Skinny Love
New member
לא לראשי
אנחנו בזוגיות מאושרת כבר 5 שנים. הוא מדבר איתי על חתונה בעתיד וכו' (כרגע זה לא אפשרי כי שנינו סטודנטים מרוששים, הבהרתי לו שאם כבר זה יהיה לקראת סוף הלימודים). רואים שהוא מאוד רציני לגביי, וגם אני לגביו.
בכללי הוא בחור שנראה מעולה ומאוד דואג לכושר ולבריאות שלו מאז ומעולם. לא פעם הוא אמר לי שחשוב לו שבחורה תטפח את עצמה (תתעמל, תתלבש יפה, לא תזניח את עצמה). ולמרות זאת, אני תמיד הרגשתי שאני בטטת כורסא, אף פעם לא באמת היה אכפת לי יותר מידי מהמראה שלי, או מה אני לובשת או אוכלת... מה אומרים עליי... אני בחורה שמאוד בטוחה בעצמה ובמה היא רוצה, עושה מה שטוב לי... [האישיות הזו שלי משכה הרבה גברים, ובסוף בחרתי אחד
והוא אהב אותי מאוד כפי שאני, אהב את המראה שלי, האישיות שלי, השמחת חיים שלי... היינו אוכלים מלא שטויות, פיצה לפחות פעם בשבוע, מידי פעם הוא היה שם לי שוקולדים בתיק... סתם כמחווה רומנטית... קיצר... ממש לא היה אכפת לו ממה אני אוכלת או מהמראה שלי... הוא אהב אותי מאוד.
בלי שום קשר אליו - בחצי שנה האחרונה חל בי שינוי (מודעות לספורט), ובאמת התחלתי להזיז את עצמי וללכת לחד"כ מינימום פעמיים בשבוע, לאכול בריא... הוא עזר לי בלמצוא תוכניות אימון, עודד אותי ותמך בי ממש לאורך כל התהליך... מאז אני לא מפסיקה לשמוע אותו מפרגן לי, על המראה החדש שנהיה לי... ושהוא עוד יותר נמשך אליי... אף פעם לא הייתי שמנה, אבל נהייתי חטובה יותר, רזה יותר...
אבל.... אני חושבת שמאז שהתחלתי להתאמן, נהייתי טיפה אובססיבית כלפי המראה של עצמי, ואני מרגישה שאני ממשיכה את זה פחות בשביל עצמי אלא יותר בשבילו... אני כל הזמן משווה את עצמי לאחרות... משהו שבחיים לא עשיתי לפני כן... ואני יודעת שזה מטופש.... אבל אני מרגישה כאילו החיטוב הזה הוא זמני, ושמתישהו ימאס לי. ושאני אחזור ל"OLD ME"... ואני חוששת שזה ממש יוריד לו ממני.. קשה לי לשכב איתו כי אני מרגישה לא מושכת, ומבחינתו זה בדיוק ההפך, אני נהייתי עוד יותר מושכת... אני מרגישה כאילו עטיתי על עצמי איזושהי מסכה של גוף של מישהי שזה לא הגוף שלה ושאני משקרת לו ולכולם... אני מרגישה לא בנוח לאכול שטויות... אבל זה לא בגללי, אלא בגללו...
קיצר. אני מכניסה את עצמי סתם לסרטים. אני חייבת לציין שלא פתחתי את כל הרגשות האלה בפניו, כי אני יודעת שזה ילדותי ומטופש, וגם אין לו כל כך מה להגיד לי חוץ מזה שהוא אוהב אותי ושהוא תמיד יאהב אותי, ושהוא אוהב את מי שאני... ושאני סתם פרנואידית וחושבת יותר מידי...
אבל אני לא מצליחה להתגבר על החוסר בטחון עצמי הזה שהשתלט עליי בחודשים האחרונים... אני כל הזמן מקנאה בבנות אחרות שפונות אליו סתם [בנות שעובדות איתו או לומדות איתו, דברים שבעבר לא שמתי לב אליהם.. למרות שהוא ממש לא שם עליהן ואין לי מה "לפחד"]...
אני חוששת שאם אני אמשיך ככה איכשהו אני עלולה מתישהו לפקשש את הזוגיות שלנו.
איך אני יכולה להעצים את עצמי, מבלי לפגוע במערכת יחסים שלנו?