חוליה החלשה 3
S shaharEB New member 31/10/12 #2 והשבוע שבוע שעבר עף לנו : Shadow Of The Day ונשארנו עם שני הגדולים באמת [מסתבר ] Bleed It Out VS Leave Out All The Rest שימו הצביעו לבחיר לבכם של האלבום הזה **מהרגע שמצביעים אין לשנות את ההצבעה ! זה הסוף D:
והשבוע שבוע שעבר עף לנו : Shadow Of The Day ונשארנו עם שני הגדולים באמת [מסתבר ] Bleed It Out VS Leave Out All The Rest שימו הצביעו לבחיר לבכם של האלבום הזה **מהרגע שמצביעים אין לשנות את ההצבעה ! זה הסוף D:
® ®NuLy® New member 31/10/12 #3 Leave Out All The Rest כמובן! ונראה לי שזה היה ברור מההתחלה. אגב, זה חזר להיות הצלצול שלי כרגע בפלאפון (אחרי שהסולו של נובמבר ריין נעלם באורך פלא!)
Leave Out All The Rest כמובן! ונראה לי שזה היה ברור מההתחלה. אגב, זה חזר להיות הצלצול שלי כרגע בפלאפון (אחרי שהסולו של נובמבר ריין נעלם באורך פלא!)
P PureSHIT New member 25/11/12 #9 הסיפור היה נגמר אחרת, אין ספק בכל מקרה גמר שמצביעים בו רק 3 אנשים... רק מראה כמה שהוא לא באמת משקף את הדעה של הרוב!
הסיפור היה נגמר אחרת, אין ספק בכל מקרה גמר שמצביעים בו רק 3 אנשים... רק מראה כמה שהוא לא באמת משקף את הדעה של הרוב!