה, שיחקתי קצת בטלפון. לזכר ימים עברו הורדתי את החלק הראשון של Sorcery ואני ממש מרוצה ממנו. גם הצליחו לעשות משהו כיפי ומותח עם הקרבות וגם תיקנו כל מיני תקלות שהיו בספר ומעבירים את הסיפור בצורה יפה. אני מאמין שאקנה גם את החלקים הבאים.
ניסיתי גם את Dungeon Hunter 5, והוא אכן נראה מרשים מאוד, אבל זה די מבעס לשחק במה שמצליחים לעשות עם טלפונים אחרי שמתרגלים למשחקי קונסולות. כנראה שאני צריך משחקים בסגנון אחר בטלפון.

amithas190

New member
גם אני עם הוויצ'ר , תשמע הוא קיבל את משחק השנה בצדק

כל כך כיף לחקור את העולם הזה ולעשות את כל המשימות משנה

CallMeCavanaugh

New member
כבר הגעת בחזרה לקייר מורהן?

אם עדיין לא, תתקין את ה-DLC של שיריון הזאבים והוא אמור לעבוד לך כמו שצריך. הבאג הוא אם מתקינים את זה אחרי שכבר מגיעים לקייר מורהן פעם אחת.
זאת תוספת חינמית. יש עוד כמה תוספות חינמיות חביבות, כדאי לעבור על החנות ולראות מה הם מציעים שם.

amithas190

New member
רגע רגע.. לא זכור לי שהייתי שם. אני כרגע במשימות בנוביגרד

איפה נמצאות התוספות החינמיות?

amithas190

New member
עוד משהו שלא ברור לי בשיפור דמות

אם שידרגתי יכולת מסוימת אבל לא שמתי אותה באחד התאים של הדמות-היא עדיין פעילה או שהיא כבויה?

למעלה