שרשור תמונות כי מזמן לא היה, כי הפורום רדום, כי הצטברו לי מלא תמונות להראות וכי סתם בא לי
C cheburasha New member 19/2/15 #1 שרשור תמונות כי מזמן לא היה, כי הפורום רדום, כי הצטברו לי מלא תמונות להראות וכי סתם בא לי
C cheburasha New member 19/2/15 #2 מקל סלפי החדש של ג'ו ג'ין מו לא יכולתי שלא לשתף משהו ממנו בשבוע שעבר בסיאול הסתיימה עונת ההופעות של מחזמר "חלף עם הרוח" בו ג'ו ג'ין מו היה רט באטלר. במסיבת סיום קיבל מתנה מקל סלפי ומצא לו שימוש מייד
מקל סלפי החדש של ג'ו ג'ין מו לא יכולתי שלא לשתף משהו ממנו בשבוע שעבר בסיאול הסתיימה עונת ההופעות של מחזמר "חלף עם הרוח" בו ג'ו ג'ין מו היה רט באטלר. במסיבת סיום קיבל מתנה מקל סלפי ומצא לו שימוש מייד
C cheburasha New member 19/2/15 #3 Park Seo Joon בקיל מי היל מי וסתם חמוד. בלי ספויילרים הרג אותי עם הסוודר הכתום (זה ממסיבת העיתונאים) והפרצופים
Park Seo Joon בקיל מי היל מי וסתם חמוד. בלי ספויילרים הרג אותי עם הסוודר הכתום (זה ממסיבת העיתונאים) והפרצופים
C cheburasha New member 19/2/15 #4 Ji Sung בקיל מי היל מי. גם בלי ספויילרים הוא כזה ממש כבש אותי בסדרה הזו. משחק מדהים! תראו בתמונות את הזהויות השונות, איך הוא נראה שונה! אני יודעת, זה גם בגדים והאיפור אבל בכל זאת, הוא פשוט אדיר.
Ji Sung בקיל מי היל מי. גם בלי ספויילרים הוא כזה ממש כבש אותי בסדרה הזו. משחק מדהים! תראו בתמונות את הזהויות השונות, איך הוא נראה שונה! אני יודעת, זה גם בגדים והאיפור אבל בכל זאת, הוא פשוט אדיר.
C cheburasha New member 20/2/15 #6 Hyde, Jekyll, Me תמונות ללא ספויילרים אחד הדברים הבולטים בדרמה הזו זה רקעים יפיפיים. עם אורות וצבעים... אין לי תמונות טובות מספיק להראות את זה.
Hyde, Jekyll, Me תמונות ללא ספויילרים אחד הדברים הבולטים בדרמה הזו זה רקעים יפיפיים. עם אורות וצבעים... אין לי תמונות טובות מספיק להראות את זה.
L Larc En Ciel New member 20/2/15 #7 תמונות מאחורי הקלעים של העונה השנייה של Let's Eat ברגע שיהיה עוד מידע אני ארחיב בנושא .
M maayanro123 New member 21/2/15 #1 Lee Jung Suk הצטלם לקמפיין אם אני לא טועה, הנושא אמור להיות 11 צדדים שונים שלו או משהו בסגנון הזה.. וכמובן שיש קצת יותר מ 11 תמונות
Lee Jung Suk הצטלם לקמפיין אם אני לא טועה, הנושא אמור להיות 11 צדדים שונים שלו או משהו בסגנון הזה.. וכמובן שיש קצת יותר מ 11 תמונות
נ נסיכת שלג New member 27/2/15 #32 המבט שלו נוטה להיות אבוד לפעמים גם בחלק מהתמונות פה הוא ככה, אבל באחרות הוא נראה מעולה (כמובן )
C cheburasha New member 22/2/15 #9 תמונות שעושות לי את זה טוב, זה לא בדיוק זה רק מעלה מחשבות על מצרפת כאן כמה תמונות ש"מחממות" וזה לא קשור לדמות המצולמת דווקא אלא יותר לאופי התמונה. הייתי אומרת שזה פאן סרביס מאוד. מוזמנות להוסיף תמונות משלכן ועוד אחת מיוחדת בקישור הבא
תמונות שעושות לי את זה טוב, זה לא בדיוק זה רק מעלה מחשבות על מצרפת כאן כמה תמונות ש"מחממות" וזה לא קשור לדמות המצולמת דווקא אלא יותר לאופי התמונה. הייתי אומרת שזה פאן סרביס מאוד. מוזמנות להוסיף תמונות משלכן ועוד אחת מיוחדת בקישור הבא
L Larc En Ciel New member 22/2/15 #10 אחלה שלל הייתי מוסיפה גם אבל אני לא חושבת שאנשים יצליחו לעמוד בחום .
C cheburasha New member 23/2/15 #13 ראית את הגיף שצירפתי כקישור הוא נראה לי קצת נועז מדיי בשביל פרסום מפורש
L Larc En Ciel New member 23/2/15 #14 חחח לא היה לי מושג שזה לחיץ חחח לי ג'ון וסבבה אני אוסיף גם GIFים, אם אני לא אספיק היום אז אני מבטיחה להוסיף כמות נכבדת של תמונות מחר .
חחח לא היה לי מושג שזה לחיץ חחח לי ג'ון וסבבה אני אוסיף גם GIFים, אם אני לא אספיק היום אז אני מבטיחה להוסיף כמות נכבדת של תמונות מחר .