חברים וחברות, בובנאים ובובנאיות,

חברים וחברות, בובנאים ובובנאיות,

בובים ובובות, תומכים ונכבדים יקרים!
אני מודה לכם על תמיכתכם הגדולה

הצבעתכם הוכיחה לי ולכל עם ישראל
שבחרתם בי כאיש הראוי והנכון להנהיג את המדינה והפורום גם בשנים הבאות
(דמעות של התרגשות)
אתגרים, חידושים והפתעות עומדים לפתחנו, נעמוד בהם כאיש אחד ונוביל את הדגל בגאווה ובגאון!!!
(מחיאות כפים סוערות, קריאות מבוימות ע"י גולשים שקיבלו על כך הטבות ו
)
אופס...
נראה לי שהבחירות והדיווחים האין סופיים בתקשורת ובכל רחבי האינטרנט, השפיעו עלי קצת יותר מדי

ואני קורא את עצמי לסדר!
פעם ראשונה

פעם שניה

פעם שלישית

נא להוציא את ראש הממשלה מהמליאה

חברי הפורום, נא לשבת במקום

עכשיו, לאחר שהרוחות נרגעו, אפשר לפתוח בישיבה ועל הפרק:

הקומונה הסודית של פורום תאטרון בובות

דבי העלתה הודעה שמספרת על חברים סמויים ששלחו לה מסרים\מיילים בבקשה להצטרף לקומונה,
כמו שדבי הסבירה, ההחלטות לגבי התנהלות וחוקי הקומונה נעשים במשותף על ידי שנינו

מראש קבענו שרק חברי פורום פעילים שזה אומר מינימום של 3 הודעות בחודש באופן קבוע ולאורך כל השנה - יוכלו להיות חלק מהקבוצה ולהנות מהקישורים, התמונות, השיחות האישיות והמפרות גם באופן מקצועי ומההטבות והפעילויות שיגיעו בהמשך...
כשנפתחה הקומונה הסודית, הזמנו גם את כל החברים החדשים שהגיעו לפורום להצטרף אלינו לקומונה והדגשנו שזה באופן זמני ואך ורק לרגך הפתיחה

וכך גם עשינו וקיבלנו בברכה וב
גדול את כולם, חדשים כוותיקים

אני חוזר על דבריה של דבי ומבהיר שמעכשיו, רק מי שיראה פעילות של 3 הודעות ומעלה בחודש לאורך חצי שנה, יוכל לשלוח בקשת הצטרפות לקומונה וגם יתקבל

חשוב! חשוב! חשוב!
אתם כבר חברים בקומונה

כייף לנו ולכם כאחד

אבל...כרגע ישנם בקומונה חברים\ות וכמובן שלא נזכיר את שמם ברבים

שכבר לא כותבים בפורום ולפעמים אפילו לא בקומונה

לאלה, חשוב לי להזכיר שוב: מי שלא יהיה פעיל בפורום ע"פ המינימום של 3 הודעות בחודש, לא יוכל לצערנו להמשיך ולהיות חבר בקומונה

לקראת סוף החודש ימחקו מהקומונה חברים שלא יהיו פעילים כמתבקש, כך שלמי שזקוק לכך,יש עדיין מספיק זמן כדי ל"עמוד" בדבר הכ"כ מינימלי הזה שנקרא לתת ולקבל

חשוב שתבינו שלא החלטנו את זה כדי להקשות אלא רק מתוך רצון ליצור פינה חמה, מעשירה ואינטימית שתבטיח גם את הדיסקרטיות והחופשיות של חברי הקבוצה לשתף, לספר ולהתבטא באופן חופשי, ללא חשש ומתוך הכרות עם הדמות שעומדת מאחורי הכינוי וזאת כאמור, לצד הצ'ופרים הנלווים

ונעבור לנושא הבא:
אני
כמו שסיפרתי כאן לא מזמן, שינויים משמעותים קורים אצלי...

מי שהשתתף במפגש שלנו יודע על מה אני מדבר ומתבקש שלא לספר!!!
כל השאר וגם אלה שיודעים (למרות שהודעתי על כך בלקוניות רבה ובלי הרבה רגש והסברים) מוזמנים לקרוא את ההודעה שתעלה מחר בערב או בשעות הלילה, בהתאם למצבי...
כאן ננעלת הישיבה לעת עתה והיא תימשך ע"פ התגובות שלכם.
עכשיו אני הולך סוף סוף לישון

יום חדש ומיוחד מחכה לי מחר

יהבוליק

New member
בתור חברת מליאה

אני חייבת להגיד שהפורום ה הוא הפינה השקטה שלי , שאני בורחת כשכבר אין לי כח ללמוד/ לעבוד/
וגם אם ב"טעות" המחשב פתוח ואני "רק בודקת אימייל" בסוף - אני מגלה את עצמי משוטטת בין ספוגים, בדים ושטויות נוספות פה בפורום
שמחה שאני פה , (וגם אתם שמחים שאני פה...)

זהו. בקרוב יגמרו המבחנים וההגשות של סוף סמסטר(אני לומדת עיצוב תעשייתי ) ואני אעלה תמונות ודברים מגניבים שאני עושה (כן זה קשור לבובות!) רק מחכה לקצת זמן ונחת..
אז ...
שלוש ארבע ולעבודה (לעבודות/הגשות/ מבחנים)

היי דודי שמחה לחזור

המחשב שלי קרס חזר מתיקון אבל אחר כך לא היה אינטרנט

כי ברחוב שבו אני גרה משפצים את הכביש אבל למה שהכל ילך חלק
הרימו את הכבל של הוט ואופס עוד שבוע בלי מחשב.

אבל עכשיו אני כאן שמחה לחזור ולהתעדכן

למעלה