לבוש חמישי
H Happy Goth New member 24/8/17 #2 חיכיתי עונה שלמה שהחולצה הזאת תרד במחיר, ואתמול רכשתי אותה ב- 29.90 ש"ח, צניחה של 10 ש"ח שלמים! כפתורים בצד או מקדימה?
חיכיתי עונה שלמה שהחולצה הזאת תרד במחיר, ואתמול רכשתי אותה ב- 29.90 ש"ח, צניחה של 10 ש"ח שלמים! כפתורים בצד או מקדימה?
ע עוגת תפוזים New member 24/8/17 #5 לא בצד ולא מקדימה את החולצה הזאת-עם חצאית כתומה או חומה או שחורה. והיא יפה מאוד! תתחדשי.
S shmickey New member 24/8/17 #8 אבל חשבתי שהגבול בחולצות הוא 19.90 היא ממש ממש יפה! בא לי גם!! בטח בסניף שקרוב אלינו לא אמצא אותה.. אני אומרת בצד הפעם, איזה כיף שחזרת, התגעגעתי כל כך!  
אבל חשבתי שהגבול בחולצות הוא 19.90 היא ממש ממש יפה! בא לי גם!! בטח בסניף שקרוב אלינו לא אמצא אותה.. אני אומרת בצד הפעם, איזה כיף שחזרת, התגעגעתי כל כך!  
S shmickey New member 24/8/17 #3 סופסוףףףףףףףףףףףףףףףף יש לי כל כך הרבה להשלים אל תעזבי אותי יותר לעולם נתחיל מהיום
H Happy Goth New member 24/8/17 #13 מזווית ציפור זה שתראי את הצבעים על אמת. אחד מקדימה עם כפתורים בצד אחד מקדימה עם כתפורים מקדימה אחד מהצד עם בוטי טוץ'
מזווית ציפור זה שתראי את הצבעים על אמת. אחד מקדימה עם כפתורים בצד אחד מקדימה עם כתפורים מקדימה אחד מהצד עם בוטי טוץ'
H Happy Goth New member 24/8/17 #15 רבקה רבקה רבקה אם הייתה לשמלה פרחוניות "אולד סקול" אז אולי, אבל עם הפרחים השחורים והמעודכנים זה משהו אחר לגמרי
רבקה רבקה רבקה אם הייתה לשמלה פרחוניות "אולד סקול" אז אולי, אבל עם הפרחים השחורים והמעודכנים זה משהו אחר לגמרי
H Happy Goth New member 24/8/17 #16 FFF F$%&ing Fashion Forward ברמה מטורפת! זה לגמרי לוק למט גאלה! איך מסתדרים עם האיסימטריה הזאת? מבחינת OCD?
FFF F$%&ing Fashion Forward ברמה מטורפת! זה לגמרי לוק למט גאלה! איך מסתדרים עם האיסימטריה הזאת? מבחינת OCD?
S shmickey New member 24/8/17 #19 תודה!! האמת שהאסימטריה דוקא לא מפריעה לי, אני מרוצה מהחולצה יש גם חלק כזה שמכווצים בעזרת חוט שלא ממש עובר בתמונה.
תודה!! האמת שהאסימטריה דוקא לא מפריעה לי, אני מרוצה מהחולצה יש גם חלק כזה שמכווצים בעזרת חוט שלא ממש עובר בתמונה.