יעל הנקת תאומים
New member
הי נעים להכיר,
שמי יעל כהן יוסלביץ. אני אמא לארבעה ילדים, ביניהם זוג תאומים
ואני מדריכת הנקה שמתמחה בהנקת תאומים, אני מלווה אמהות שמניקות תאומים מתחילת דרכן בימים הראשונים, מקיימת מפגשי הכנה להנקת תאומים לנשים בהיריון תאומים וביקורי בית לייעוץ הנקה.
התאומים שלי, שימלאו להם שש שנים בסוף אפריל ינקו למרחקים ארוכים ואני שמחה על כך ומודה לכל מי שתמך בי.
הדרך ההתחלתית לא הייתה קלה תמיד והאתגרים היו רבים. את הפורום הזה הכרתי עוד בזמן ההיריון, אז, עוד לפני ימי הפייסבוק המטורפים, ניזונתי מהפורום השכן להריון מרובה עוברים, לאט לאט גם נכנסתי יותר ויותר לפורום הנקת תאומים,
אחרי הלידה הפורום הזה היה חלק משמעותי מחיי. קראתי בשקיקה, למדתי דרך המילים, התייעצתי עם המומחיות המקסימות שניהלו אותו, קיבלתי עידוד ותמיכה והכי חשוב – זה היה מקום שבו הרגשתי "נורמלית" ושפויה.
במשך זמן רב אחר כך, אחרי שכבר נחשבתי מניקה לשעבר, המשכתי לבקר כאן, לקרוא ולתמוך באלה שהיו זקוקות לכך אז.
בפורום הזה גולשות נשים שמניקות תאומים בדרך זו או אחרת, נשים בהיריון עם תאומים שחושבות להניק וגם נשים שהניקו תאומים בעבר ולא מצליחות "להיגמל" מזה
אני מקווה שאוכל לתרום לכן מניסיוני המקצועי והאישי ולאפשר כאן מקום בטוח לשיחות מהבטן על הנקת תאומים, גידול תאומים ומה שביניהם...
אתן מוזמנות לספר קצת עליכן, מתי ילדתן, בני כמה התאומים, איך מניקות, איך מרגישות ועוד...