CMA Fest 2012

LeAnnDylan

Well-known member
CMA Fest 2012

נכון שזה היה כבר ביוני אבל רק עכשיו יוצא לי לצפות בזה. הדחקתי את זה כל כך הרבה זמן בגלל שכאב לי לראות את זה ולדעת שהייתי אמורה להיות שם

בקיצור. אם ראיתם, שתפו אותנו באיזה הופעות אהבתם.

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על המופע

לוק בריאן וקימברלי פרי מנחים את המופע על הבמה עכשיו מציגים את קרי אנדרווד ששרה Good Girl לוק בוחר לחקות את חן ולהתלהב מהרגליים שלה

קרי כרגיל לבושה כמו סלאט אבל נותנת הופעה ווקאלית טובה.

ג'ייסון אלדין על הבמה עכשיו שר It's My Kinda Party. אני לא אוהבת אותו במיוחד אבל זה שיר טוב והוא נתן הופעה טובה. הגיטריסט שלו מגניב.

קימברלי פרי עכשיו עם בלייק שלטון מקשקשים קצת. קימברלי מבקשת מבלייק שיחתום לה על תמונה שלו מתקופתו עם שיער ארוך הוא בתגובה אומר לה שהוא שונא אותה
היא שואלת מה הדבר הכי מוזר שביקשו ממנו לחתום עליו והוא אומר מושב אסלה

ראסקל פלאטס על הבמה עכשיו שרים Banjo. שנאתי את השיר בהתחלה אבל התחלתי להתרגל אליו.

עכשיו דיירקס בנטלי החתיך שר 5-1-5-0 חתיייייך!!!

מירנדה למברט עכשיו על הבמה שרה Fastest Girl in Town מהממת
איך אני אוהבת שהיא משתגעת על הבמה

עכשיו לוק מתקשקש עם האנטר הייז על העובדה שהילד פלא הזה מנגן על 30 (!) כלי נגינה שונים... מרשים. לוק מביא לו כל מיני כלים משונים ומבקש ממנו לנגן עליהם כדי להרחיב את הרזומה שלו ל-50 כלים. באיזשהו שלב הוא מביא לו אקורדיון והאנטר מנסה לנגן איזה משהו, לוק לא נראה מתרשם במיוחד ושואל "What key were you in there uh?" והאנטר בתגובה "Key of Awesome"
מלך!

עכשיו האנטר הייז על הבמה שר Wanted. חמוווווד!! וואי מסכנים שם כולם נראה לי מזה חם כולם מזיעים בטירוף

מראים לנו קטעים מיום בחייהם של הבנד פרי.

ועכשיו הבנד פרי על הבמה שרים Postcard From Paris. הופעה מצוינת. עכשיו הם שרים Fat Bottomed Girls של קווין. ביצוע מצוין!

בלייק שלטון על הבמה עכשיו שר Over. הופעה טובה כמו תמיד. כפרעליו

ברנטלי גילברט על הבמה עכשיו שר Country Must Be Country wide. הוא טוב אבל הוא תמיד מפחיד אותי קצת.

לוק בריאן על הבמה עכשיו מתחיל הופעה מהפזמון של Drunk on You אקוסטי נחמד בלי ליווי ואז נכנסת הלהקה. נשמע טוב

עכשיו הוא נפטר מהגיטרה שלו ומתחיל לענטז לצלילי Country Girl (Shake it for Me). הופעה מצוינת כמו תמיד. אני מתה עליו כשהוא מענטז

עכשיו במועדון ההונקי טונק קית' אורבן שר You Gonna Fly. הורס

עכשיו לוק יושב להתקשקש קצת עם ליידי איי. הוא מחלק להם לוחות מחיקים שואל שאלות וכל אחד מהם צריך לכתוב שם של מישהו. באחת השאלות לוק שואל מי הראשון מבניהם להביא ילד לעולם וצ'ארלס רושם "Hopefully Not Hillary"

עכשיו ליידי אנטבלום על הבמה שרים Wanted You More. הילרי שלי את כזו מושלמת
היית מציעה לך לעשות לי ילד אבל כמו שצ'ארלס ציין, אם תיכנסי להיריון – תפסיקו להופיע
אז אני אוהב אותך עם מרחק נגיעה

עכשיו קימברלי עם קרי מתקשקשות. קימברלי שואלת את קרי שאלות מעריצים ו"אחד" מהם שואל אם קרי תביא את הרגליים שלה להופעה
כמובן שזו שאלה מפוברקת של לוק

זאק בראון בנד על הבמה עכשיו שרים The Wind. הופעה סבירה כזו. לא מתה עליהם.

ג'ק אואן על הבמה עכשיו שר Barefoot Blue Jean Night . לא משתגעת עליו אבל נתן הופעה מצוינת. אני אוהבת את השיר.

לוק בריאן עכשיו מתקשקש עם פיית' היל. מהממת

אריק צ'רץ' על הבמה עכשיו שר Springsteen אני לא סובלת אותו כי הוא אידיוט אבל אני אוהבת את השיר הזה. חח יש לו סטנד של המיקרופון עם מקום לרד סולו קאפ

ליטל ביג טאון המהממים על הבמה עכשיו שרים Pontoon. קארן תעשי לי ילד
חח פיליפ נראה כמו עגבניה

עכשיו הבנד פרי מתקשקשים עם ראסקל פלאטס.

ראסקל פלאטס חוזרים לבמה כדי לשיר את Come Wake Me Up. נותנים הופעה מעולה.

בלאק שלטון חוזר לבמה כדי לשיר את Drink On It. אני אוהבת את השיר הזה
והוא חתיך! אפילו שהוא השמין קצת.

קרי אנדרווד חוזרת עם המכנסונים שלה כדי לשיר Blown Away. הופעה מעולה.
אומייגאד היה איזה זום מטריד לתוך השערות ידיים שלה

עכשיו היא שרה את Last Name כפרות! איזו הופעה מעולה!

ג'ייסון אלדין חוזר לבמה לשיר את Fly Over State. פחות טוב מההופעה הראשונה שלו אבל עדין הופעה טובה. והשיר הזה מעולה!

קיקס ברוקס במועדון ההונקי טונק שר את סינגל הבכורה שלו New to this Town. הוא סתם מיותר.

עכשיו לוק מתקשקש עם היידן פנטייר על מגפי בוקרים והסבים וסבתות שלה. הקשקוש מסתיים בזה שהיידן מציגה את פיית' היל. רק אני צחקתי שעה אחרי זה?
אוי ריינה

פיית' היל כאמור על הבמה עכשיו שרה שיר חדש בשם Illusion בסגנון קאנטרי רוק קיק אסס כזה שמזכיר קצת זמרות אייטיז. נשמע ממש טוב. אוי כמה שהתגעגעתי אליה. מדהימה שכמותה!
עכשיו היא שרה את Piece of My Heart. כמה שאני אוהבת את הגרסה שלה. איזה קול. דאם!!

מרטינה מקברייד שרה עכשיו את שיר הסרטן שלה. יאללה שתתקדם כבר ותשיר משהו אחר. יש לה מזל שהיא כזו כוסית

סקוטי מקרירי עונה לכמה שאלות מעריצים משעממות ואז עולה לבמה כדי לשיר את T-R-O-U-B-L-E. נותן הופעה ממש טובה.

אלן ג'קסון על הבמה שר Dixie Highway. לא מתרגשת יותר מידי מקשישים. הופעה סבירה אבל לא אטרח להאזין לה שוב.

בראד פייזלי והאנק ויילאמס ג'וניור סוגרים את המופע. בהתחלה בראד מופיע עם -This is Country Music. מתחיל בקדמת הבמה עם גיטרה קלאסית ואחרי הבית הראשון מחליף לחשמלית שלו כדי להתלהב קצת
האנק W מצטרף אליו לנגינת באמצע השיר ואחרי זה הם שרים יחד את I'm Gonna Get Drunk and Play Hank Williams All Night Long. אני אוהבת את השיר הזה.

אחלה סיום למופע.

בגדול. היה מופע מצוין. אם גם אתם חיכיתם עד עכשיו מסיבה לא ידועה- רוצו לראות. זה שווה!

Guncrazy

New member
ראיתי מזמן בקושי זוכרת. נעזרת בהודעה שלך..

הקטע עם לוק והאנטר הייז היה ענק
אני מאוהבת בהאנטר הוא כזה חמוד!!
ההופעות שאהבתי-
Last Name של קרי, Fat Bottomed Girls של דה בנד פרי, שתי ההופעות של פיית' היל, ההופעה של קית', ההופעה של דיירקס בנטלי, ההופעה השניה של ג'ייסון אלדין, השניה של בלייק ואת ההופעה של ליטל ביג טאון.
בתאכלס באמת שכל ההופעות היו טובות. היחידה שהעברתי הייתה של אלן ג'קסון שלקראת הסוף כבר לא הייתה לי יותר מידי סבלנות אבל אם הוא היה בהתחלה בטח לא הייתי מעבירה.
היה מופע ממש טוב. אהבתי את קטעי הקישור.
אגב, אז כשצפיתי זה לא חשבתי על זה אבל עכשיו כשהזכרת את זה, הקטע שהיידן הציגה את פיית'
גם אני הייתי נקרעת מצחוק אם הייתי רואה את זה עכשיו
גדול!

אוי נראה לך שאני זוכרת משהו?

מה שכן, זכור לי שבאמת כולם היו טובים

הקע עם האנטר היה גדול
אהבתי שהם צירפו כל מיני קטעי מעבר כאלה. זה נחמד ולא זכור לי אם גם בשנים קודמות זה היה.

אגב הדבר היחיד שאני זוכרת זה שבאמת כולם הזיעו ושבהופעה של האנטר הוא הזיע בטירוף ולבש חולצה כחולה צמודה והיה לו עיגול זעה ענק מתחת לבית השחי והוא כל הזמן התעקש להרים את היד למעלה ולא הבנתי למה הוא עושה את זה

למעלה