אני רוצה להתמקד ב2 קרבות.
המיין איבנט כמובן וביספינג נגד סטאן.
ביספינג-סטאן
מייקל ביספינג כידוע כיום הוא אולי הלוחם הבריטי הטוב והמוצלח שמייצג את הUK
הבעיה של בסיפינג זה שמרוב טכניקה הוא שכח כוח , מה שעיקב אותו כל הקריירה עד עכשיו בעיקר.
לא ברור לי למה הוא או המאמנים שלו לא מבינים שהוא צריך יותר עוצמה יותר יכולת KO עם הטכניקה שלו
הבחור מגיע מקרב שהפסיד לסונן , יש שיגידו שהיה צריך לנצח (כמוני) , לא ברור אם הUFC לא היו צריכים את סונן האם באמת היה מנצח בהחלטת שופטים.
בדיעבד ביספינג השאיר את הקרב לשופטים וזה לרוב מה שהוא מסוגל לייצר מול הטופ של המחלקה החלטות.
לא קל לסיים אותו על הקרקע ולא בעמידה (כן פלאשבק להנדו)
הוא מגיע הלילה לקרב מול בריאן סטאן שהוא בעצם סטרייקר בנוני עם כוח גדול בידיים
בדיעבד אפילו שעל הנייר ביספינג טוב יותר בעמידה מבחינה טכנית אין לו את הכוח לתת KO ולא כדאי להסתכן 3 סיבובים בלחטוף KO והפסד שני שיוריד אותו אחורה לגמרי
אם ביספינג חכם הוא אמור לקחת את הקרב לקרקע לפחות בסיבוב אחד בקרב בעיקר הראשון כדאי לעיף את סטאן ובסביבוב השני לעמוד איתו קצת
בשלישי הוא חייב לדעתי ללכת על סיומת כדאי שיהיה כוח במחלקה הזאת ואולי יקבל כבר טייטל שוט שלדעתי הגיע לו מזמן.
במידה ובסיפינג יחליט רק לעמוד איתו אני צופה KO או TKO לסטאן בלי בעיה בכלל
על הנייר זה קרב שאמור להיות קל לסטאן בגלל שביספינג לרוב לא בא עם גייםפלאן אלא עומד איתך רק.
יהיה מעניין , קרב חשוב לביספינג שמעמיד את הקריירה שלו למבחן לדעתי הלילה.
ג'ונס נגד בלפורט
עד היום כל לוחם שנלחם נגד ג'ונס נלחם כקאנטר סטריק בגלל הפחד מהגודל של ג'ונס
זה לא עבד כי ג'ונס יכל ליישים טייקדאון או להרחיק את היריב ב'גאבים הארוכים שלו.
הנדו כידוע היה מתפוצץ לדעתי אחרי 20 שניות על ג'ונס ומה שהיה קורה קורה.
בלפורט צריך להבין שעד היום להיות קאנטר מול ג'ונס זה לא טוב! זה לתת לג'ונס להוביל את הקרב ולפחד ממנו
לבלפורט יש משהו אחד שיכול לעזור לו וזה החוסר פחד והיכולת ללכת קדימה וכן ללחוץ.
ראמפייג' ושוגון נלחמו כקאנטרים חיפשו פרצות ושילמו על זה
אני חושב שבלפורט הלילה צריך איך שהקרב מתחיל לא לתת לג'ונס לגשש יותר מידי ולרוץ קדימה
ממה שראיתי בקרב האחרון של בלפורט מול אנתוני ג'ונסון זה שבלפורט חזק מאוד פיזית הוא די הרים את אנתוני ממנו בקרקע.
בנוסף לשחורה שלו (שאיפשר לדעת איזה רמה הוא באמת תכלאס) הוא לא צריך לחשוש מלהגיע לקרקע , כי אם הוא יחשוש הוא ילחם כקאנטר וזה פותח לג'ונס פירצות קלות להיכסנ לטייקדאון או להביא קאנטרים משלו כמו שעשה למא'צידה או ראשד.
כידוע עד היום בלפורט לא התמודד טוב מול מתאבקים שמדובר במתאבק כמו ג'ונס עדיף להזהר כפליים
לכן לבלפורט אין מה להפסיד ולדעתי הוא חייב לבוא א-ג-ר-ס-י-ב-י וזו תיהיה הדרך שלו לנצח ואני באמת מאמין שאם הדרך הזאת הוא יצליח לפחות לפגוע בג'ונס
על הנייר לבלפורט יש סיכוי קלוש לנצח והוא בעצם מחליף של מחליף באירוע ובכלל עלה משקל
נכון שקשה להגיד שלבלפורט יש סיכוי אבל אנחנו בתקופה של הרבה גייםפלאן
ודווקא בגלל שג'ונס יבוא עם גיים פלאן אני חושב שבלפורט צריך לבוא פשוט אגרסיבי וברוטאלי וזה מה שיתן לו לנצח את המפלצת.
לא חושב שכיום יש מתאבק מספיק טוב במחלקה וסטרייקר מספיק טוב כדאי לנצח את ג'ונס
שוגון של הפרייד היה יכול לתת לו פייט מצווין אבל לצערינו שוגון כיום הוא לוחם נכה
ניצחון של ג'ונס הערב לא משנה כלום את העבודה שהוא גדול וחזק פיזית בנוסף מפוצץ כישרון שרק עולה ועולה
ואילו הפסד של בלפורט הערב צריך להחליט מה לעשות להפסיד ל2 האלופים של המחלקות לא כל כך טוב לקריירה שעומדת להגמר.
אשמח לשמוע דעות על ג'יים פלאן שהלוחם האנדרגוד אמור להביא לקרב בכדאי לנצח (וזה בעיקר כי בהימורים המון הימרו על אנדרדוגים)