סיכום שבועי

סיכום שבועי

לא היה הרבה זמן

דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
טלנובלת השבוע:
תכנית השבוע:
שחקנ/ית השבוע:
קניית השבוע:
מאכל השבוע:
שיר השבוע:
תמונה:

מסכמת

דבר טוב שקרה השבוע: מאלף הארנבון המפורסם עוקב אחריי באינסטגרם.
דבר רע שקרה השבוע: הרצח התינוקת, אחי מסר את לונה ואני מתגעגעת אליה.
טלנובלת השבוע: אמא, כח לאהוב
תכנית השבוע:
שחקנ/ית השבוע: מרקו פיגוסי, ג'נסו דרה והשחקן החתיך שמשחק את עלי מאימא.
קניית השבוע: הזמנתי נרתיק שאמור להגיע ותיק עם בקבוק גמיש
מאכל השבוע: פשטידת איטריות
שיר השבוע:
תמונה:

evglev1

Well-known member
מנהל
מסר לתמיד????

האח שלך עד כדי כך חסר לב? או שהיא והכלב השני לא הסתדרו?

הוא טוען שהיא כלבה עם אופי שמתאימה למקום פתוח

ולצערי כן לתמיד. אבל אני שוקלת לבקר אותה שם. מסכנה בטח נשבר לה הלב והיא סובלת. התחברתי אליה. זה קרה ככה עם ז'וז'ה גם.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא יודע כמה ז'וז'ה הייתה קשורה אליכם

אבל לונה מרגישה בדיוק כמו ילד בבית ספר יסודי שהוריו נטשו אותו בבית יתומים. מסתבר שהדר צדקה לגבי אחיך וזה נגמר מה שהדר הזהירה אותך מפניו. אם כי אי אפשר היה להימנע מזה, כי בניגוד לחתולים, כלבים נפגעים מאדישות של אנשים שנמצאים איתם במגע ושמירת מרחק שלך מלונה כפי שהדר הציעה הייתה פוגעת בה.

לאיזה מקום פתוח היא עברה?

היא כלבה מקסימה

אבל לא מתכוונת לוותר עליה, אמנם לא יכולה לאמץ אותה אבל אני אבקר אותה כל פעם שאני יכולה. היא נמצאת אצל מישהי בפתח תקווה והיא עוברת קורס אילוף.
&nbsp
כואב לי הלב על הסבל שהיא עוברת. רק שלא תפתח חרדת נטישה.

לצערי

הוא אפילו לא סיפר לאימא שלי. אימא שלי חשבה שהיא עדיין מאושפזת במרפאה כי הייתה חולה עד שביררתי אצלו ואז סיפר לי שמסר אותה כי האופי שלה מתאים למקום פתוח. זה חוסר אחריות טוטאלית לאמץ כלב מבלי לדעת מה הוא מחפש בכלב ומה מתאים כלב לדירה. כואב לי הלב הסבל שהיא עוברת עכשיו.

evglev1

Well-known member
מנהל
נשמע אדם אנוכי מאוד ועוד עושה זאת בהיחבא

כנראה הוא כמו אותם בעלים במלחמת לבנון השנייה שזרקו או מסרו את הכלבים שלהם בטענה שאין להם אוכל בשבילם ושיקרו לילדיהם שהכלב ברח.

הוא גם אמר לאימא שלי שאין לו כוח וכסף להביא מאלף

חושב שחיות זה משחק ילדים. הוא לא עיקר אותה ואפילו לא לקח אותה לוטרינר לביקורת. הייתה רק פעם אחת כשהביא אותה. בקושי יש לו כסף לעצמו ואישתו לא עובדת. רובצת בבית ואפילו מטילה את המטלות הבית עליו. הכי גרוע שלא הוציאו את לונה החוצה ועשתה את הצרכים בבית על עיתונים. מעולם לא שמעתי על דבר כזה שכלב עושה צרכים בבית כשהוא בריא. אז הצטרף רוקי והם לא הסתדרו אחד עם השני. לונה אכלה לו מהאוכל במקום את האוכל שלה. אפילו אחי רצה להביא חתול לבקשת אישתו אבל אימא שלי לא הסכימה. לא יודעת מה היה עולה בגורל החתול אילו הייתה כן מסכימה. הם לא מבינים כלום בחיות וברגשותיהם חושבים שהם משחק כמו עם ז'וז'ה שהיה לקישוט במרפסת רק נתנו לו אוכל וניקו את הכלוב. לא התקרבו אליו ואני בספק אם הם מכירים את האופי שלו. כשהייתי שם אירחתי לו חברה, ליטפתי אותו ואפילו נתתי לו נשיקה והוא אהב את כל המחוות שעשיתי למענו. הוא אהב את הליטופים שלי וראו שהוא היה בודד. ועוד זה היה מאישתו של אחי כי אילולא היא אחי לא חשב להביא ארנבון. את לונה היא לא כל כך אהבה מה שאני ואימא שלי שמנו לב. לא אתפלא אם היא זו ששכנעה את אחי למסור אותה. הם לא נתנו לה יחס בכלל. כמו ז'וז'ה הביאו אותה ורק דאגו לה לאוכל, בקושי שיחקו איתה. רק אני ואימא שלי שיחקנו איתה.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שגם כשיהיו לך אחיינים או אחייניות

את או אימא שלך תשמשו בתפקיד האימא, והם יסתבלטו להם. טוב לפחות ללונה יהיה יותר טוב אם וכאשר יימצאו לה בעלים חדש, אם כי גם אצל המאלף היא תרגיש טוב יותר מבבית.

לגבי הצרכים אחותי וגיסי עובדים במשרה מלאה, אז הבנתי שאין באפשרותם לטייל עם הכלבה, אם כי הם העדיפו להרגיל אותה להתאפק יום שלם מללמד אותה לעשות על עיתונים, כך שבמקרה הזה עיתונים זה פתרון טוב, לחשוב על עצמינו ללכת לשירותים פעמיים ביום, זה מזעזע. אבל אם אישתו לא עובדת ויכלה להוציא את הכלבה באמת טיפשי שלא הוציאו אותה החוצה והיא עשתה על עיתונים.

האמת גם כשאנחנו הבאנו את אוסקר ז"ל לא הבנו כלום בכלבים, וסידרנו לו חדר במרפסת וכשהוא בא קופא מקור העברנו אותו למסדרון ואז הייתה לו מחלה קשה, כנראה הוא היה חולה עוד בחנות, לעולם לא נדע, וכשהווטרינר טיפל בו הוא הסביר שגור הוא כמו ילד ואמנם במשך שבוע הוא היה אצל הווטרינר שטיפל בו וכבר הכין אותנו שהוא הולך למות, אבל הוא ניצל ומאז התייחסנו אליו כמו אל עוד ילד במשפחה, אם כי אחותי שקיבלה אותו כמתנה ליום הולדת, כמעט ולא מצאה זמן לטייל איתו, אבל אני טיילתי איתו המון וגם ההורים. אבל מה שכן הוא אהב מאוד את אחותי כנראה הרגיש שיש לו אותנו בזכותה.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם אני המום

לא אתפלא אם גם את הילד שלו הוא ימסור בעתיד.

evglev1

Well-known member
מנהל
מסכם

דבר טוב שקרה השבוע: האחיינית שלי הייתה אצלינו.

דבר רע שקרה השבוע: הסיפור על רצח התינוקת יסמין שתמונות שלה בטלוויזיה ובעיקר החיוכים הזכירו לי את האחיינית שלי והפחידו וזיעזעו אותי.

ביטול משחק הידידות עם ארגנטינה בגלל הפחד של שחקני הנבחרת מאיומי הפלסטינים בראשות ג'בריל רג'וב "המתון" ו"שוחר השלום".

טלנובלת השבוע: דילה, מלכת הלילה, לכל הרוחות

תכנית השבוע: המשפיעים עם לוסי אהריש, בגלל שהממיר שלי שומר אוטמטית במשך שבועיים, אני צופה בהרבה דברים ב"איחור" של שבועיים, אז רק השבוע ראיתי את התכנית על נפתלי בנט.

שחקן/שחקנית השבוע: אייפר דונמז, נג'יפ ממילי, האטיג'ה שנדיל, ארקאן פטקאיה, הוליה דארג'אן, ינג'ה ג'בהאר, ג'ו ג'ונג סוק, פק בו יונג, קים סל ג'י, אים ג'ו הוואן, מוראט יילדירים, מריאם אוזורלי, אוגור פולראט.

קניית השבוע: צעצוע של ארנב לאחיינית שלי.

מאכל השבוע: כבד עגל, סלט סלומון, פרגיות.

שיר השבוע: אין.

faery18

New member
אהבתי את בנט בקדנציה הקודמת שלו

אבל בקדנציה הנוכחית הוא התגלה כצבוע.
&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
בנט לא משהו, אבל איילת שקד עושה חיל במשרד המשפטים

אחרי ההישג שלו לאחר הבחירות והתרגיל של ליברמן. נראה שעוד כמה מעט יהיה בג"צ נורמאלי שלא יפריע לממשלות להילחם בטרור.

גם הצביעות של בנט היא כלום לעומת הצביעות של ליברמן שלא ברור איך עדיין ממשיכים להצביע לו, אחרי כל הדברים שהוא הבטיח בביטחון המדינה וכשר ביטחון לא שינה בכלל את המדיניות של יעלון וברק.

faery18

New member
באמת כבר עדיף שהיא תעמוד בראש המפלגה

נראה לי שביבי הבטיח לבנט את תיק הביטחון בבחירות הבאות ובגלל זה בנט מתחנף לרמטכ"ל הכושל ולא מבקר יותר את ביבי על הרפיסות שלו במיוחד בגזרת הדרום. כי זה תמוה, במיוחד אחרי שלא הפסיק לבקר אותו על ההתנהלות הרופסת לפני ובזמן צוק איתן. נראה שבנט גם לומד מיאיר לפיד לקרוץ לשני הכיוונים גם לימין וגם לשמאל ובכך הוא בעצם מוכיח שגם הוא פועל אך ורק מתוך אינטרס ותועלת אישית. בגלל זה אני אומרת שעד שלא יקום מנהיג שיש לו מילה ושבאמת איכפת לו מטובת העם, אנשים ימשיכו להצביע לביבי שהדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה לנאום. וכן, על ליברמן שלא נדבר בכלל שקרן ברמות שאין דברים כאלה, אבל לו בניגוד לביבי אין כריזמה שיכול להמשיך לעבוד על כולם ככה שאני לא אופתע אם בחירות הבאות הוא לא יעבור את אחוז החסימה.

מיכאל בן ארי טוען שהוא יחסל את הטרור

אם יצביעו לעצמה יהודית. מה שמפחיד אותי שהוא קיצוני אבל תאכלס עד שלא ננסה לא נדע ובינתיים המצב פה לא מזהיר.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם פייגלין מבטיח לפתור את כל הבעיות במדינה

אבל כשהוא ממציא סקרים שנותנים לו 17 מנדטים זה פוגע מאוד באמינות שלו.

נראה שדרעי עושה בחכמה שמתנגד להורדת אחוז החסימה שתסייע לו. ביבי אולי מנסה להציל מנדטים של הימין, אולי להיפך, אבל אם אחוז החסימה יירד גם אורי אריאל ייפרד מבנט וירוץ לבד עם סמוטריץ', גם אלי ישי ירוץ לבד, ויקרה מה שקרה ב-1992 שגם את אחוז החסימה הנמוך הרבה מפלגות לא יעברו. אם כי בניגוד ל-1992 שרבין הרוויח מכך, הפעם דווקא הליכוד כנראה ירוויח עוד מנדטים מזה, כמו שגם הפעם ביבי הרוויח גם מכך שאלי ישי לא עבר את אחוז החסימה ואולי זה מה שביבי רוצה. אם כי אז ביבי יהיה תלוי לגמרי בכחלון ואורלי לוי, אורלי לוי רק חברתית והעניין המדיני לא מעניין אותה, אם כי ייתכן שגם תגן על בג"צ, אבל כחלון שוב יהיה החישוק משמאל, בעצם גם ליברמן.

evglev1

Well-known member
מנהל
יותר נכון למד מגדעון סער

להתחנף לדבר נגד וויתורים לערבים ונגד אבו מאזן, אבל להתחנף לאליטות השמאל הליברליות. נראה שבנט חושב שמשתלם לנו שהערבים מפולגים בין פת"ח לחמאס.

למעלה