סופשבוע נעים
טוב- ממש נהנית לצלם במצלמה החדשה.
לא נורא- האישור עבודה עדיין לא הגיע ויודעת שאמור להגיע כל רגע אז יש הרבה מחשבות וכל רגע משנה דעתי

רע- חברה טובה שלי מגיעה קצת לפני יום ההולדת שלי במיוחד לחגוג איתי את יום ההולדת ופנתה להורים שלי אם רוצים לשלוח איתה מתנה או ברכה או משהו להביא לי לכבוד יום ההולדת ואמא שלי לא טרחה להגיב לה לזה ובמקום זה פנתה אליי לשאול אם אני רוצה שהיא תשלח לי משהו שהגיע במשלוח שבור
לא יודעת למה אני טורחת להתאכזב תמיד... ההורים שלי פרקטיים ולא רגשיים.

וסה"כ לי היה שבוע די מעניין...
ביום ראשון אחרי הפעילות הלכנו לקנות מצלמה
ב- h&b, החנות הזו פשוט גן עדן למי שחובב טכנולוגיה וצילום במיוחד וממש מרוצה מהבחירה שלנו. ניצלתי את הימים הראשונים של השבוע לצלם בסנטרל פארק ובגן החיות שיש בו- וממש נהניתי מכל רגע ותוך כדי גם עשיתי הליכות מהירות אז בכלל זה היה שווה

היינו ביום ראשון בערב בהופעה מדהימה לכבוד עונת החגים ב-music hall. האמת שמודה שלא הייתי בקטע של ללכת על זה כי זה הרגיש לי מוזר אבל באמת היה מושקע ומיוחד במינו.

שני-שלישי הוקדשו לצילומים
וברביעי בעיקר עמלתי על הכנת דברים לפעילויות של יום ראשון.
בחמישי הלכנו למצעד של macy's שהוא מאוד מיוחד אבל מרוב אנשים לא ראינו כלום, רק מה שהיה גבוה ובשלב מסוים קפאתי מקור והתחיל לרדת שלג. הבחור רצה להישאר אז אני ברחתי ל"שוורץ" שזו חנות צעצועים ענקית ועצרתי את עצמי לא לקנות הכל

וזהו, בגלל שלא ממש תכננו משהו לימי חופש האלה אנחנו די בוהים בטלויזיה רוב הזמן
אתמול נפגשתי עם חברה שלא ראיתי איזה חודש וחצי ועשינו בוקר של כיף- ארוחת בוקר והסתובבות בחנויות שמונצעס כמו שאנחנו אוהבות
.

היום מקווה שנתארגן לעשות משהו יותר מעניין מסתם להיתקע בבית...
ומחר- יום פעילות בבית הכנסת