תמונות
elall Member מנהל 25/12/17 #2 כוכבי טלנובלות בשיא החגיגות שחקני הטלנובלה החדשה Amor sin ley חגגו בסט צילומים, על הדרך גם יום הולדת לאנה ברנדה.
כוכבי טלנובלות בשיא החגיגות שחקני הטלנובלה החדשה Amor sin ley חגגו בסט צילומים, על הדרך גם יום הולדת לאנה ברנדה.
F faery18 New member 26/12/17 #13 מהה לאון מבאה מאהבה זה הבן של ויקטוריה רופו חח לא היה לי שמץ.. איזו מותק הבת של סוריה
D Don Nirtin New member 26/12/17 #15 גם לי לא אבל ויקיפדיה אומר כך - José Eduardo Derbez es hijo de la actriz mexicana Victoria Ruffo y del actor y comediante mexicano Eugenio Derbez.   הסיבה שלא ידענו שהם אם ובן זה כי הוא אימץ את השם של הבעל השני של ויקטוריה.
גם לי לא אבל ויקיפדיה אומר כך - José Eduardo Derbez es hijo de la actriz mexicana Victoria Ruffo y del actor y comediante mexicano Eugenio Derbez.   הסיבה שלא ידענו שהם אם ובן זה כי הוא אימץ את השם של הבעל השני של ויקטוריה.
F faery18 New member 26/12/17 #16 מעניין, באמת חיפשתי קודם רופו בקאסט ולא היה... הוא גם לא יצא דומה לה ככה שלא הייתה כל דרך אפילו לחשוד
מעניין, באמת חיפשתי קודם רופו בקאסט ולא היה... הוא גם לא יצא דומה לה ככה שלא הייתה כל דרך אפילו לחשוד
D Don Nirtin New member 27/12/17 #17 אבל זה די נחמד לגלות דברים כאלה במיוחד על החיים הפרטיים של השחקנים.