מסכמים את השבוע שאחרי...

N o R i K o

New member
מסכמים את השבוע שאחרי...

ניסיתי למצוא אייקון של האנגאובר. אין

ראיתי את הסרט רק פעמיים, כמה מחפיר! בטח אראה אותו שוב השבוע

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

shirusheet

New member

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הודיעו לי על הקבלה לתיכון

המלצה לסופ"ש: לישון.

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: תור לרופא שיניים...? אין לי כלום

מילות סיום ומסר לאומה: אני כל כך שמחה שחופש עכשיו

תמונה לסיום, אם בא לכם:

pennylane11

New member
בא לי לסכמ"ש ולאנשים ב2208 נמאס ממני~

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: היה תדריך מתנדבים בעולמות ופגשתי שם אנשים (שבדיעבד אני מכירה הרבה מאוד מהם ואני מרגישה סתומה שלא זכרתי אותם...) והתחיל החופש העמוס להטריד שלי!
המלצה לסופ"ש: ההמלצה הקיטשית שלי לסופ"ש זה שתעשו משהו בשביל מישהו אחר. אני התחלתי להתנדב במועדונית של ילדים ליד הבצפר שלי פעמיים בשבוע וזה פשוט עושה לי כלכך טוב! זה נשמע ממש קלישאתי אבל זה פשוט מאיר לי את היום כשאני עושה את זה D:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: האחד באפריל והמתיחה הגאונית שאני מתכננת, נסיעה לקריות, מועד ב' במתמטיקה, תגבורים, צוות הקמה של עולמות, ליל סדר ממש דפוק.
מילות סיום ומסר לאומה: טוב, ראיתי עכשיו עם המשפחה את "ידידים פלוס" של ג'סטין טימברלייק ומילה קוניס. מלבד זה שזה סרט נורא, זה ממש גרם לי לחשוב כמה אני רוצה לגדול ולעשות סרט שהוא קומדיה רומנטית קיטשית כזאת, רק שדקה לפני שהסרט נגמר, במקום שהוא יתוודה על אהבתו ושהם יחיו האפילי אבר אפטר, שהוא, נגיד, יקפוץ מהבניין שהוא נמצא עליו! גאד, המבטים של האנשים בקולנוע יהיו כלכך שווים את זה! :p
תמונה לסיום, אם בא לכם: נתקלתי בזה לפני כמה דקות וזה עדיין מצחיק אותי!

N o R i K o

New member
חחחחחחח מעין!

דווקא אהבתי את ידידים פלוס, ממש גרם לי להתמכר שוב לקלוזינג טיים XD הוא עשה את עבודתו כסרט קיטשי וחמוד.
הסרט שלך לא ימכור

Digi Lista

New member
אני דווקא אהבתי את ההצעה שלה לסרט

רק בשביל לראות איך הקהל יגיב, אני אוהבת את הראש שלה

Ayelet 363

New member
שבת שלום

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ראיתי את הסרט. איכזב אותי. אבל לפחות ראיתי בקולנוע טריילרים לבקתה ביער ולאוונג'רס. אפילו לא הייתי בטוחה שבקתה ביער יגיע לארץ.
המלצה לסופ"ש:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: ביקורת ברמב"ם, שמירה, החלפת שמירה (בתקווה שאצליח).
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם: ג'וס ווידון. אוונג'רס.

Billy Shirs

New member
להלה

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:הייתי ככה קרובה לקנות מאיביי את הלק של משחקי הרעב. מה הקטע של דמי המשלוח האלה??
המלצה לסופ"ש: תראו סמאש. הסדרה הזאת אדירה ברמות.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: פסח! ואז אני עובדת בחג כמו כופרת
אווו ויש לי אירוע פסח מהעבודה בקולנוע VIP!
מילות סיום ומסר לאומה: זה נחמד שיש לי סמארטפון.
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
בוקר טוב!!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ראיתי את הסרט, ומאז הכל מטושטש

המלצה לסופ"ש: תראו ניקיטה, זה אדיר
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: האמת שלא יותר מידי, לנצל כל דקת חופש שתהיה לי ולא יהיו לי הרבה כאלה
מילות סיום ומסר לאומה: סדגש| DRAW SOMETHING השתלט על חיי..
אה אגב! כל כמה זמן יש שם הגדרה שקשורה למשחקי הרעב, כבר ראיתי שם קטניס, פיטה, גייל, פרימרוז, אפי וטריביוט, אני מחכה למוקינג'יי חחח

N o R i K o

New member
אומייגאד גם לי הוא כל הזמן עושה דברי HG!

חברה שלי ציירה לי עיגול צהוב עם נקודות, עשתה עליו X, עשתה מהאיקס חץ לריבוע, הוסיפה + ריבוע =
וציפתה שאני אבין.

ההגדרה הייתה גייל והעיגול הצהוב היה אמור להיות פיתה

היה לי גם פרימרוז, היימיץ' ואפי

N o R i K o

New member
גם הסוללה שלי חולה עליו T_T

יותר נכון, המטען שלי שמחובר אליו כל הזמן...

E l S i

New member
|שבוע|

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: פגשתי את מעיין בתדריך של עולמות, בואופן כללי הייתי הרבה מחוץ לבית, שזה נחמד
המלצה לסופ"ש: תראו אמריקן איידול. ריאן אמר למתחרים אתמול
Good luck and may the odds
(בשלב הזה כל הקהל ואני כבר השלמנו אותו. חוץ מאבא, הוא עדיין לא קרא/ראה)
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: טיול עם חברים שלי שאנחנו מארגנים לבד, ושנפגשתי כמעט עם כולם כבר אתמול
מילות סיום ומסר לאומה: בהצלחה לי במבחן במתמטיקה. ואני אומרת את זה רק כי אני באמת צריכה.

N o R i K o

New member
Wouldn't it be nice if I will Sakmash

*בדיוק ראתה 50 דייטים ראשונים*

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
החברה שאני עובדת בה יצאה במבצע ממש ממש ממש משתלם, וכל החברות היריבות שלה ממש יצאו עליה בתקשורת. אז כל הזמן מתקשרים לברר לגבי זה, והרגשתי שנמס לי המוח, כי בדר"כ אין הרבה שיחות ואני מוצאת את עצמי משוטטת רוב המשמרת ב-9gag. אבל כן, צרות של עשירים.

המלצה לסופ"ש:
זהירות - ההמלצה היא רק לאנשים שלא מתמכרים בקלות. טוב, אז לכו שחקו ב-Draw Somwthing!!! כמו שדנה אמרה, המשחק הזה פשוט מגניב, ויש בו מלא הגדרות של HG! אם מישהי רוצה לשחק איתי - [email protected] - אבל אני מציירת ממש מכוער

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
אני הולכת לעיר הקרח ביום שני
כמה מגניב! וזהו בערך XD הא יש גם פסח! צריך לקנות נוטלה!
מילות סיום ומסר לאומה:
Go show them how good you are. צריכה לראות את הסרט שוב

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
חחחחחחחחחחח

אף מחודד, לא סתם!
אגב, זה הכי לא פייר בעולם כי זה מביא לי את המילים הכי קשות בעולם בערך.. נראה לי בחיים לא תגלי מה עשיתי לך עכשיו

ellendili

New member
אוי נכון שזה אדיר??

גם אני התמכרתי לשטות הזאת! אבל אני מרמה... אם אני לא יודעת לצייר את זה, אני פשוט כותבת את המילה

הולכת לחפש אותך!

למעלה