ideafight

New member
עמוד הפייסבוק של xwear אתר אומנויות הלחימה

לכל מי שעדין לא מכיר Xwear אתר אומנויות הלחימה הגדול בארץ!
מגוון מותגים מגוון מחירים ובכל חודש מתווספים עוד ועוד מוצרים אתה מוזמנים לבקר באתר שלנו
www.xwear.co.il
וגם לעשות לייק בעמוד הפייסבוק ולעקוב אחר מבצעים , מוצרים חדשים שמגיעים , סיקורים מעולם ה mma .
http://www.facebook.com/Xwearfighter

ok6

New member
לוחם אדיר,מחכה לקרב שלו עם באדר הארי....

BeniTaz

New member
לדעתי פוטנציאלית ה-HW

שאמור לשלוט ב-K-1 ביום שאחרי הארי (שעזב סופית לאיגרוף, לא?). אגב, רמי בונייבסקי חוזר מפרישה.. מעניין איך ייראה אחד הקיקבוקסרים הטובים בכל הזמנים.

ok6

New member
השניים אמורים להפגש בגרנד פרי בסוף השנה...

אבל אם איך שהארי נלחם מול ברדוק סילבה במאי אני לא רואה אותו מנצח את גיטה, אבל אם הארי יבוא מוכן הפעם יהיה קרב סופר מעניין...
הבנתי שבאדר מתכוון לחזור לאגרוף אחרי הגרנד פרי בסוף השנה אבל כל מי שעוקב אחריו יודע שהוא לא בדיוק בן אדם יציב אז אי אפשר לדעת מה באמת יהיה איתו...
בוניאסקי חוזר לקיקבוקס אבל הפעם לפרומושיין של גולדן גלורי במקום קיי 1 ....
דרך אגב יש שמועה מעניינת שאומרת שרמפייג' ג'קסון בכבודו ובעצמו יחתום בקיי1 אחרי שהוא יסיים עם היואפסי (נראה בקהל בארוע במדריד) אני אוהב את רמפייג' אבל אני חושב שהבחירה שלו (אם השמועה נכונה) הולכת להתנקם בו בצורת נוקאאוט מבאדר\גיטה......
רמפייג' נלחם בקיי 1 לפני עשר שנים- ניצח את סיריל אבידי פעמיים בנוקאאוט (באתה התקופה אבידי היה טופ 10 בקיי1)

ג'ודו או BJJ? האבקות או מוי טאי?

מי ינצח - המוי טאי של סילבה או ההאבקות של סונן? ה-BJJ של מאיה או הג'ודו של היו? ו....גריפין או אורטיז???

השבוע ב-HEAVYWEIGHTS - סיכום הקרבות המרכזיים מ- UFC on FX ו-UFC 147
ותחזיות של הקרבות המרכזיים ב-UFC148.

וכמובן, השבוע מתחילה תחרות ניחושים חדשה עם פרסים יקרים ושווים וזו ההזדמנות שלכם לזכות!
להשתתפות הצטרפו לקבוצת הפייסבוק שלנו וכיתבו מי אתם חושבים שינצח ואיך

צפיה מהנה

למעלה