שמפו - אותה הגברת בכותרת אחרת

שמפו - אותה הגברת בכותרת אחרת

הספר שלי טוען שכל תכשירי השמפו שש בשוק מיוצרים באותו מפעל שמקבלים שמות מותגים שונים וניחוחות אחרים

כאשר בעצם זה אותו מוצר ולא משנה מה אנו קונים.
מעולם לא ניסיתי לבדוק את זה
אני חופפת בפנטאן כבר שנים ואוהבת את המוצר.

במה אתן חופפות?
ולמה בחרתן דווקא בשמפו המסוים?
האם אתן מחליפות שמפו בין לבין?
(השאלון לגברים ולנשים... )

hila218

New member
משתמשת בהד ושולדרס

מוצאת שהוא מאוד יעיל לבעיית הקשקשת שלי.

nurii

New member
כך נאמר גם על מוצרי איפור

מה שמייקר בכל זאת-האריזה, וחומרים פעילים בריכוז גבוה בכל מוצר-קוסמטי לפחות-

z o e 2 7

New member
כנראה שזו אמת חלקית

כלומר, סביר שהבסיס דומה, אבל יש בכל זאת הבדלים (בריכוזים, בחומרים קרובים בתכונותיהם, ובטח שבניחוחות), אחרת אני מניחה שלא הייתי מרגישה בהבדל בין תכשיר לתכשיר, אבל אני בהחלט מרגישה.

כרגע השמפו והקונדישנר המועדפים עלי הם של לוריאל. השתמשתי בפנטן במשך שנים, ואז ניסיתי אותם ואהבתי יותר. מנסה כל הזמן מוצרי שיער של חברות שונות, אבל בינתיים חוזרת אליהם.

NoName84

New member
לי לא משנה במה לחפוף

אני תמיד אומרת לבעלי שיקנה מה שיש במבצע

הכל עושה את אותה העבודה לדעתי - שוטף את השיער

inbarush19

New member
מותגי הבית של הרשתות הגדולות הן כאלה..

אבל לגבי שאר המוצרים-לא ושבת שהגיוני.. יש מלא שמפואים שמיובאים מחול.. כל מותג משווק ע"י יבואן אחר..
אולי יש חפיפה במותגי הבית,אבל השאר? נשמע הזוי..

למדנו על זה בקורס שיווק :)

לדוגמה:
המותג לנקום ולוריאל- שייכים לאותה חברה והמנחה שלנו שמכירה טוב את המותגים כי עבדה איתם בעבר סיפרה לנו כי מדובר באותו המוצר שקצת משנים לו את הריח אבל בבסיסו מדובר באותם המוצרים...
לנקום משווקת לאנשים עמידים יותר ואילו לוריאל היא חברה שפונה יותר למעמד הביינים וכו...

בתכלס, מדובר באותו המוצר בדיוק!

זה כתוב על האריזה....

פשוט אנשים לא קוראים ולא שמים לב לזה. זה לא שכל החברות מייצרות את אותו מוצר, אבל יש כמה חברות גדולות יש להן מוצרים שונים תחת שמות שונים. למשל פנטן שאת משתמשת בו שייך לחברת פרוקטר אנד גמבל. חברת פרוקטר אנד גמבל מייצרת גם את הד אנד שולדרס ואת הרבליס ועוד ועוד הרבה דברים החל מסבון כלים, כלה בטמפונים ותחבושות ועבור באבקות כביסה.
כדי לדעת אם המוצר שאת משתמשת בו דומה או שונה למוצרים אחרים, צריך לעשות שוב משהו שאת לא עושה (אין לי מושג למה זה מסובך וכזו "קונספירציה") וזה לקרוא את התווית של המרכיבים....

אותה הטענה טענה רופאת העור שלי

אז למה יש הבדל במגע בשער בין סוגי השמפו השנים?
על זה לא קבלתי תשובה.

אתי 104

New member
סוגי שמפו

הספר שלך כנראה באמת צודק אני חושבת שכולם
אותו הדבר, שינוי קל בריחות ושינוי של שם על גבי האריזה
וזה עושנה לנו את העבודה.
לפעמים אנשים קונים רק בגלל הפרסום אשר הם רואים בטלוויזיה
הם לא מבינים שהתוצאות ממש לא אותו הדבר.
את מה שהעין שלנו קולטת מבעד למסך זה לא בדיוק גם במציאות בקיצור שמפו רגיל במבצעים
עושה את אותה עבודה

למעלה