מוזיקה עברית לא נגמרת ב"כוורת", "תיסלם" או להקות צבאיות.
המוזיקה הישראלית היא פס הקול של חיינו ומלווה אותנו מדי יום ביומו ברדיו, בטלוויזיה, בלימודים, בעבודה,במקומות הבילוי - בכל מקום
אצלנו בישראל גדל דור שלם של אמנים ויוצרים מוזיקליים מוכשרים, בתחומים שונים ומגוונים - אינדי, מזרחית, רוק, פופ או נשמה, ולכל אחד מאיתנו יש הסגנון והאמנים אליהם הוא הכי מתחבר.
לחלק מהפורומים החדשים טרם נמצא מנהל קבוע. גולשים המעוניינים לנהל את פורום תוכניות רשת, המירוץ למיליון או צחוק מהעבודה מוזמנים לפנות ל"הנהלת הפורומים" או להגיש טופס בקשה לניהול. נתראה בפורום של התוכנית האהובה עליכם
שבוע טוב,
לאחרונה, חידשנו סוף סוף אחרי הרבה זמן, את אתר הבית של ארגון " גרייסי Humaita ישראל".
מוזמנים להיכנס ולהתרשם. (יש עוד מה לשפר בו, אבל הרוב כבר נעשה)
בנוסף, מצרף לינק לסרטון שצילם אסף, מהסניף שלנו בתל אביב(תחת איתי ליבוביץ).
בקליפ, אני וינון אבני מציגים גרייסי ג'יו ג'יטסו ובסוף גם קצת MMA.
אני חייב להגיד שאני מת על הטור הזה, וקורא אותו מההתחלה ועד הסוף. אל תראה את ההערות שלי כביקורת, אלא כהצעות לשיפור.
גם חשבתי שאולי כדאי להוסיף עדכונים קטנים כמו שיש במדורי הכדורסל/כדורגל. מה דעתך?
ועוד הערה - לדעתי טיטו אורטיז לא במקום הראשון במספר הקרבות המוצלחים על התואר, אלא אנדרסון סילבה, שיש לו 10 הגנות מוצלחות.
אתה כתבת "שיאים בקטגורית הקל כבד", ובזה אתה צודק.
עדיין מאמינים בפיות? אם עניתם כן - מצויין! יש לנו בדיוק את מה שאתם צריכים. אם עניתם לא - לא נורא, אתם לא חייבים להאמין בפיות, אלא רק להאמין בסרטים טובים
אנו מזמינים אתכם לבוא יחד עם הילדים להקרנת הסרט "טינקרבל וסוד הכנפיים" - טינקרבל מגלה את התגלית שתשנה את חייה, בסרט הפיות החדש והמרהיב של דיסני. הסרט יוצא לאקרנים ב-13.9 ואתם תוכלו לצפות בו לפני כולם יחד איתנו
שנת הלימודים נפתחה והחופש הגדול הסתיים, אבל העובדה שחוזרים ללימודים לא אומרת שצריך להיתקע כל היום בין ספרים ומחברות. אתם מוזמנים לטיול לארץ פנטזיה רחוקה. כן, שמעתם נכון: מסיימים להכין שיעורים - ויוצאים למסע מכושף
אתם מוזמנים להצטרף אלינו להקרנת הסרט "המכשפה לילי 2: המסע למנדולן" הסרט מבוסס על סדרת ספרי ילדים שכבשה את העולם, והינו המשך לסרט "המכשפה לילי: הדרקון וארון הקסמים". הסרט יוצא לאקרנים ב-27.9 ואתם תוכלו לצפות בו לפני כולם יחד איתנו
היי,
אם ההודעה לא לעניין, נא ליידע אותי\למחוק את ההודעה.
אני מתאמן בקבוצה באיזור רחובות ומארגנים קנייה מרוכזת של שקי איגרוף אורך 150 ס"מ, קוטר 33 ס"מ(סטנדרטי),עם 4 רצועות עליונות וטבעות מולחמות ומגלוונות(חזקות במיוחד), בנוסף טבעת תחתונה לקיבוע.
השקים בצבע ירוק או כחול משימשונית עבה. שקים עמידים מאוד.
מחירים: 300 ש"ח לשק מלא(כ 40 ק"ג)
220 ש"ח לשק ריק.
שימו לב: שק חדש במקומות אחרים עולה כ 500 ש"ח.
יש אחריות מלאה על התפרים.
לפרטים נא ליצור קשר:
דני
052-3233848
או במסר פרטי.
ההזמנה יוצאת לדרך נא ליידע אותי במהרה.