בשעה טובה ובשנה טובה נפתח מכון BJJ וMMA חדש

אני שמח לבשר לכולם על פתיחת הסניף היחיד בארץ של גרייסי באהה (Gracie Barra) באבן יהודה בניהולם של גבריאל קיטובר ועודד ברר.
אנחנו רוצים להזמין את כולם לבוא ולהתאמן איתנו, דלתנו פתוחה לכל מאמן ומתאמן החפצים להתאמן איתנו.
אנו מאמינים שמועדון גרייסי באהה בישראל ייתן רוח גבית לכל הג'יוג'יטסו הברזילאי בארץ באשר הוא. אנו מביאים עימנו את כל הניסיון הרב של רשת גרייסי באהה, הרשת מכוני הBJJ הגדולה בעולם, בהדרכה ובלימוד יחד עם הידע יוצא הדופן של גבריאל קיטובר, למי שלא מכיר, אלוף עולם אמיתי ואלוף באינספור תחרויות ג'יוג'יטסו החשובות בעולם. יחד איתו מאמן עודד ברר, מאמן מוערך ומתחרה בינלאומי פעיל בעצמו, כך שיחד אנחנו רוצים להוביל פריצה אמיתי של הג'יוג'יטסו הברזילאי ולהעלותו על המפה העולמית מצד אחד ומצד שני להיות מקור ידע לכל אוהבי הBJJ בארץ.
בנוסף קיים אצלנו מסלול MMA הנלמד לצד הBJJ ומספק אימונים ברמה מאוד מקצועית הן למתחילים והן למתקדמים.

למתעניינים, אנו יושבים באבן יהודה, רק 5 דקות מהרבה מקומות.
רח' העצמאות 3א, אבן יהודה
נייד: 0524-896868 עודד ברר.

פורומים חדשים ב
|תפוז|

|*|
הוא אולי רוצח סדרתי, אבל אי אפשר שלא לאהוב אותו. אם גם אתם חלק מהמעריצים של הסדרה עטורת השבחים דקסטר בטח תשמחו לדעת שעכשיו אפשר גם לדבר עליה בפורום משלה
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=1716
|טי-וי|
דרמת הפשע הטלוויזיונית המשובחת, קאסל, עומדת לחזור למסכים ממש בקרוב. מכורים לעלילות סופר המסתורין ובלשית המשטרה
|?|
פורום קאסל הוא המקום בשבילכם
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2316
|צבע|
אחת הלהקות המצליחות, האהובות והבועטות בעולם המוסיקה מגיעה לתפוז! פורום גרין דיי, הוא המקום לפגוש את כל המעריצים ולדבר על כל מה שקורה עם הלהקה
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=422

idoj

New member
ציוד MMA חדש באריזות,מחירים מדהימים

אני מוכר תכולה של דוג'ו של חבר מאטלנטה,אין המון דברים אבל הכל חדש חדש באריזות,מי שמעוניין בציוד שייצור איתי קשר
0509131925
idojacoby@gmail.com
יש מגני רגליים,חותלות לידיים,מגני ראש,כפפות MMA רגילות והיברידיות,ככפות אימון לפוקוס(לפות קטנות),לפות לאיגרוף תאילנדי גדולות. ציוד של TAPOUT בעיקר

דרכים נוספות בהן א"ל תורמות לקהילה

ב- 2011, ריו דה ז'נרו, סבלה ממספר ימים של שטפונות עזים ביותר, שהשאירו רבים, מחוסרי בית.
בכדי לעזור לקהילה, ארגנו מספר יוזמים, סמינר ענק, שמטרתו הייתה איסוף מזון ושתייה.
היקסון והוילר גרייסי, העבירו את הסמינר יחד עם פלאביו קאנטו, אחד הג'ודאים הטובים בעולם (בעל מדליה אולימפית) וגם חגורה שחורה ב BJJ.
מצ''ב קליפ קצר ויפה מהארוע הענקי הזה, שגייס יותר מ-5 טון מזון ומים.

בקרוב נפתח קורס מדריכי BJJ/MMA חצי-שנתי

בקרוב נפתח קורס מדריכי BJJ/MMA חצי-שנתי מטעם מכללת וינגייט.

פרטים נוספים בקרוב.

daniweb

New member
שקי איגרוף

היי,
אני מתאמן בקבוצה באיזור רחובות והתבצעה קנייה מרוכזת של שקי איגרוף אורך 150 ס"מ, קוטר 33 ס"מ(סטנדרטי),עם 4 רצועות עליונות וטבעות מולחמות ומגלוונות(חזקות במיוחד), בנוסף טבעת תחתונה לקיבוע.
השקים בצבע ירוק או כחול משימשונית עבה. שקים עמידים מאוד.
מחירים: 300 ש"ח לשק מלא(כ 40 ק"ג)
220 ש"ח לשק ריק.
שימו לב: שק חדש במקומות אחרים עולה כ 500 ש"ח.
יש אחריות מלאה על התפרים.
לפרטים נא ליצור קשר:
דני
052-3233848
או במסר פרטי.

הקרקוף של קרו קופ

בעוד הקארמה של 2012 ממשיכה לבטל קרבות, איתי לייבוביץ' נזכר באירוע עצום בכיכוב הקרואטי מירקו "קרו קופ" פיליפוביץ'

yair_bar

New member
מנהל
אני אגיד לך את האמת

לא מתאים לי פתיחת השרשור הזו כל פעם לפרסם את הבלוג.
מצטער

קורס מדריכי BJJ ו-MMA של מכללת וינגייט

בסוף אוקטובר יפתח קורס מדריכי BJJ ו-MMA של מכללת וינגייט במתכונתו הארוכה.
הקורס כולל 220 שעות.
שיעורים עיוניים במקצועות המדעים:פיזיולוגיה, אנטומיה, תורת האימון, פסיכולוגיה (15 שעות לימוד כול מקצוע)
עזרה ראשונה 28 שעות.
אימונים מעשיים 140 שעות.
הקורס יערך פעם בשבוע בימי שישי בשעות הבוקר.

הקורס בהדרכת
מאמן ראשי - משה קיץ: חגורה שחורה ב BJJ תחת משפחת גרייסי.מתחרה MMA בכיר עם נסיון זירה משמעותי.
מדריך - איתי ליבוביץ: מתלמידיו הבכירים של משה, מתחרה ומאמן בעל ניסיון רב.

ניתן לעשות את הקורס בשלושה מסלולים:
קורס BJJ
קורס BJJ עם התמחות בMMA
קורס בענף אחר של אומנויות לחימה, עם התמחות ב MMA.
בכול מסלול מקבלים תעודה הרלוונטית לאופי ההתמחות.

תנאי קבלה:
מינימום חגורה כחולה.
מינימום גיל 16.
אישור רפואי.
עמידה במבחן קבלה

כמו כן, לבקשתו של אבי אביסידון - ראש ענף אומנויות לחימה במכללת ווינגייט, אני מעביר את המסר הבא:
קורס ה BJJ/MMA היחידי המוכר מטעם מכללת ווינגייט, הינו הקורס הנ''ל. מכללת ווינגייט, לא מכירה בשום מסגרת אחרת, המציגה עצמה כמרכזת מטעם מכללת ווינגייט, קורסים ב BJJ ו/או MMA. הקורס פתוח, לכל המועדונים הרלוונטים.

לפרטים:
אבי אביסידון 0505300596
משה קיץ 0544825667
איתי ליבוביץ 050-5568555

אימוני BJJ מתקדמים

חברים מתקדמים המעוניינים להעשיר את ידיעותיכם ו\או להתחרות, בקרוב יפתח אצלינו מסלול מיוחד לכם בדיוק.

פרטים בהמשך ...

למעלה