שלישי-רביעי בבלוגיה מוזמנים לשתף בלוגים, המלצות ושת"פ תפוז
פ פייה מסוכר New member 14/1/14 #2 סלמון בתנור בגרגרי חרדל לאחרונה אני מתעצלת לקצוץ ירקות במטבח, אולי בגלל החורף. בגלל זה עברתי מהכנת סלמון מבושל בירקות לסלמון בתנור. הסלמון הזה קל ביותר להכנה וטעמו משובח! הוא מתאים מאוד לארוח!
סלמון בתנור בגרגרי חרדל לאחרונה אני מתעצלת לקצוץ ירקות במטבח, אולי בגלל החורף. בגלל זה עברתי מהכנת סלמון מבושל בירקות לסלמון בתנור. הסלמון הזה קל ביותר להכנה וטעמו משובח! הוא מתאים מאוד לארוח!
I ismeralda100 New member 15/1/14 #3 כשאומרים לך "את הספר הזה את חייבת לקרוא!!" אני לא אוהבת. אבל כן, אתם חיייבים. תקראו. מדריך למציאת עבודה ובניית קריירה ספר נחוץ בהחלט מה אני למדתי ממנו? קראו http://saloona.co.il/ismeralda/2014/01/15/מדריך-שימצא-לך-עבודה/?ref=blog_main
כשאומרים לך "את הספר הזה את חייבת לקרוא!!" אני לא אוהבת. אבל כן, אתם חיייבים. תקראו. מדריך למציאת עבודה ובניית קריירה ספר נחוץ בהחלט מה אני למדתי ממנו? קראו http://saloona.co.il/ismeralda/2014/01/15/מדריך-שימצא-לך-עבודה/?ref=blog_main
מ מזון למחשבה1 New member 15/1/14 #4 ט"ו בשבט -שעתם היפה של הפירות היבשים הגיע http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2769529
ט"ו בשבט -שעתם היפה של הפירות היבשים הגיע http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2769529
I inbarush19 New member 16/1/14 #5 קופון הנחה לפיצה האט@ http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2770861&r=1