החוליה החלשה השיר שהועף שבוע שעבר הוא : רגע רגע..יש תיקו numb VS faint למנצח או למועף
S shaharEB New member 21/6/12 #1 החוליה החלשה השיר שהועף שבוע שעבר הוא : רגע רגע..יש תיקו numb VS faint למנצח או למועף
P PureSHIT New member 22/6/12 #5 FTI לא קיבל אפילו הצבעה אחת נגד! ההצבעות אמורות להיות אותו הדבר אלא אם מישהו ישנה את דעתו.. או אם יהיה שינוי במספר המצביעים.. בכ"מ, אני עדיין נגד Faint.
FTI לא קיבל אפילו הצבעה אחת נגד! ההצבעות אמורות להיות אותו הדבר אלא אם מישהו ישנה את דעתו.. או אם יהיה שינוי במספר המצביעים.. בכ"מ, אני עדיין נגד Faint.
P PureSHIT New member 22/6/12 #7 מה שאמרתי זה... שאם אף אחד מאיתנו לא ישנה את דעתו מההצבעה הקודמת, שוב יהיה לנו תיקו. או זה, או שמישהו שהצביע בהצבעה הקודמת לא יצביע עכשיו.
מה שאמרתי זה... שאם אף אחד מאיתנו לא ישנה את דעתו מההצבעה הקודמת, שוב יהיה לנו תיקו. או זה, או שמישהו שהצביע בהצבעה הקודמת לא יצביע עכשיו.
P PureSHIT New member 22/6/12 #13 ולמקרה שהדאבל הזה לא הבהיר את העניין אני לא מקבל הצבעות של סמויים!!!
P PureSHIT New member 22/6/12 #14 ולמקרה שהדאבל הזה לא הבהיר את העניין אני לא מקבל הצבעות של סמויים!!!
S shaharEB New member 23/6/12 #21 אלוהים תפסקו אם הוא היה ציני אז הוא היה צריך לכתוב : " לא ,אני משאיר אותו" בקיצור הוא הצביע נגד פיינט נכון ?
אלוהים תפסקו אם הוא היה ציני אז הוא היה צריך לכתוב : " לא ,אני משאיר אותו" בקיצור הוא הצביע נגד פיינט נכון ?