שבוע חדש נפתח - מה אתם שומעים בו?
ע ערן1987 New member 5/10/14 #3 Avicii feat. Robbie Williams - The Days מסיבה כלשהי רובי לא מוזכר כ-feat, אבל נו, שיהיה. בכל מקרה, זה שיר ממש חמוד! אני לגמרי רואה את זה הופך ללהיט לא קטן בכל אירופה, אוליייייייי בארה"ב. ככה בדיוק הייתי מדמיין שת"פ בין השניים!
Avicii feat. Robbie Williams - The Days מסיבה כלשהי רובי לא מוזכר כ-feat, אבל נו, שיהיה. בכל מקרה, זה שיר ממש חמוד! אני לגמרי רואה את זה הופך ללהיט לא קטן בכל אירופה, אוליייייייי בארה"ב. ככה בדיוק הייתי מדמיין שת"פ בין השניים!
ע ערן1987 New member 5/10/14 #4 Belinda Carlisle - Heaven Is a Place On Earth מי אמר שלא היו דברים טובים באייטיז?
ע ערן1987 New member 6/10/14 #16 גיא ויהל התחדשתי!   קניתי אותו ואת "מוזיאון החלומות" של יהודה פוליקר (שהיה במבצע ובעצם התחיל את כל התהליך הזה של הקנייה ), ותודה לשוברים לחג שקיבלתי מהעבודה שגרמו לכך שהקנייה הזו תעלה לי 0 שקלים חדשים
גיא ויהל התחדשתי!   קניתי אותו ואת "מוזיאון החלומות" של יהודה פוליקר (שהיה במבצע ובעצם התחיל את כל התהליך הזה של הקנייה ), ותודה לשוברים לחג שקיבלתי מהעבודה שגרמו לכך שהקנייה הזו תעלה לי 0 שקלים חדשים
ע ערן1987 New member 7/10/14 #19 היהודים - קח אותי וכולם ביחד: "הו אה אהההההההההה, הו אה אההההההההה.."