
מחפשת רעיונות משלימים (ולא מאד עשירים, שלא אתפוצץ

כרגע נוח לי לאכול רק מזון בטמפ' החדר, ובמרקם חלק, ללא גרגרים.
הכנתי: דלורית במיקרו, מבושלת קצת יותר ממה שאני רגילה ומעוכה לפירה,
קוביות מהדלורית מבושלות עם תפוחי אדמה ומעט עדשים כתומות שהפכו מעין "חומוס" טעים.
מחית מפירות רכים ומקולפים, לקינוח.
מחר אכין לעצמי חומוס ביתי ואולי דיסה כשלהי.
כבר מזמן לא הכנתי דיסת סולת- האם היא "נמסה" לגמרי או שנשארת גרגרית?
