התייעצות תמונתית

LeAnnDylan

Well-known member
התייעצות תמונתית

כבר שאלתי את קרן וג'ס (ועוד כמה אנשים) אבל קיבלתי יותר מידי תשובות

אז אשאל גם פה.
אני רוצה לפתח תמונה בגדול לתלות בחדר וצריכה לבחור אחת.
אני מתלבטת בין 7 תמונות.
(התמונות באיכות גבוהה, אבל מכיון שתפוז גיי אני נאלצת להקטין אותן כדי שיתאימו לפה)

וכן זה שרשור חדש כי אין לי כוח לגלול למטה לאוף, אח"כ קרן יכולה לשרשר את זה לאיפה שבא לה.

Oukami Kun

New member
קיבלת הרבה דעות כי זה המון תמונות

בגדול אבל כולן די דומות. השאלה היא מה יתאים לך בחדר, רקע הקיר, ארונות/מיטות/מראות/פוסטרים אחרים שיש על הקירות, מדפים וכו וכו...
אבל מה שכן אני יכול להגיד לך ש3 ו4 ממש סתמיות בעיני, 6 ו7 טיפה יותר מוצלחות אבל 1 הכי מיוחדת לנוף הזה ספציפי. זה אותו מקום בשעות שונות/רמות חשיפה שונות, אז פשוט מה שנראה לך הכי מתאים.
בעיני ההתלבטות שלך צריכה להיות בין 1, 2 ו5. 2 תתאים הכי טוב בחדר שיש בו הרבה דברים מעץ/בצבע עץ, 5 תתאים לחדר עם רקע לבן ובלי הרבה קשקושים ו1 תתאים בחדר עם הרבה 'רעש'.
לא ציפיתי שזה יצא כזה מנומק

LeAnnDylan

Well-known member
תודה

האמת היא שאני נוטה לכיוון 2. הדבר היחיד שמפריע לי בתמונה זו הסירה הזו שתקועה שם. אבל אני אתעלק על מישהו שיפטשפ לי אותה החוצה ואז היא תהיה מושלמת.

Oukami Kun

New member
לא הייתי עושה את זה

הסירה היא מוקד האור בתמונה, ובעצם המרכז של כל העניין. זה כמו שתוציאי את ישו מ'הסעודה האחרונה', או את ונוס מ'לידתה של ונוס'. אם הייתי מסיר משהו משם הייתי מוריד את המנוף/גשר/ווטאבר הקטן הזה שיש בצד שמאל, שהוא שחור והורס את כל הקומפוזיציה של העסק.
אני דווקא הייתי הולך על 5, אבל זה כי זה מתאים אישית לחדר שלי, שיש בו לא מעט דברים שקורים על הקירות.
אבל אם את נוטה ל2 לכי על זה.

LeAnnDylan

Well-known member
הסירה זה מה שמכער לי את הנוף

אני רוצה את הבניינים, והמים, והגשר.
כאילו בכל תמונה יש קצת ממה שאני רוצה כדי להפוך לתמונה המושלמת.
הפואנטה של התמונות זה הסקיי-ליין של נאשוויל, ככה שלסירה אין שום חשיבות בעיני. היא סתם תקועה לי שם אבל לצורך הענין גם המנוף בצד תקוע ומבחינתי יכול לעוף.
הייתה תמונה אחת מושלמת בגטי אימג' אבל היא עולה כמו כליה אז נאלצתי לוותר עליה

Oukami Kun

New member
האמת? לא עפתי.

ממש אובר-ערוך. זה לא צבעים הגיוניים, והשמיים אובר-דרמטיים, והכל צועק פוטושופ. נראה כמו נאשוויל בעתיד הרחוק והמדע-בדיוני.
כמה הם רוצים על זה? ובאיזה גודל?

LeAnnDylan

Well-known member
כן נו, מפוטשפ לחלוטין, אבל מהמם

אני בעד פוטושופ. לא צריכה שזה יראה אותנטי, רוצה משהו חי.
והאמת שזה לא התמונה שעולה כמו כליה, זה כל דבר באתר הזה. בגדול שאני רוצה עם רוצים איזה 400$.
למרות שפעם רציתי לרכוש שם איזה תמונה לפני מיליון שנה והיה צריכה להשאיר פרטים לחזרה ואז התקשרה אליי איזה נציגה שלהם בישראל ושאלה אותי לאיזו מטרה אני צריכה את התמונה ושהתמחור בהתאם ואז זה גם לא היה זול אבל לא בסדר גודל הזה...
אז או שזה השתנה הרבה בעשור+ הזה מאז שבדקתי או שצריך לבדוק בגטי אימג' ישראל.
פשוט לא היה לי כוח לדבר עם אף נציג שירות.

Oukami Kun

New member
איזה הסיחפות

האמת זה תלוי בגודל, אבל תמונה כזאת לא צריכה לעלות יותר מ1000-1500 שקל ל120X80.
באמת כדי לך לברר אם יש להם איזה נציגות בארץ, כי בטח גם משלוח של דבר כזה יעלה לך הרבה.
או שיש מצב שהם תפסו על עצמכם תחת והם יקרנים רצח עכשיו...

LeAnnDylan

Well-known member
גם לא

פיתחתי בחודש הקודם תמונה בגודל 80X120 לבת דודה שלי וזה עלה לי 300 ש"ח, עם מסגרת אלומיניום. על קנבס הם רצו על אותו הגודל 400 ש"ח.

1000 ש"ח זה סכום דימיוני שכבר לא כל כך רלוונטי להיום. לא משלמת סכום כזה על שום תמונה, לא משנה כמה מהממת היא תהיה.

LeAnnDylan

Well-known member
אומייגאד! זו הפעם האחרונה שאני כותבת הודעות

מהאייפון. האוטוקורקט שלי הכי יצא עולה חדש

jess r

New member
למה? הא מגניבה ממש

זה מדגיש את המים ובלי קשר ספינות זה סקסי (לא?... רק אני?... לא חשוב).

מה שגורם לך להרגיש הכי טוב

אם דברים מפריעים לך בתמונה, אז לא חייבים להוציא על זה הרבה כסף, כי זה תמיד יישאר שם.
באופן אישי אני חושב שכל התמונות צבעוניות מידי וקצת מצועצעות, אבל אם כבר הייתי הולך על 6.
למרות שבתכל'ס הן מרגישות לי קצת סתמיות, אין תמונות יותר מעניינות של נאשוויל?

למעלה