סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

Showy

New member
אתה תנצל כל דבר כדי למחות על דור

הפייסבוק של היום :p

ערן1987

New member
אחלה של שבוע :)

משהו טוב שקרה השבוע: טרי טרי מהבוקר - נולד לי אחיין!!! :)

משהו רע שקרה השבוע: בשישי בלילה שני חברים עיצבנו אותי ועשו קטע מסריח, לא בפעם הראשונה. כרגע אני לא מתכנן לדבר עם אף אחד מהם עד ההודעה החדשה.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להכיר קצת יותר לעומק את האחיין החדש חחח

התחדשות השבוע: אז חוץ משני דיסקים שהתחדשתי בהם ("ערימות של חלומות" של טל פוגל שתמכתי בה בהדסטארט ובדיסק+DVD ההופעה של מיוז מרומא בשנה שעברה) התחדשתי ממש הבוקר באחיין ראשון וחמוד רצח!! לצערי עוד לא פגשתי אותו בגלל שאני עכשיו בפאקינג עבודה (עד 23:00) ושעות הפגישה הן 16-18 ככה שבאסה לי :( אצטרך להתאפק עוד קצת ולראות אותו רק מחר.. אתם לא מבינים איך אני מתרגש ואיך אני מחכה לזה בקוצר רוח, אבל באמת!!

סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי משהו השבוע

סדרת השבוע: כנ"ל

ספר השבוע: נאדה

שיר השבוע: סיה והשנדליר שלה

אלבום השבוע: הרבה מוסיקה טובה שמעתי השבוע אבל האלבום שהכי אהבתי השבוע היה "פורטה" של היהודים, אלבום רוק נותן חזק בראש

מאכל השבוע: שאריות של על האש מיום העצמאות חחח

ציטוט השבוע: הרבה קללות בספרדית שגיסתי קיללה בזמן הצירים חחח

תמונת השבוע: האחיין שלי :) עוד אין לו שם אז אתם מוזמנים להציע שמות חחח

תכניות לסופ"ש: נראה אתכם מנחשים חחח

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אחד הימים הכי כיפיים שהיו לי בערך אי פעם חחח.. כמה חיכינו, כמה זמן עד שהתחילו צירים, וזירוז וטלפונים, וחוסר שינה, ומה לא.. היה שווה את זה!

DAN1EL

New member
מזל טוב!

איך אתה יודע מה גיסתך צעקה בזמן הצירים?

ואני מניח שהשלמת כבר עם אח שלך?

ערן1987

New member
כי היא סיפרה לי חח.. הספקתי להיות קצת בבי"ח

לפני העבודה ומחר אגיע שוב

וכן, השלמנו.. יפה שזכרת חח

ערן1987

New member
נזכרתי שדווקא כן ראיתי סרט השבוע חחח

"שכנים" עם סת' רוגן וזאק אפרון.. סרט ממש טוב, מצחיק מאוד, גס בדיוק כמו שאני אוהב. הוא לא ישפוך אתכם מצחוק אבל הוא יעשה את העבודה והרבה-הרבה מעבר לזה. ממליץ!

DAN1EL

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: פאקינג סיימתי עם הסמינר!
עכשיו רק צריך להתפלל לציון טוב.
משהו רע שקרה השבוע: כלום!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שאני אספיק הרבה דברים שאני מתכנן להספיק :)
התחדשות השבוע: כלום, ואני באמת גאה בעצמי על כך. כלומר, גאה בעצמי שלא קניתי שום ספר כבר איזה שלושה שבועות!
סרט השבוע: היו כמה:
Paper Man - סרט על סופר במשבר כתיבה (ג'ף דניאלס) שיש לו חבר דמיוני בדמות גיבור-על (ריאן ריינולדס), אישה קרה ומרוחקת (ליסה קודרו
) וקשר מוזר עם מתבגרת בעייתית (אמה סטון
). סרט חמוד. די מרגש לקראת הסוף.
"האנה ואליס" - סרט יפני. לא נפלתי ממנו, ציפיתי להרבה יותר. הצילום יפהפה, העלילה די מגוחכת.
"שחק אותה כמו גודאר" - סרט מוקומנטרי צרפתי על במאי סרטים גאון שהוא בעצם תלמיד תיכון, שזכה בגיל 15 בפסטיבל קאן. חמוד ומשעשע. לא מפיל.
"האיש בעל הראש הכפול" - בי מובי משנות השבעים. זה כבר הסרט השני שאני רואה של אנתוני לנזה (נדמה לי שהוא ביים כולה שלושה). זה בעצם סרט אימה על מדען שיוצר מפלצת דו-ראשית שרוצחת אנשים, ומורכבת מהראש של רוצח סדרתי והגוף של גבר מפגר עם גוף ענקי. סרט משעשע ודי מגניב.
"אליס בערים" - סרט גרמני מרגש ומשעשע משנות השבעים (זה של וים ונדרס). מומלץ ביותר.
וסרטים של אורי זוהר שצפיתי בהם לצורך הלימודים.
סדרת השבוע:

ספר השבוע: "פושטקים" של ז'ואאו ז'ילברטו נול.
שיר השבוע:
La Roux - Let Me Down Gently - מזמן לא התלהבתי כל כך מקאמבק.

BANKS - Brain
Royksopp & Robyn - Do It Again
אלבום השבוע:
קאנייה - 808
קאנייה - טוויסטד פנטסי
דייויד בואי - האנקי דורי
מייקל ג'קסון - נאמבר וואנס
מאכל השבוע: בעיקר ג'אנק פוד.

ציטוט השבוע: אין.
תמונת השבוע: דייויד לה-שאפל

תכניות לסופ"ש: כל כך שמח שוויתרתי על לצאת היום. אני מרגיש עייפות מצטברת מהסמינר ומהעבודה ומהלימודים ומכל השבועיים המטורפים האחרונים. רוצה לנוח.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): הממ לא יודע ביי.

YEEZUS

New member
השירים והאלבומים

ואני מזדהה עם מה שרשמת על "העייפות המצטברת", רק שגם עכשיו אני לא ממש במצב שאני יכול לנוח.

למעלה