שאלות דעות והגיגים

ny22

New member
מנהל
עוד לא הגענו לשלב שאנחנו יודעים.... רק שעוד שלושה זוגות יודחו נדע.

ny22

New member
מנהל
ולכל מי שמתכוון לענות לו
בבקשה
שימו
במידה וההודעה שלכם מכילה אחד כזה.

אני מדגיש אין לי בעיה שתאמרו לו - רק בתנאי שיש
בכותרת
.

תודה על ההבנה!

אביבקיץ

New member
מה היה הקטע עם הכסף של הבנות?

ואיך באמת הם מתנהלים במירוץ מבחינת כספים?

ואיך הן תמשכנה עכשו לנקודה הבאה - אם אין להן כסף?

המתמודדים לא מופתעים מהמדינות

בדרך כלל נראה שהמתמודדים מופתעים מהמדינות אליהן הם צריכים להגיע. אך מה קורה כשאחת המדינות במירוץ היא ארצות הברית, אליה צריך ויזה כדי להכנס? בהנחה שלחלקם אין ויזה, הם היו צריכים כחלק מההכנות להתייצב בשגרירות כדי לקבל ויזה. אז שלא ישחקו אותה מופתעים.

אילרי

New member
אישית, אני ממש לא סובלת את רומי וקורל, את

ההתנהגות שלהן, את כל הוויכוחים והתככנות
דדייייי
וסתם, את התמונה הזאת כבר ראיתם?

לפני שבוע, בטיסה לצילומי הגמר....

JAMES DEAN

New member
תשובות:

בסוף נהג המונית וויתר להן על כל הסכום , הן הביאו לו רק מחצית מהסכום.

בתחילת כל נקודת סיום הזוגות מוזנקים שוב ואז זה נהיה נקודת התחלה אז במעטפה יש סכום שאמור להספיק להם לכל ההוצאות.
כסף למונית, רכבות, מקומות סגורים, וכו'... רק על הטיסה הזוגות לא משלמים. וגם זה הם חייבים להיות בטיסת נוסעים ולא מחלקת עסקים.

חשוב לרשום שנהג מונית לא מרוצה ורוצה את כל הכסף חייבים הזוגות לשלם לו גם אם זה יעלה להם במיקום על השטיח. כולל הגמר

Jason2

New member
דיברנו כבר על זה

ההפקה קבלה ויזה מיוחדת לצורך צילומי התוכנית.

ny22

New member
מנהל
להבא -
בבקשה...

אם זה ע"פ מה שרון שחר כתב אז אי אפשר לדעת...
אבל בבקשה ממך...

ny22

New member
מנהל
אני יודע, אבל בכל אופן החלטתי להשאיר את

זה, כדי להראות שצריך להיות סופר זהירים בנושא.
כלומר גם אם מישהו לא בטוח אם מה שיש לו זה ספוילר, אזי כדי שישים בכל מקרה...

אבל את בהחלט צודקת

גםצופה

Member
מנהל
נדמה לי שלצילומי הגמר כל הזוגות

טסים...

יש גם את הקטע האחרון בו כל הזוגות מקבלים את צוותי הגמר בנקודת הסיום של המירוץ...

נכון אבל לא מדוייק...

יש סוגי ויזה כמו TRANSIT למשל שלא מחייבים תהליך רישום וראיונות(מטופל ע''י סוכן הנסיעות בדרך כלל) אבל, כן יש חותמת בפספורט המאשרת עצירה לזמן מה בארה''ב. גם מניח שאחת משתי הטיסות(לקובה ולברזיל) עצרו בארה''ב לטיסת המשך ליעד...
ולעניין ההפתעה, למה שלא יראו מופתעים ונלהבים כשבישרו להם שהיעד הוא ווגאס? זה לא ברור מאליו גם אם יש להם חותמת ויזה לארה''ב בדרכון.

ny22

New member
מנהל
נכון. ארה"ב היא מדינה ענקית,

נניח שהם ידעו שיהיה לה לג בארה"ב, יש כל-כך הרבה אפשרויות שם, שזה עדיין לא אומר הרבה...
היו יכולים לעשות להם לג באיזה חור בארה"ב....

Gרר

New member
נראה לי ש

אם לא היו שם מצלמות - הנהג היה קורא למשטרה. בארצות הברית הם לא חושבים פעמיים בדברים האלה...

ny22

New member
מנהל
תשובות

א. הקטע היה שהיו להן רק 13$, אבל המונית עלתה משהו כמו 23$ ולא היה להן איך לשלם. אז הנהג הסכים שהן ילכו לאסוף כסף ויביאו לו כך 10$ (מה שהיה חסר).
הן ביקשו מכל מיני נהגי מכוניות כסף. ברגע שהן השיגו 5$ דולר הן רצו להראות לנהג שיש להן כבר משהו ושהן לא מרמות, אבל בגלל שזה לקח המון זמן כנראה הוא ויתר להן...

ב. לפי מה שהבנתי המתמודדים מקבלים כל לג סכום מסוים שבו הם צריכים להשתמש, כלומר - אסור להם (וגם אין להם אפשרות) להשתמש בכספם הפרטי.
אבל ג'יימס דין מבין בזה הרבה יותר ממני....

ג. במידה ולא יתנו להן כסף - שאלה טובה....

גםצופה

Member
מנהל
יש קטעי מירוץ שלא נותנים בהם כסף...

במירוץ האמריקאי זה היה באחת הארצות במזרח - דאגו להוביל אותם לנקודה שהם היו צריכים להגיע ונדמה לי שאחת המשימות היתה לאסוף כסף ע"י מכירת גלידות או משהו כזה

למעלה