נשיקה ראשונה בגיל 34. היום (בעצם כבר א

סווינג

New member
נשיקה ראשונה בגיל 34. היום (בעצם כבר א

בעצם רק ניקור זהיר למתחילים. היה יותר משציפיתי מבחינת רך וחם ולח, וזה למרות שבדמיון כבר התנשקתי מאה אלף פעמים, אבל בפועל רק עם הכרית, והיה מפתיע (בדיעבד צפוי) לגלות שזה לא אותו דבר.

אז יש לי חברה ראשונה (*
) ואת כל מה שהייתי משלמת לפסיכולוג ולסרוגייט אני מרעיפה עליה, וכיף לי ונעים לי ופעם ראשונה בת זוג, יימשך כמה שיימשך, תודה לאלוהים.

אל תאבדו תקווה.

(*ולפני שמברכים אותי בלשון זכר - נאלצת להסביר ולהצהיר שאני
)

תודה על השיתוף

כשאני קוראת דברים כאלו זה, לפחות לכמה רגעים, גורם לי להיות אופטימית

dori78

New member
כיף לשמוע
בשעה טובה ומוצלחת!

איכשהו, הנשיקה הראשונה (כמו הסקס הראשון), בד"כ לא נראית או מרגישה כמו שדמיינו.
ככה שאת לגמרי בסדר.
והניסיון שלי לימד אותי, שעם כל בן זוג חדש - הפעמים הראשונות (לא משנה של מה) זה שונה וראשוני.
תתחדשי, שיהיו רק חוויות טובות

אני לא זוכרת אם כבר שאלו, אז אני אשאל בכל זאת:
את חושבת שהנטיה המינית תרמה לפריחה המאוחרת?
כלומר אם היית נמשכת לגברים זה היה קורה קודם, או שזה עניין שלא קשור למושא המשיכה?

סווינג

New member
שאלתי את עצמי את זה הרבה

לפעמים נדמה שהנטייה המינית היא תירוץ טוב להישאר בחוסר ניסיון, הרבה הרבה פחות זמין להכיר אנשים מהקהילה הגאה, חייבים לצאת למקומות מיוחדים או להצהיר על עצמך כלסבית... אחרי הכל אנחנו רק 10% מהאוכלוסיה שזה מקטין את הסיכוי ב-90% (!!) למצוא בן\בת זוג.

ומצד שני, נראה לי שזה היה רק תירוץ, וגם אם הייתי מתעניינת בגברים, הייתי נשארת נחבאת אל הכלים עד גיל מאוחר. מי יודע...

תודה למברכים. ההתרגשות היא ענקית

מזל טוב!

האמת שתהיתי מדוע אין כאן הרבה נציגים/ות מהקהילה הגאה, וחשבתי שאולי דווקא יותר קל לכם מבחינות מסויימות. כלומר, הרבה גברים ונשים כאן כותבים על המין השני כאילו מדובר ביצורים שונים לחלוטין שאי אפשר להבין או לתקשר איתם...

בכל אופן, שמחה לשמוע. אחת ההודעות הכי משמחות שנכתבו כאן!

Berethor

New member
כן זאת באמת בעיה

מהבחינה הזאת באמת יותר קל לנציגים של הקהילה הגאה, כי אין להם תתירוץ של "גברים ממאדים ונשים מנוגה".

למעלה