סוף שבוע כבר כאן

1me too1

New member
סוף שבוע כבר כאן

איך כבר עליכם/ן השבוע?
עשיתם/ן משהו מעניין?
פגשתם/ן מישהו?
מה היה
הטוב

הרע

והלא נורא

סופשבוע נעים

טוב- ממש נהנית לצלם במצלמה החדשה.
לא נורא- האישור עבודה עדיין לא הגיע ויודעת שאמור להגיע כל רגע אז יש הרבה מחשבות וכל רגע משנה דעתי

&nbsp
רע- חברה טובה שלי מגיעה קצת לפני יום ההולדת שלי במיוחד לחגוג איתי את יום ההולדת ופנתה להורים שלי אם רוצים לשלוח איתה מתנה או ברכה או משהו להביא לי לכבוד יום ההולדת ואמא שלי לא טרחה להגיב לה לזה ובמקום זה פנתה אליי לשאול אם אני רוצה שהיא תשלח לי משהו שהגיע במשלוח שבור
לא יודעת למה אני טורחת להתאכזב תמיד... ההורים שלי פרקטיים ולא רגשיים.
&nbsp
וסה"כ לי היה שבוע די מעניין...
ביום ראשון אחרי הפעילות הלכנו לקנות מצלמה
ב- h&b, החנות הזו פשוט גן עדן למי שחובב טכנולוגיה וצילום במיוחד וממש מרוצה מהבחירה שלנו. ניצלתי את הימים הראשונים של השבוע לצלם בסנטרל פארק ובגן החיות שיש בו- וממש נהניתי מכל רגע ותוך כדי גם עשיתי הליכות מהירות אז בכלל זה היה שווה

&nbsp
היינו ביום ראשון בערב בהופעה מדהימה לכבוד עונת החגים ב-music hall. האמת שמודה שלא הייתי בקטע של ללכת על זה כי זה הרגיש לי מוזר אבל באמת היה מושקע ומיוחד במינו.
&nbsp
שני-שלישי הוקדשו לצילומים

וברביעי בעיקר עמלתי על הכנת דברים לפעילויות של יום ראשון.
בחמישי הלכנו למצעד של macy's שהוא מאוד מיוחד אבל מרוב אנשים לא ראינו כלום, רק מה שהיה גבוה ובשלב מסוים קפאתי מקור והתחיל לרדת שלג. הבחור רצה להישאר אז אני ברחתי ל"שוורץ" שזו חנות צעצועים ענקית ועצרתי את עצמי לא לקנות הכל

&nbsp
וזהו, בגלל שלא ממש תכננו משהו לימי חופש האלה אנחנו די בוהים בטלויזיה רוב הזמן

אתמול נפגשתי עם חברה שלא ראיתי איזה חודש וחצי ועשינו בוקר של כיף- ארוחת בוקר והסתובבות בחנויות שמונצעס כמו שאנחנו אוהבות
.
&nbsp
היום מקווה שנתארגן לעשות משהו יותר מעניין מסתם להיתקע בבית...
ומחר- יום פעילות בבית הכנסת

&nbsp
&nbsp

תודה

אכן, נכנסתי לשגרה מסוימת וממש מרגישה ב"בית"

זה עדיין לא פשוט לי לעיכול וכל בוקר אני מתעוררת עם תחושה של "הא, זה לא היה חלום?" -לפעמים כיף לי שזה לא חלום אלא המציאות שלי ולפעמים זה לא פשוט...
&nbsp

alphadelta

New member
השבוע שהיה

הטוב - היה שבוע חופש עם הילדים. נסענו לכמה ימים רק אנחנו ואז באו אלינו חברים לכמה ימים. לא ראינו אותם כמה חודשים וכולנו מאד התרגשנו.הרע - החברים עוזבים מחר :( הלא נורא - עוד יומים חוזרים לשיגרה. אבל בקרוב חופשת החורף.

Mottek

New member
שבוע קצת יותר טוב

סך הכל היה שבוע בסדר. עשינו את חג ההודיה אצלי בבית עם גיסתי. לשם שינויי לא בישלתי יותר מידי אוכל והצלחנו להכניס את כל השאריות (שכבר כמעט סיימנו אותם) לתוך המקרר. אפילו החיסול אחרי הארוחה היה מהיר.
החלק הקשה היה כשסיפרנו לילדים את המצב של הכלב. כולם הגיבו כמו שציפינו. הקטן (3) לא הגיב בכלל. האמצעי (5) שאל אם נוכל לקנות כלב חדש. לגדול (12) היה הכי קשה והוא התחיל לבכות, ולקח לו המון זמן להרגע. הרגעתי אותו כמיטב יכולתי והסברנו לו שזה לא משהו שיקרה מהיום למחר, ושיש לו זמן להפרד וליצור עוד זכרונות. מה שהרגיע אותו בסופו של דבר זה שהבטחתי לו שנוכל ליצור אלבום תמונות של הכלב. כנראה שזה יהיה הפרוייקט הבא שלי.

1me too1

New member
השבוע שהיה

הטוב - בסוף שבוע שעבר היינו בליק ג'ורג. הנסיעה היתה ספונטאנית לחלוטין, פגשנו חברים, היה מעולה ובדיוק במקום - יותר טוב מזה לא יכול היה להיות. בהחלטת נתן בוסט של כוחות. השבוע היו ימי הורים של הכיתה השניה שלי וגם זה עבר עד הסשן הבא בסוף השנה.
ביום שישי היה יום חופש של סיבובים וכיף שהסתיים בארוחת ערב עם חברים - כיף!
והילדון שהתלונן על כאב בשן התגלה כסופר גיבור כשסתמו לו את השן עם סתימה זמנית (מחר סתימה קבועה. חבל שלי לא היה רופא שיניים כזה - הפה שלי בוודאות היה נראה הרבה יותר טוב.
הלא נורא - מזג אויר מוזר, קר, קצת גשם, רוחות, לחלוטין סתיו. בחורי הבית קיוו שתפתח עונת הסקי, אבל עדיין לא. לי כמובן לא אכפת :p
שיהיה שבוע מעולה

washi tashi

New member
חזרנו מטיול משפחתי בסן דייגו ובדיסני

היה ארוך, עמוס בחוויות ומתיש עד מאד. הייתי חולה כל הנסיעה (ועודני
) אבל בגדול היה מקסים! היינו בגן החיות בסן דייגו, בלגולנד, בספארי ובסי-וורלד.

taltalam

New member
אפשר קצת טיפים?

שוקלים לנסוע לסן דיאגו לכריסטמס, פעם ראשונה עם בנות 5.5
יש לך אולי המלצה למלון נחמד?
מה עדיף, לגו לנד או דיסנילנד?

תודה,

washi tashi

New member
היינו בשני מלונות בסן דייגו

הראשון היה בשכונה לא משהו, אבל הוא היה זול מאד ונקי יחסית, ובדיוק באחת היציאות מכביש 8, שזה די נוח ונגיש.
http://californiasuiteshotel.com/
בדיעבד לא הייתי הולכת לשם. מה שכן, זה ממש זול.
&nbsp
השני היה גם בשכונה לא משהו (מעין אזור תעשייה), אבל הוא היה נקי ומתוחזק מדהים, ובמרחק יריקה מה-SeaWorld. בשני המלונות הוגשה ארוחת בוקר, אבל בראשון היא היתה די בסיסית (קונטיננטלית) ובשני היא היתה עשירה יחסית.
http://www.hotels.com/hotel/details.html?hotelId=149685&tab=description
&nbsp
יש עוד המון מלונות בסן דייגו, עדיף להזמין דרך אתר hotels.com ולצבור לילות. הלילה ה-11 הוא בחינם וזה מעולה לדעתי. כדאי תמיד להזמין מלון שקיבל ציון 4 ומעלה.
&nbsp
קנינו כרטיס של Go San Diego דרך קוסקו, עלה לנו $180 למבוגר ו-$150 לילד, וזה אפשר לנו כניסה לכל מיני אטרקציות שוות במחיר משתלם מאד. אם ההתלבטות היא בין לגולנד לדינסילנד הייתי הולכת על דיסנילנד.
&nbsp
http://www.costco.com/.product.1000...lRight|PopularProductsInCategory#BVRRWidgetID
&nbsp

Sinophile

New member
מצטערת על המחלה אבל שמחה שלמרות זאת הצלחת להנות

היו לי חברים טובים שגרו ליד סן-דייגו (ב״לה-הויה״) ושמעתי שהאיזור הזה הוא פשוט גן עדן!

washi tashi

New member
התמונה של השקיעה שהעליתי בפייס

צולמה שם

לומר את האמת, לא נפלתי מהעיר. אבל אני טיפוס של פארקים לאומיים ולא ערים פקוקות

Sinophile

New member
לא יודעת לגבי העיר...

אבל החברים שלי גרו 150 מטר מחוף האוקיאנוס והם אנשים של ים (הם איטלקים וגם שם גרים קרוב למים) ומהבחינה הזו החיים שלהם שם היו מדהימים!!!
(אבל הם לא סבלו את ארה״ב - לא את התרבות האמריקאית ולא את כל האנשים העשירים שגרו סביבם ואחרי שנתיים ברחו חזרה הביתה
)

למעלה